kızlar size keyifli sohbetler ben çıkıyorum malum yarın operasyon geçireceğim yorucu bir gün beni bekliyor:18::18:
geçmiş olsun canım......ben de panik atakım kesinlikle üzülmemen sıkılmaman stres yaşamaman gerek.....ne geldiyse başımıza bebeklerden geldi onlar gelirse anca iyi olcaz....
damlapal
kusura bakma canım havamda değilim
ben de özledim sizi
sağ olasın canım
kızlar size keyifli sohbetler ben çıkıyorum malum yarın operasyon geçireceğim yorucu bir gün beni bekliyor:18::18:
canım benim biz kusura bakarsak biz olamayız birbirimizin halinden anlarız onun için varız
ah bu minicik bebecikler bizi ne hale sokuyorlar sende üzülme takma kafana Allah'ın izni ile olur hayırlı zamanda hayırlısı ile kucağımıza almayı dileyelim dua edelim canım benim düzelecek her şey sadece sabır birazcık
cnm inşallah en kısa zamanda geçer geçmiş olsun bebişte en kısa zamanda gelir inşallah herşey düzelir
İnşallah hakkımızda hayırlısı Allah tan
Sağol canım sanada geçmiş olsun ben kendimi aslında iyi hissediyorum depresyon hali yada üzüntü yok fakat kalp sıkışması benzeri bir his olarak kendini gösterdi.Sendede böyle kalbin sıkışmış nefes alamıyor gibi oluyormu bana sadece bebiş tedavileri için hasteneye giderken ve dönerken oluyor
Evet bir bilseler nekadar isteniyor ve bekleniyorlar nekadar sevgiye boğulacaklar bir gelseler
Hepimizin hakkında hayırlısı
meg yine 10dkkaya takıldım
dediğini yapmaya çalışacağım
herkeslere ıyı geceler
öptüm hepinizi
canım geçmiş olsun anlaşılan senin durumda psikolocik
kızlar bende çıkıyorum muhabbet için teşekkürler öptüm hepinizi
kısmetse pzartesi salı iyi haberlerle burda olurum
kızlar bende çıkıyorum muhabbet için teşekkürler öptüm hepinizi
kısmetse pzartesi salı iyi haberlerle burda olurum
evet canım benim de ilk kalbimde sorun var sandım nefes alamadım sanki ölücem sandım sıcak bastı vs.sonra bir süre ataklarım devam etti.... benim de düşük yaptım ondan sonra oldu.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?