hoşgeldin datluummm.bugün ben nöbetçi gibiydim valla neredeyse ..bi ara gezmeye gittim geldim yalnız yalnız takılıodum
iyiyimm canım sen nasılsınn??
kıyamam canım ya :)))Bu aralar sakin buralar fena halde :)) şafak sayıyorum artık son 9yrın evlilik yıldönümümüz
amin canım hepimizin inşallah..inşallah bebeğimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olur inşallahooo harika valla hayırlısı olsun...uzun uzun olsun ömür boyu sürsün cnmmmm
tamam cnm çok sağol..senden kıskandım bende girdim mutfağa..püskevit pastası yaptım.kociş sevio ya ondan..mutfak terapi gibi cnm yaa
amin canım hepimizin inşallah..inşallah bebeğimiz evlilik yıldönümü hediyemiz olur inşallah
kesinlikle öylee.. allah izin verirse kursa başlayacam. artık düşünmek yook kararlıyım buraya yazmak bile insanı etkiliyo en güzeli yaşama bir şeyler katmakk
iyiyim cnm ne olsun dışarı çıktım gezdim biraz geldim eve 1 saat oldu geleli..
inşallahh cnm.bende 2 ay oldu yeni evime taşınalı..gelen giden bu ev inşallah size uğurlu olurda bebişiniz olsun diyor...kimbilir belki size yıldönümünüz bizede evimiz uğurlu gelirrr....ama cnm sen panikleme daha yeni evlisin
kesinlikle öylee.. allah izin verirse kursa başlayacam. artık düşünmek yook kararlıyım buraya yazmak bile insanı etkiliyo en güzeli yaşama bir şeyler katmakk
bugün çok sıkıcı bir gün nedensee...
eşim görevde ve hafta sonu tv de hiç birşey yokk..
dışarı çıkmakta istemedimm...
adette olamadım 1 hafta gecti o yüzden resmen ateş basıyor beni...
ama sen en iyisini yapmışsın...
hava alıp gelmişsin için açılmıştır canımm...
selam arkadaslar size bi soru sormak istiyorum ovul.test kullanipta hamile kalan varmi aranizda?? tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?benim regl tam gününde gelir yani az bucuk hesaplarim ama ovul.test dahami iyi yoksa bosa parami?
inşallahhh canım hayırlı uğurlu olsun eviniz..Doğumk kontrol hapı yuttum ben zaten canım ama sanki temmuzda gelecek bebiş
aynen cnm..bnm eşimde işteydi bugün.zor bela laptop istedim bıraktı takılayım kafam dağılsın diye..öğlende arkadaşımla çıktık dolaştık alışveriş falan derken 2 saat olmuş eve geldim.hava çok sıcak çünkü..
hala olmadın değil mi cnm sen?gecikti demekki çok mu stres yaptın ki acaba cnm??
aminn cnm çok sağoll..sen başta korundun yani öylemi cnmm.inşallah Rabbim gönlüne göre verir cnm..bende salat-ı tefriciyeye başladım 4444 dua varya ona..800deyimşuan.yeterki olsun hayırlısıyla şu bebişimiz ya.amma bekletti valla.bi olsun popişine popişine vurucam onun
iyi yapmışsın canımmm...
yok tatlım yaa hala olmadımm...
burda çok sıkıldım belki onun stresi var bilemiyorum ayın 5 inde ist a ailemin yanına gidicem 1 aya yakın kalıcam...
kafamı dağıtmak istiyorumm..1 ay bebekte düşünmicem..şimdiden içim rahatt..
kesinlikle sana katılıyorum canım gün içinde kafama takılmıyo aklıma gelmiyo ne zaman şuraya giriyorum test mi yapsam diyorum gerçi o benim dirençsizliğim ama..
evet bebek konusunu takıntı yapmamak düşünmemek için iş bize düşüyor sanırım.doktorum bile söylüyor takmayın psikoloji çok önemli..ve en önemlisi bebek olsun diye o yatağa girmeyin diyor.ama gelde takma işte..sen kaç yıllık evlisin cnmmmm?tedavi görüyormusun??[/QUO
4 ay sonra (10 ayda ) 2 yıllık evli olcem hiç korunmadık kısmet henüz yok bekliyoruz. eşim varikosel ameliyatı oldu.. tedavi ben görmedim pco varmış ama bu şekildede kalabilirmişim ki çok var eşimde bi takım bişiler çıktı ama oda ameliyatını oldu tekrar test vercek 3 ay sonra falan saldım gitti yook dedavi falan. beklayacegimm bir kaç sene daha böyle iştee sen kaç yıllık evlisin..
edammm bi daha mı kan testi yapsan niye böyle gecikti ki??
kızlaar ben bi duşa gireceğim görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?