Allah kabul etsin inşallah canım..Ben mayısta bıraktım hapı canım kilo fln yaptı diye sonra bebiş fikri girdi aklımza
demi yha gercekten kendine üzülmesen bile bir arkadaşımızın tedavi hikayesini okumak bile yetiyoçektiği acıyı sıkıntıyı görünce insan etkileniyo hele ben gibi hassassa tamam eşim bile farkına vardı değiştin bu ara azcık kalk bilğisayar basından etkileniyosun diyee. insanız sonuçta üzültü neşe hepsi var ama bebek hasas konu bu konudaki topiklere girer olmuştum hep takip ediyodum ama artık sadece yemek , pasta vs başka şeyler için gelecegim kurs tan vakit kalırsa akşamları bakarım inş..:92: :92: :92: :92::92: :92: :92: :92: :92:
evet bebek konusunu takıntı yapmamak düşünmemek için iş bize düşüyor sanırım.doktorum bile söylüyor takmayın psikoloji çok önemli..ve en önemlisi bebek olsun diye o yatağa girmeyin diyor.ama gelde takma işte..sen kaç yıllık evlisin cnmmmm?tedavi görüyormusun??[/QUO
4 ay sonra (10 ayda ) 2 yıllık evli olcem hiç korunmadık kısmet henüz yok bekliyoruz. eşim varikosel ameliyatı oldu.. tedavi ben görmedim pco varmış ama bu şekildede kalabilirmişim ki çok var eşimde bi takım bişiler çıktı ama oda ameliyatını oldu tekrar test vercek 3 ay sonra falan saldım gitti yook dedavi falan. beklayacegimm bir kaç sene daha böyle iştee sen kaç yıllık evlisin..
aynen ben de pek girmeyeceğim artık...bakacağım tabi ama ara ara.üzülüyorum evhamlanıyorum fln..eşim de kızıyo şu kk bırak artık diye...
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz....
inşallah cnm..adet bittikten 15 gün sonra sıkı çalışın olur Allahın izniylee..
bazen ara vermek daha iyi biliyormusun cnm..
ben 2 ay klomen kullanıyordum 2.ayın sonunda muhakkak kiste çeviriyordu yumuşları..sonra doğum kontrol hapı içiyordum eritmek için.hapı kullanınca düşünmüyordum bu ay nasılsa olmayacak diye..ama dağılıordu kafam düşünmüyordum
demi yha gercekten kendine üzülmesen bile bir arkadaşımızın tedavi hikayesini okumak bile yetiyoçektiği acıyı sıkıntıyı görünce insan etkileniyo hele ben gibi hassassa tamam eşim bile farkına vardı değiştin bu ara azcık kalk bilğisayar basından etkileniyosun diyee. insanız sonuçta üzültü neşe hepsi var ama bebek hasas konu bu konudaki topiklere girer olmuştum hep takip ediyodum ama artık sadece yemek , pasta vs başka şeyler için gelecegim kurs tan vakit kalırsa akşamları bakarım inş..:92: :92: :92: :92::92: :92: :92: :92: :92:
evet bebek konusunu takıntı yapmamak düşünmemek için iş bize düşüyor sanırım.doktorum bile söylüyor takmayın psikoloji çok önemli..ve en önemlisi bebek olsun diye o yatağa girmeyin diyor.ama gelde takma işte..sen kaç yıllık evlisin cnmmmm?tedavi görüyormusun??[/QUO
4 ay sonra (10 ayda ) 2 yıllık evli olcem hiç korunmadık kısmet henüz yok bekliyoruz. eşim varikosel ameliyatı oldu.. tedavi ben görmedim pco varmış ama bu şekildede kalabilirmişim ki çok var eşimde bi takım bişiler çıktı ama oda ameliyatını oldu tekrar test vercek 3 ay sonra falan saldım gitti yook dedavi falan. beklayacegimm bir kaç sene daha böyle iştee sen kaç yıllık evlisin..
tatlım bende 3 ay sonra 2 yıllık evli olucam..hayırlısı cnm olur muhakkak..bnm yumoşlarda bi tembellik var sanırım yani doktorum artık o kaldı diyor..geçen ayda rahim filmi çekildim 2 tüpte açık şuan bakalım Rabbim verirse olur elbet..
canımmm şimdi okudum evlilik yıl dönümün kutlu olsunnn...
daha nice seneler kutlarsınız inşş...
valla canım idrarda pozitif çıkmıstı adet günü yaptırdım kanda negatif çıkmıştı..
kafam allak bullak olduu..
ajandama baktımm evlendiğimden beri 23 aydır bu 3. gecikmem olmuşş...
uzun zamandır da olmamıştı...
şuan bekliyorum olmadı ist daki dr uma gidicemm...
bugün 19. gün ve 4. günden beri günaşırı çalışıyoruz canım...
daha yeni bırakmışsın hapı cnm olur olur Allahın izniyle..ancak toparlanır yumoşlar cnm bnm biraz sabırrr
canım ben 3 ayda bir istanbula gittiğim için mecbur ara veriyorum zatenn...
eşim yanımda olmadıgı için bebek düşüncesi de olmuyor kafam rahatlıyorr...
bu 7. denememizdi ve agustosta devam edicem artık 8. yee...
normalde korunmayı bırakalı 11 ay oldu..ama her ay denemedimm..
kafam dağılıyor böylelikleee...
bu arada ist a gittiğimde hormonlarıma da baktırayım diyorum..
dr um gerek yok diyor ama ısrar edicemm :)
eveet canım bende umutluyum o yüzden düşüne düşüne olcak bebegide olmaz etmeyeyim diyorum çoğu varikosel ameliyatından sonra hamile kalıyı darısı başıma ne diyim umutluyum iştee herkeze nasip etsin rabbim.. tez zamandaacanım benim 2 arkadasımın eşinde de varikosel vardı ikisinde eşi ameliyat olduu...
şuan 2 si de hamilee
hemde ameliyat olalı daha 6 ay bile olmamıştıı...
çok yakın zaman da sende kalırsın güzel düşün canımmm
tatlım bende 3 ay sonra 2 yıllık evli olucam..hayırlısı cnm olur muhakkak..bnm yumoşlarda bi tembellik var sanırım yani doktorum artık o kaldı diyor..geçen ayda rahim filmi çekildim 2 tüpte açık şuan bakalım Rabbim verirse olur elbet..
allah yardımm etsinnn . dua et bol bol hakkımızda hayırlısı inş. ben kaçar kızlarr allaha emanet olunn hoşçakalın
çok sağol canım hepimiz inşallah
tamam canım bence de bi git bakalım da inşallah çok gzel haberlerle dönersin :)
adetin düzenli değil mi cnm senin?
baktır tabi kafanda olmaz hiç olmazsa..ben baktırdım birşey yoktu ama adetim hep atlardı 5gün 10 gün..ama ilaçlardan mı bilmiyorum düzenli artıkk
seninde yeni cnm bnm ya..ben 20 aydır deniyorum ama olmuyor 8 aydırda tedavi görüyorummm..
Rabbim hayırlısını nasib etsin hepimize inşallahhh
eveet canım bende umutluyum o yüzden düşüne düşüne olcak bebegide olmaz etmeyeyim diyorum çoğu varikosel ameliyatından sonra hamile kalıyı darısı başıma ne diyim umutluyum iştee herkeze nasip etsin rabbim.. tez zamandaa
canım çok fazla kafana takıp engellemeee...
yakın zaman da sen de hepimizde kavuşuruz inş bebişlerimize
canım benim adetlerim hep düzenlidir
allaha şükür kürtajdan sonra bile gecikmem olmadıı...
ama çok kafama taktıgımdan gecti sanırım...
mart ayında ist daydımm...
o zaman yaptırdım herşey normaldii...
dr yıl sonuna kadar dene kalırsın dedii...
şimdi gitsem yine öyle diyecek..
hamile kalıyorsun sen gerek yok teste diyor...
bakalımm içim rahat etsin diye tekrarlamak istiyorumm...
Kızlar brşey sorucam...ümraniye çakmak ERDEM HASTANESİne gidenler var mı aranızdaaaaa?????
ne güzel işte bak bir sorun yok maşallah
olacak demekki ama için rahat edecekse yaptır o zaman..
yok tatlımmmm...
allaha şükür canımmm
içimi rahatlatmak için istiyorum ama bakalım dr um ne diyecekk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?