kizzzzzzzzzzzzzzzz senmisin bu??????
ay saka gibi harbiden hürreme benziyosun ama..yüzünde kalbin gibi coooook güzelmis
walla aslinda benimki silik bile degil bariz 2 metreden bile goruluyo ama ilk cizgi kadar net degil ama ben yinede bekliyorum bakalim ama umarim hamileyimdir
canlarim,demin tahlil sonucumu yazmishdim.lutfen biri bana bir fikir soylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:84:
benim evet
teşekkür ederim kayram canım arkadaşım
Allah razı olsun..
walla aslinda benimki silik bile degil bariz 2 metreden bile goruluyo ama ilk cizgi kadar net degil ama ben yinede bekliyorum bakalim ama umarim hamileyimdir
canlarim,demin tahlil sonucumu yazmishdim.lutfen biri bana bir fikir soylesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.:84:
o testlerin en kötüsü bile doğru çıkıyor hayırlı olsun
aslinda ne güzel olurdu birbirimizin yüzlerini görebilsek hergün yazisiyoruz ama nasil birseye benzedigini bile bilmiyoruz birbirimizin
cnm bu konuda bi bilgimiz yokki olsa yazayom hemen
cnm ya nasıl bekliyorsun böyle sabırla hamilesin sen benceeeeeeeeeeee
her kese iyi uykular,shekerler.ben cikiyorum........hepinizi
bencede hamilesindir canim eger bariz bir sekilde görünüyosa yanilma payi pek yok..sen tabiki kan tahlilini yaptir yarin ve müjdeli haberi ver hayirlisiyla
vallahi doğru söylüyosun..
ama işte tercih edilmiyo pek..
üye olmayanlara da açık bi forum olduğu için,tedbiren..
her kese iyi uykular,shekerler.ben cikiyorum........hepinizi
saol canim yaa walla umutlandiriyosunuz beni yarin pazar kapali olur sanirim poliklinik ama pazartesi sali giderim ol zamana kadar regl olmazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?