dogru cnm haklisin senin face varmi birkac arkadas faceten eklemisler birbirlerini aslinda iyi fikir
dijital test mi varmış?:26:
hiçbişeyden de haberim yok he :78:
her kese iyi uykular,shekerler.ben cikiyorum........hepinizi
turkiyede varmi bilmiyorum canim ben yurtdisinda yasiyorum burda var hemde kac haftalik hamilesin onu bile soyluyo
dijital test mi varmış?:26:
hiçbişeyden de haberim yok he :78:
turkiyede varmi bilmiyorum canim ben yurtdisinda yasiyorum burda var hemde kac haftalik hamilesin onu bile soyluyo
o zaman çok şanslısın canım ya ne güzel haftalığına kadar söylüyo he..
Türkiyede varsa da ben bilmiyorum.. ama olduğunu da sanmıyorum..:26:
evt var canim ben almanyada yasiyorum burda var ama burda olan hersey türkiyedede vardir..kac haftalik oldugunu bile yaziyo harika bisey
vaybee teknolojiye bak adamlar neler yapiyi
bence vardir tr dede ismi clearblue arastirin isterseniz ama digerlerine gore pahali
Türkiye'de de vardır diyosun yani..
e o zaman süpermiş..
burda da varmış bak..
biz niden bilmiyoruz acep
Türkiye'de de vardır diyosun yani..
e o zaman süpermiş..
burda da varmış bak..
biz niden bilmiyoruz acep
clearblue..
varsa ilk ben alcem :92:
teşekkürler canım
Haklısın cnm ama gel bunu buradaki örümcek beyinlilere anlat.ben zaten önceleri takıyordum kafama artık o kadarda takmıyorum alıştım sanırım durumuma..sen yakın değilsin görmüyorsun senin için daha koly ben görüyorum hep gözlerimin önündeler..
neye şaşırdım biliyormusun ben 83lüyüm ama senin eltilerim maşallah hele 88li olan 3. çocuğa epey aceleciymiş..Allah versin gözümüz yok
evt var sanirim az once google dan baktim fiyati 24 tl civari
vallahada varmış web sitesine baktım şimdi hemde tel. numarası izmirdaha yeni yeni öğreniyoruz böyle şeyleri napalım
vallahada varmış web sitesine baktım şimdi hemde tel. numarası izmirdaha yeni yeni öğreniyoruz böyle şeyleri napalım
vardir ama pahalidir türkiyede bence..ben gelecek ay türkiyeye gidicem istiyosan sana getirim canim postayla gönderirim sana tabi o zamana kadar gebe kalmazsan
geçmişi okuyup cvplarken baktım ki herkes burada
slm şekerlerrr
geçmişi okuyup cvplarken baktım ki herkes burada
slm şekerlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?