Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dogru cnm haklisin senin face varmi birkac arkadas faceten eklemisler birbirlerini aslinda iyi fikir

ya evet biliyorum eklemişler,ne güzel.. bana da sordulardı ama kocemnen ben birbirimize yasaklamıştık face olayını bi zamanlar..
yani benim face yok canım ya..

turkiyede varmi bilmiyorum canim ben yurtdisinda yasiyorum burda var hemde kac haftalik hamilesin onu bile soyluyo

o zaman çok şanslısın canım ya ne güzel haftalığına kadar söylüyo he..
Türkiyede varsa da ben bilmiyorum.. ama olduğunu da sanmıyorum..:26:

Türkiye'de de vardır diyosun yani..
e o zaman süpermiş..

burda da varmış bak..
biz niden bilmiyoruz acep

vardir ama pahalidir türkiyede bence..ben gelecek ay türkiyeye gidicem istiyosan sana getirim canim postayla gönderirim sana tabi o zamana kadar gebe kalmazsan

vallahada varmış web sitesine baktım şimdi hemde tel. numarası izmir daha yeni yeni öğreniyoruz böyle şeyleri napalım

canım bende görüyorumm...
çünkü eşimin ailesi oturduğum ile 2 saat her zaman gidip geliriz...
ayrıca arkadaşlarım da yan bloklarım da sadece abimin eşini görmüyorumm...

ama inan hiç sallamıyorumm..
sorduklarında da daha düşünmüyoruz doğudan gidince diyorum herkesin agzını kapatıyorumm...

vallahada varmış web sitesine baktım şimdi hemde tel. numarası izmir daha yeni yeni öğreniyoruz böyle şeyleri napalım

hadi be
hemde İzmir diyosun

vardir ama pahalidir türkiyede bence..ben gelecek ay türkiyeye gidicem istiyosan sana getirim canim postayla gönderirim sana tabi o zamana kadar gebe kalmazsan

canım benimm çookk sağol
bak varmış Türkiyede de yaşasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…