selam canim naber
geçmişi okuyup cvplarken baktım ki herkes burada
slm şekerlerrr
iyidir senden canımmm??
kim kimi facede eklemiş bakalımm??
evet cnm
ay ne güzel ya dünyanin dört bir yanindan burada bulusuyoruz bende münichteyim ne güzel yaooo hemsehriyiz ne guzel bende izmirliyim ama londrada yasiyorum ailem orda hala buca danizi biz sen neresindensin?
ooo hemsehriyiz ne guzel bende izmirliyim ama londrada yasiyorum ailem orda hala buca danizi biz sen neresindensin?
ooo hemsehriyiz ne guzel bende izmirliyim ama londrada yasiyorum ailem orda hala buca danizi biz sen neresindensin?
ay ne güzel ya dünyanin dört bir yanindan burada bulusuyoruz bende münichteyim ne güzel ya
35 buuçuk ben
slmmm canımmm...dadlım kıymetlımmm
slm canim seninle daha once sohbet etmistik ben hafta ici pek giremiyorum yogun oluyorum gecmisi okuyamadim nedir senin durum en son test falan yapicaktin insallah vardir biseyler
bende İzmirdeyimve İzmirliyim..
londrada Edgware'de kalmışlığım var..:92:
tam hatirlamiyorum ama kimlerin oldugunu öyle bir muabbet dönüyodu gecmisi okurken rastladim senin varmi face?
evt oyle ben hayatimda ilk defa boyle bir sitede takiliyorum cok samimi buldum burayi ama tabi her zaman firsatim olmuyo bide saat farki var tabii tr ile
adet oldun mu dadlum?
ol da şööle essaslı halvetlerle bi bebik gelsin bu ay inşallahhhhhh..
oylemi ne icin gelmistin buraya edgware uzak bana biraz ben guneydeyim shirley de
ben geçmişi okuyamadım sizi görünce
var canımmm...
canım idrar testim pozitif çıkmıştı adet günümde kan testim negatif çıkmıştı...
ama 7. gün bitti ben hala adet olmadımm...
sen nasılsınn canımm??
olmadımmmmm megcim yaaaaaaaa :18: :18: :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?