Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam cnm çok sağol..senden kıskandım bende girdim mutfağa..püskevit pastası yaptım.kociş sevio ya ondan..mutfak terapi gibi cnm yaa

kesinlikle öylee.. allah izin verirse kursa başlayacam. artık düşünmek yook kararlıyım buraya yazmak bile insanı etkiliyo en güzeli yaşama bir şeyler katmakk

amin canım hepimizin inşallah..inşallah bebeğimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olur inşallah

inşallahh cnm.bende 2 ay oldu yeni evime taşınalı..gelen giden bu ev inşallah size uğurlu olurda bebişiniz olsun diyor...kimbilir belki size yıldönümünüz bizede evimiz uğurlu gelirrr....ama cnm sen panikleme daha yeni evlisin

kesinlikle öylee.. allah izin verirse kursa başlayacam. artık düşünmek yook kararlıyım buraya yazmak bile insanı etkiliyo en güzeli yaşama bir şeyler katmakk

kesinlikle sana katılıyorum canım gün içinde kafama takılmıyo aklıma gelmiyo ne zaman şuraya giriyorum test mi yapsam diyorum gerçi o benim dirençsizliğim ama..

iyiyim cnm ne olsun dışarı çıktım gezdim biraz geldim eve 1 saat oldu geleli..

bugün çok sıkıcı bir gün nedensee...
eşim görevde ve hafta sonu tv de hiç birşey yokk..
dışarı çıkmakta istemedimm...

adette olamadım 1 hafta gecti o yüzden resmen ateş basıyor beni...

ama sen en iyisini yapmışsın...
hava alıp gelmişsin için açılmıştır canımm...

inşallahhh canım hayırlı uğurlu olsun eviniz.. Doğumk kontrol hapı yuttum ben zaten canım ama sanki temmuzda gelecek bebiş

evet bebek konusunu takıntı yapmamak düşünmemek için iş bize düşüyor sanırım.doktorum bile söylüyor takmayın psikoloji çok önemli..ve en önemlisi bebek olsun diye o yatağa girmeyin diyor.ama gelde takma işte..sen kaç yıllık evlisin cnmmmm?tedavi görüyormusun??

selam arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ovul.test kullanipta hamile kalan varmi aranizda?? tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?benim regl tam gününde gelir yani az bucuk hesaplarim ama ovul.test dahami iyi yoksa bosa parami?

aynen cnm..bnm eşimde işteydi bugün.zor bela laptop istedim bıraktı takılayım kafam dağılsın diye..öğlende arkadaşımla çıktık dolaştık alışveriş falan derken 2 saat olmuş eve geldim.hava çok sıcak çünkü..

hala olmadın değil mi cnm sen?gecikti demekki çok mu stres yaptın ki acaba cnm??

selam arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ovul.test kullanipta hamile kalan varmi aranizda?? tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?benim regl tam gününde gelir yani az bucuk hesaplarim ama ovul.test dahami iyi yoksa bosa parami?

ben hiç kullanmadım canımmm...
ama çok fayda göreni okudumm...

inşallahhh canım hayırlı uğurlu olsun eviniz.. Doğumk kontrol hapı yuttum ben zaten canım ama sanki temmuzda gelecek bebiş

aminn cnm çok sağoll..sen başta korundun yani öylemi cnmm.inşallah Rabbim gönlüne göre verir cnm..bende salat-ı tefriciyeye başladım 4444 dua varya ona..800deyimşuan.yeterki olsun hayırlısıyla şu bebişimiz ya.amma bekletti valla.bi olsun popişine popişine vurucam onun

iyi yapmışsın canımmm...

yok tatlım yaa hala olmadımm...
burda çok sıkıldım belki onun stresi var bilemiyorum ayın 5 inde ist a ailemin yanına gidicem 1 aya yakın kalıcam...
kafamı dağıtmak istiyorumm..1 ay bebekte düşünmicem..şimdiden içim rahatt..

Allah kabul etsin inşallah canım..Ben mayısta bıraktım hapı canım kilo fln yaptı diye sonra bebiş fikri girdi aklımza

bazen ara vermek daha iyi biliyormusun cnm..
ben 2 ay klomen kullanıyordum 2.ayın sonunda muhakkak kiste çeviriyordu yumuşları..sonra doğum kontrol hapı içiyordum eritmek için.hapı kullanınca düşünmüyordum bu ay nasılsa olmayacak diye..ama dağılıordu kafam düşünmüyordum

kesinlikle sana katılıyorum canım gün içinde kafama takılmıyo aklıma gelmiyo ne zaman şuraya giriyorum test mi yapsam diyorum gerçi o benim dirençsizliğim ama..

demi yha gercekten kendine üzülmesen bile bir arkadaşımızın tedavi hikayesini okumak bile yetiyo çektiği acıyı sıkıntıyı görünce insan etkileniyo hele ben gibi hassassa tamam eşim bile farkına vardı değiştin bu ara azcık kalk bilğisayar basından etkileniyosun diyee. insanız sonuçta üzültü neşe hepsi var ama bebek hasas konu bu konudaki topiklere girer olmuştum hep takip ediyodum ama artık sadece yemek , pasta vs başka şeyler için gelecegim kurs tan vakit kalırsa akşamları bakarım inş..:92: :92: :92: :92::92: :92: :92: :92: :92:

edammm bi daha mı kan testi yapsan niye böyle gecikti ki??

kızlaar ben bi duşa gireceğim görüşürüz...

canımmm şimdi okudum evlilik yıl dönümün kutlu olsunnn...
daha nice seneler kutlarsınız inşş...

valla canım idrarda pozitif çıkmıstı adet günü yaptırdım kanda negatif çıkmıştı..
kafam allak bullak olduu..
ajandama baktımm evlendiğimden beri 23 aydır bu 3. gecikmem olmuşş...
uzun zamandır da olmamıştı...

şuan bekliyorum olmadı ist daki dr uma gidicemm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…