Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben de buraya bakıyordum en sonnn...
yarın eşime söyleyeyim de sipariş versinn...

yada adet olduktan sonrada verebilirim...

evt bende eger hamile degilsem obur ay almayi dusunuyorum eger alirsan yine bu markaninkini al canim biraz pahali olabilir digerlerine gore ama en azindan daha guvenilir dir

bende bu markaya güveniyorumm...

pahalı derken fiyat aralığı ne canımm haberin var mı???

bende bu markaya güveniyorumm...

pahalı derken fiyat aralığı ne canımm haberin var mı???

yok canim bilmoyorum tr deki fiyatlarini sadece tahmin ediyorum cunku burada diger markalardan pahali ordada oyledir diye dusunuyorum birde ithal ya ondan google den bakabilirsin yada kendi sitesinde belki vardir fiyatlari

yok canim bilmoyorum tr deki fiyatlarini sadece tahmin ediyorum cunku burada diger markalardan pahali ordada oyledir diye dusunuyorum birde ithal ya ondan google den bakabilirsin yada kendi sitesinde belki vardir fiyatlari

olabilir canımmm...
araştırırım olmadııı...

güvenilir olması en iyisi...
fiyat 2. plan da bu konudaa...

yinede kendi sitesindeki fiyatlar yuksek galiba piyasaya gore cunku biraz once bakarken ayni testi 24 tl ye gormustum almadan once baska yerlerdende arastir canim sen en son bulamazsan kendi sitesinden siparis verirsin

olabilir cnmm...
başka sitede ovulasyon testi 145 tl aynı markanın...

siteden siteye değişiyor...
araştırmak lazım ve orjinal oldugu yerden almak lazımm...
çünkü çakmalarını bile yapıyorlarr...

canım sen neden ilk hamileliğini sonlandırmak zorunda kaldın??
aklıma gelmedi...düşük falan mı canımmm???

canım sen neden ilk hamileliğini sonlandırmak zorunda kaldın??
aklıma gelmedi...düşük falan mı canımmm???

evt benimkinin gelismesi daha 5 haftalikken durmus o yuzden vakumla temizlediler ilk hamilelikte genelde goruluyomus bu ama tabi insan kendi basina gelmeyince bilmiyo daha sonra cevremde o kadar cok dusuk yapan olmuski sasirmistim senin nedendi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…