Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım benimkininde 3. ayın son günlerinde kalp atışları durdu...
vakum kürtajla temizlediler beni deee...

son hafta da lekelenme gördümmm...büyük olasılıkla gelişimi durdu canımm...

canım benimkininde 3. ayın son günlerinde kalp atışları durdu...
vakum kürtajla temizlediler beni deee...

son hafta da lekelenme gördümmm...büyük olasılıkla gelişimi durdu canımm...

bneimde ilk lekelenmeyi gorene kadar hicbir belirti olmamisti sonra bu leke neyin nesidir diye doktora gidince scan de belli oldu cok kotu zamanlardi cunku kardesimin dugunu vardi kasimda burdan 10 gunlugune dugun icin gelmistik izmire geldigimin ertesi gunu babaannemi kaybettim iki gun sonrada kardesin dugunu bende ondan bir gun once dusuk yasadim anlayacagin hayatimin en kotu gunleriydi yazik kardesimin dugunude istedigi gibi olamadi herkez uzgun falan

ayyy canım yaaa cidden çok zormuşşş...
allah sabır vermişşş...
allah bir daha yaşatmasın canımm...

ayyy canım yaaa cidden çok zormuşşş...
allah sabır vermişşş...
allah bir daha yaşatmasın canımm...

insallah canim cok zor oluyo sende bilirsin yasamis biri olarak bide ben hamileligimi ilk ogrendigim gun nezle oldum tabi hicbir ilac almak yok sprey yok hayatiminin en kotu hastaligiydi basit biseydi ama ilac alamayinca iki hafta burun tikali ne uyku uyuyabildin ne yemek yiyebildim megerse bebek zaten coktan gitmis bosuna beklemisim yani :))

bilmez miyim canımmm çok zor..
bir de ben doğuda siirtte kürtaj oldum ve anestesi olmadan resmen kafayı yiyordum o acı tarif bile edilemez...
17 ay oldu ama aklıma geldikçe bebekten vazgeçiyorum resmen..
inş en kısa zaman da hafızamdan silinirde ben de kurtulurumm...

bir daha hiç birimize yaşatmasın canımm...

canım ben kaçayımmm...
10 da hazır olmam lazımm...

çok öpüyorum senii..
iyi gecelerr...

bende anestesi olmadim guya uyusturucu sprey kullanicaz bisey hissetmiceksin demisti ama nerde yazik doktorun asistaninin elini ole bir tutmusum ki acidan umarim bu yasadigimiz son olur

günaydın kızlar nasılsınız??Bugün evlilik yıldönümüm malum geçmişi okuyamayacağım ama kahvaltıdan önce çok midem bulanıyordu şimdi de hafif hafif bulanıyor delircem hamilelik belirtisi olamaz daha 20. gündeyim ama ya :S

aaaaa hmişlerimiz< çoğalmış kaç gündür gelemiorum yeni gördüm.hadi hayırlısı bakalım kızlar :)

meggggggggggg nerdesinnn..kızlar ya benim hiç belirtim yokk.6 hafta bitti ne mide bulantısı var nebişi.ya ters giden bişi varmı die çok korkuorum.sanki hiç hamile değilim...ilk gebeliğimde aşırı mide bulantım vardı 5 haftalıkken baslamıştı.şimdik göğslrde çokkkkkkkk hafif bi hassasiyet var okadar.karın sancılarımda gitti

merhabaaaaaa... yine gelmedi kırmızı :). sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. gece aklıma geldi. ben hevesleniyorum geçen ay ki gibi. yoksa gecikme yaşamayamı başladım diye. 14 ay dostinex kullandım. onu bıraktım ve 2 ay klomen. bunlar gecikme yapıyor sanırım.
zaten baş dönmesi ve kasık ağrısı ve üşüme dışında bir belirtide yok. onlarda atak gibi gel,ip geçiyor. of aman of.

kızlar merhaba,
bebeğim karnımda öldüğü için 19 nisanda alındı,49 gün sonra 7 mayısta adet oldum
.Doktor ilk adetten sonra deneyebilirsiniz dedi,biz de denedik,sabah da oldu.Sonra tuvalete gittim,kan geldi ve devem ediyo ,çok korkuyorum,birazdan doktora gideceğiz .Neden olmuştur?

ıkı gun once yazmıstım bu mesajı.
Bu sabah ıse 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.

Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ınsallah bu mutlulugu.

Son düzenleme:

ıkı gun once yazmıstım bu mesajı.
Bu sabah ıse 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.

Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ınsallah bu mutlulugu.

inşllah herkese tattırsın senin için de hayırlısı olsun canımm darısı bu ayda bana temmuz 9 u bekliyorum bende ama hiç umudum yok benimdee adet olcam yine biliyorum. peki nasııl ögrendin idrar testi mi yaptın yoksa kan testi mi??:44:

Bellı olmmaz aysuncugum, benımde ınan hıc umıdım yoktu.
Testı bınde bır ıhtımalle yaptım, onunda nedenı hanı olur ya hamıleysem dıkkat edeyım kendıme dıye.
Rabbım ınsallah sana da, dıleyen herkese de bu mutlulugu yasatır.

Sabah 07:00 de ıdrar testının ardından cıft cızgıyı gorunce hastaneye gıttık hemen.
Sonucu aldıgımızda esım ve ben agzımız kulaklarımıza varana dek gulumsuyorduk.
Cok guzel bır heyecanmıs.

Rabbım Temmuz da bu mutlulugu sana da yasatsın.

amiinnn canım inşallah yaaa tek duamız bu zaten sende inşallah sağ sağlim alırsın kucaggna bebegini yumurtlama günüm bugün son bekliyoruz bakalım inşallah allah bu temmuz ayında bizide güldürcek

merhaba öncelikle sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bende yeni hamileyim son adetim 9 mayıstaydı 20 haziranda doktora gittim ultrasonda 4+2 göründü keseyi gördüm mincik bişe 2 hafta sonra gel kalp atışları duyulur dedi haziran 17de değerim kanımda 1352 idi geç döllenme olmuş bende aynı senin gibi hiç bişe hissetmiyorum ne bulantı ne başka bişe sadece bazı sabahlar karnımda gaz sancısı var ve adet sancısı başka hiç bişe yok sen kalp atışlarını duya bildinmi vallaha ben ultrasonda ve kanda görmesem hamile değilim diyeceğim bayada şüpelendim acaba boş gebelik olmasın kesenin içi boş olmasın diye ama sanırım öyle olsa kanama olur değerim düşük olurdu ben dayanamayıp çarşamba tekrar doktora gideceğim niye geldin 2 hafta bekle dedim derse anlatırım artık :)

canım evliliğinizin ilk yılı kutlu mutlu ve bol çocuklu olsunnnn
evet biraz erken ama psikolojikte olabilir bekle bakam acıcık dha ne olcekkk..inşallah hamişsindir kuzucummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…