Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun canım......ben de panik atakım kesinlikle üzülmemen sıkılmaman stres yaşamaman gerek.....ne geldiyse başımıza bebeklerden geldi onlar gelirse anca iyi olcaz....

Sağol canım sanada geçmiş olsun ben kendimi aslında iyi hissediyorum depresyon hali yada üzüntü yok fakat kalp sıkışması benzeri bir his olarak kendini gösterdi.Sendede böyle kalbin sıkışmış nefes alamıyor gibi oluyormu bana sadece bebiş tedavileri için hasteneye giderken ve dönerken oluyor

kızlar size keyifli sohbetler ben çıkıyorum malum yarın operasyon geçireceğim yorucu bir gün beni bekliyor:18::18:

İyi geceler tatlı rüyalar Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin ne operasyonu geçireceksin bilgim yok fakat şimdiden geçmiş olsun
bebiş içinsede hayırlısı olsun
Allah a emanet ol

Evet bir bilseler nekadar isteniyor ve bekleniyorlar nekadar sevgiye boğulacaklar bir gelseler
Hepimizin hakkında hayırlısı

evet canım benim de ilk kalbimde sorun var sandım nefes alamadım sanki ölücem sandım sıcak bastı vs.sonra bir süre ataklarım devam etti.... benim de düşük yaptım ondan sonra oldu.....

meg yine 10dkkaya takıldım
dediğini yapmaya çalışacağım
herkeslere ıyı geceler
öptüm hepinizi

İsolde ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim tatlım sana sormak istediğim bir dünya soru var müsayitsen sorsam cavaplarmısın zahmet olmazsa he ?????

kızlar bende çıkıyorum muhabbet için teşekkürler öptüm hepinizi
kısmetse pzartesi salı iyi haberlerle burda olurum

evet canım benim de ilk kalbimde sorun var sandım nefes alamadım sanki ölücem sandım sıcak bastı vs.sonra bir süre ataklarım devam etti.... benim de düşük yaptım ondan sonra oldu.....

Geçmiş olsun canım Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar anne olmayı nasip etsin Rabbim ve bu defa seni hiç bırakmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…