ıkı gun once yazmıstım bu mesajı.
Bu sabah ıse 4 haftalık hamıle oldugumu ogrendım.
Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın ınsallah bu mutlulugu.
meggggggggggg nerdesinnn..kızlar ya benim hiç belirtim yokk.6 hafta bitti ne mide bulantısı var nebişi.ya ters giden bişi varmı die çok korkuorum.sanki hiç hamile değilim...ilk gebeliğimde aşırı mide bulantım vardı 5 haftalıkken baslamıştı.şimdik göğslrde çokkkkkkkk hafif bi hassasiyet var okadar.karın sancılarımda gitti
merhabaaaaaa... yine gelmedi kırmızı :). sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum. gece aklıma geldi. ben hevesleniyorum geçen ay ki gibi. yoksa gecikme yaşamayamı başladım diye. 14 ay dostinex kullandım. onu bıraktım ve 2 ay klomen. bunlar gecikme yapıyor sanırım.
zaten baş dönmesi ve kasık ağrısı ve üşüme dışında bir belirtide yok. onlarda atak gibi gel,ip geçiyor. of aman of.
naber birsum
şükür diyelim bebem yaaa..
moralim acıcık bozuk yaa..
kaynanamla dışarı çıktık acıcık görümcem 2.çocuğunu doğuracak nevresim falan aldık bebek için.bende böle aval aval bakakaldım.orada anlamadım ama eve gelince üzüldüğümü anladım.ben kendi bebem için ne zaman alışverişe çıkıcam yaaa..Allahım ne olur evlat nasib eyleeeeeeeeee
sen nasılsın tatlımmmm???
hic üzülme hayatim gelecek o günlerde insallah bak görürsün cok yakinda hamile kalacaksin icime dogdubende bebislerle ugrasiyorum iste babalari parka götürdü bende evi temizledim simdide kahve molasi veriyorum
yok canim iki yas var aralarinda cok güzel bir duygu canim en yakin zamanda sende tadarsin insallah..fazla düsünmemeye calis nasil olsa anne olacaksin eninde sonunda böyle düsün ha simdi ha 3 4 ay sonra ne farkederki..birsürü insan var cocuk sahibi olamayan allah gec versin ama güc vermesin..bak görürsün coooooook az kaldi hamileyim diye bagiracaksin burdan bize sen sadece dua etkac yasindasin canim sen?
ne güzel yaaa..
nasıl imrendim sana cnm bak şimdi..
valla durup durup ağlıyorum..
o minicik elbiseleri gördüm almak geldi içimden alacaktımda sonra eve gelip bakıp bakıp ağlarım diye kendimden korktum...
seninkiler ikizmi cnm ?kaç yaşındalar...Allahım bağışlasın size İnşallahhhh
bu arada benimkinin biri 5 biri 3 yasinda canimallah onlari basimdan eksik etmesin onlar benim dünyam biraz üzülsem gelip boynuma sarilip üzülme anne biz seni cok seviyoruz diyolar:13::13:insan baska ne ister hayattan allahinma binlerce sükür
slmmm şekerlerrr
cenım ben 28 yaşındayım.20 aydır olmuyor mayıs ayında hsg çekildim 2 tüpte açık şuan bir problem yok 6 ayla klomen tedavisi gördüm.onca ilaç çile şükürler olsun yinede ama insan bazen kaldıramıyor işte.geçen ay ilaçlar kist yapmıştı o yüzden d.kontrol hapı kullandım.bu ay ve gelecek ay ilaç yok..2 ay önemli bizim için rahim filmi çekildiğinden olursa olur dedi doktor..tek umudum bu yani...eğer bu da olmazsayine ilaç dedi doktor ama ben aşılama istiycem artık..
şimdi eşim aradı kötü yakalandım ağlarken aradı tam..onuda üzdüm bi dünya..
mrb cnm nasılsın??
hic üzülme canim bak esinde cok üzülüyo bu ay olmazsa asilama yaptirirsin olur bebegim..allahtan ümit kesilmez insallah bu ay olur ama olmazsada hayirlisi bir kac ay sonra olur.allah korusun hadi simdi hamile olsan yedi sekiz aylikkken kaybetsen ne olucak..eger olmuyosa allahin bir bildigi vardir bak görürsün öylede böylede cok kisa zamanda hamile olacaksin allahin izniyle
iyiyim canımm...
sen nasılsın??
yazdıklarını okudum da içim gitti üzülme lütfenn...
yakın da sana da nasip olucakk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?