Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım bencede önce muayene ol dra şikayetini anlat başka bir durum olabilir ilginç olmuş gerçektende inşallah hamilesindir ama bana kalırsada değilsin gibi görünüyor :44:

sizinde bildirileriniz reklamın altında kalıyomu ya tıklama rekoru kırdım burda gitmiş reklamın altına saklanmış uyus

hakkaten nası anladın??

Tedaviye başladımya iki haftadır hastaneye gidip gelirken kalbim sıkışıyordu en son çok şiddetli oldu ölücem sandım kardiyolojiye gittim ekg çekildi birde muayene kalbimi dinledi vs. birşeyler daha yaptı ama bilgim yok nedir

Sonuç itibariyle kalbinde hiçbir problem yok bir psikiyatr a görün dedi
Randevu aldım gittim 1 saat sohbet etti benimle ve panik atak dedi
Bebek için tedavi gördüğümden ilaç yazamıyorum dedi ve psikoloğa yönlendirdi düzenli olarak gidip konuşucaz bu şekilde yenermişim.

Nedeninide bebek olmamasına bağladı çünkü onun dışında kafama takılan hiçbir şey yok çok şükür................

iyi olmayı umut ediyorum
sizler nasılsınız

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum özlettin kendini

boş ver de geç her lafa her söze her harekete takılırsan ömür geçmez ömrünü yersin canım hayatı kendine eziyet haline getirme derim

cnm bence kesin üstüne oldun en kısa zamanda yaptır testi belki bebiş düşmüştür rahime sen aksatmada iyi haberler alalım

bence hamile değilsin kantesti yaptırmadan önce doktora muayene ol derim sanki bir terslik var

canım dr gittim adet olmadan önce her şey temizdi sürekli kontrollerime gidiyorum aksatmıyorum her şey normal dedi dr kansızlık var zaten bende ve onun için gittiğimde he şeye baktırdım ilk defa bu ay oldu ilk adet olduğum günden beri bir hafta sürer hiç kesilmezdi ne kadar ağrı kesici alırsam alıyım hatta bazen sancı çok oluyor iğne bile yaptırıyordum ona rağmen kesilmiyordu umut ettim bir kere içime düştü bebek düşüncesi kan testi yaptırmadan rahat etmeyeceğim

geçmiş olsun pisicim üzüldüm..

ama takmamalısın,yani takmamalıyız..
herşeyin en doğrusunu Allah bilir canım..
Allah hayırlısını versin inşallahhh...

alla alla niye ki?

yellow kitty geçmiş olsun cnm neden oldun ??

Teşekkürler kızlar

Bebiş olmadığı için bilinç altın hiç olmayacak diye görmüş ve kendini korumaya almış o yüzden panik atak başlamış dedi
Hastaneye giderken çok mutlu oluyorum bir çaba harcıyorum bebiş için ve inşallah sonucunu alıcam diye düşünüyorum ama bilinç altım hep olumsuz gördüğünden böyle oluyormuş
Nefesim daralıyor kalbim durup duruken sıkışıyor gibi oluyor sıcak basıyor gibi hızlı hızlı nefes alıyorum sanki koşmuşumda yorulmuşum gibi...........

geçmiş olsun pisicim üzüldüm..

ama takmamalısın,yani takmamalıyız..
herşeyin en doğrusunu Allah bilir canım..
Allah hayırlısını versin inşallahhh...

Canım vallah hiç takmıyorum zaten drada gitmeye başladım elbet bir sonuca ulaşacak hiçbirşey yapmadan otursam üzülürdüm ama şimdi tedaviye başladım sonuçlarda gayet iyi çıkıyor mutluyum fakat ben takmasamda bilinç altımın bana yaşatmış olduğu birşey sanırım psikiyatr senin elinde olan birşey yada engelleyebileceğin birşey değil dedi

ah bu minicik bebecikler bizi ne hale sokuyorlar sende üzülme takma kafana Allah'ın izni ile olur hayırlı zamanda hayırlısı ile kucağımıza almayı dileyelim dua edelim canım benim düzelecek her şey sadece sabır birazcık

kızlar size keyifli sohbetler ben çıkıyorum malum yarın operasyon geçireceğim yorucu bir gün beni bekliyor:18::18:

inşallah herşey yolunda gidicek papatyacımm,öpüyorum çok..
Allah yardımcın olsun canım benim..

cnm inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsun bebişte en kısa zamanda gelir inşallah herşey düzelir

kızlar size keyifli sohbetler ben çıkıyorum malum yarın operasyon geçireceğim yorucu bir gün beni bekliyor:18::18:

iyi uykular cnm görüşürüz sanada kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…