ya konuda açtım tatlım bi Allahın kulu yok yaaaa
google yaz ara canımm...
belki daha önceden biri konusunu açmıştırr...
kovalamasın seni edaammm? ya sen kalırsın hamile diyiverip
yazdım cnm hastane hakkında iyide kötüde söylenenler çok.doktorum içinde kötü yazan yok ama..yinede tam bir bilgi alamadım açıkçası
martta gittiğimde sen boşa gelmişsin deyip yolladı beni
alttan muayne etti gitmişken herşey normal dedi hatta güzel bir tane yumurtan var bakalım mı döllenme olmus mu diyee dedi ben gerek yokk olma imkanı yok dedim(eşim yanımda yoktu 1 ay)
sonrada yıl sonuna kadar dene kalırsın dedi...
olmazsa o zaman konusuruz dedi...
megcim nerelerde kaldı yaa...
ee ne güzel işte cnm bnm evham yapma o zaman sende..bak herşeyin normal keşke banada öyle dese doktorummm..
ama heray ilaç ilaç ilaç...:94::94:
​arkadashlar merhaba... her kese selam.... ben bu ay inshallah cok umutluyum..... sogan kuru de yapiyorum,inshallah hayirli haberler veririm sizlere.....sizler de bana inshallah.......amin
inş canımmm
güzel haberlerini bekliyoruz öyleyseee...
canım senin tam olarak ne sorunun varr??
inshallah,canim benim.rabbim her kese hayrli olani nasib etsin .....aminnnnn.....
bitanem bnm hormonlarımda bir sorun yok şükür.eşimdede aynı şekilde sorun yok.
gecikiyordu adetim 30 33 hatta 35 günde bile oluyordum..sonra evlendim ilk bikaçay kendiliğinden olur dedik denedik ama olmadı..klomen ve ovitrelle kullandım..baktık olmuyor doktorum hsg çekelim dedi.
çekildim onu geçen ay ama ilaçlar kist yaptığından geçen ay kalamadım hamiş.doktorumda 2 ay ilaç yok olursa doğal yollardan olur dedi çünkü filmle 2 tüpte açık şuan.
yazı böyle geçirelim dedi.o da olmazsa tekrar ilaca başlayacak..yumurtaların tembelliinden şüpheleniyor heralde o yüzden ilaçsız deneyin dedi.
ama mayıs ayında ilaca gerek kalmadan yumurtam çatlamıştı.herlde filmden sonra kalan çok oluyor diye gerek görmedi ilaca şuan..
ama eğer bu 2 ayda olmazsa ben aşılamaya geçmek istiyorum cnm ilçalar kilo aldırıyor bünyemi bozuyor..
canım bende 30 günde bir adet oluyorummm...
ama ben adet olmaya başladıgımdan beri hep böyle devam ettiii...
zaten 35 güne kadar sorun görmüyor dr larr..
35 ten sonrasına düzensizlik diyorlarr...
sen de hiç birşeye gerek kalmadan bebişini kucağına alırsın inşşş
inşallah cnm inşallah..düşünmek istemiyorum ama çevrmde o kadar hamile var ki..görümcem bile 2,5 yıllık evli 1 ay sonra 2.çocuğunu doğuracak..birde çevremizde meraklı var mı bebek diye diye kafama yer ettiler artık..artık boynuma kağıt asıcam vallahi hamile değilim diyeee
canım benim abimin eşi 7 aylık hamile
eltimin bir 1 ay önce 3. yü doğurdu 84 lü
eltimin diğeri 4 aylık hamile 3.ye 88 li
2 tane en yakın arkadasım hamile doğumlarına 1 ay kaldı
bunlar en yakınlarım sana 20 tane çevremde olan hamile insanı sayabilirimm...
ama bunları düşünürsek herşey daha da zorlaşırr...
o yüzden sen hiç birşeye kafana takmaaa...
sorana şuan düşünmüyoruz daha zamanı var de olsun bitsinn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?