Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

en son adet tarihim 6 haz.20. gün bugün daha

seni umutlandırmayayım bebişim ama yerleşme sancısı olabilir benden demesi.çünkü döllendikten sonra 4.gün rahme yerleşiyor aşkım olabilerrrr yaniii..
inşallah hamişsindir cnmmmm

hadi bebişlerim müjdelerinizi bekliyorum ama gününüz gelmeden test yapmayın strese girmeyin bekleyin rahat olun olumsuz salgılar yumurtalarınızı etkiler

seni umutlandırmayayım bebişim ama yerleşme sancısı olabilir benden demesi.çünkü döllendikten sonra 4.gün rahme yerleşiyor aşkım olabilerrrr yaniii..
inşallah hamişsindir cnmmmm

ayy cnm ağzından bal damlıyor keşke diyim ne diyim ama daha çok erken.rabbim isteyen herkese versin bebiş
salı günüde ailemin yanına gidiyorum pek giremiycem orda şimdiden söyliyim canlarım

ayy cnm ağzından bal damlıyor keşke diyim ne diyim ama daha çok erken.rabbim isteyen herkese versin bebiş
salı günüde ailemin yanına gidiyorum pek giremiycem orda şimdiden söyliyim canlarım

yinede bekle hayatım..inşallah hepimiz hamiş kalırız cnm yaa..salı günü miraç kandili..bol bol dua edelim...

kızlar cok ilerlediniz biraz göz atıp gectim cok yer var okuyamadım edacım benimde nisan ayında 11gün gecikmişti dedim kan tahlili yaptırayım gittim kanda bişe cıkkmadı sonra özel bir doktora gittim dokor alttan muane etti hiç bir sorun yok dedi birde hormon testi yapalım dedi onlarada baktı onlarda gayet iyi ozaman dedi stres sıkıntı yaşadın mı ondan gecişmiş olur dedi bende o aralar biraz stres yaşamıştım adet söktürücü vermişti içmedim netten soğanı kaynatıp iç anında adet olursun yazıyordu bende onu içtim adet oldum ama sen önce bir kan tahlili daha yaptır belki bebeiş vardır sende...

şu survivor unda suyunu çıkardılar heee...yine varr taner olmasa izlemezdim zatiiii

aminnn cnm inş. bilmiyordum salı günü kandil olduğunu dua edelim bencede.bende daha beklemeyi düşünüyorum bakalım 1 hafta daha geçsin ama inş. olur temmuzda yıldönümümüz çok güzel bir süpriz olur bize

bekle hayatım günün geçsin yaparsın testini..ama bol bol çalışınnn:78::78::78::78:

bekle hayatım günün geçsin yaparsın testini..ama bol bol çalışınnn:78::78::78::78:

cnm eşim yrn sabah yurtdışı seyatine gidiyor son çalışmamızı bugün yaptık olduysa oldu yoksa bi dahaki aya kaldı demektir ama çok düşünmüyorum oluruna bırakmak lazım bence

cnm eşim yrn sabah yurtdışı seyatine gidiyor son çalışmamızı bugün yaptık olduysa oldu yoksa bi dahaki aya kaldı demektir ama çok düşünmüyorum oluruna bırakmak lazım bence

en doğrusu cnm düşünme sanki düşünsek bir yararı var değilmi??
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim çok ağladım..tek nedeni fazla düşünmekti cnmmm
Allah kavuştursun cnmm

en doğrusu cnm düşünme sanki düşünsek bir yararı var değilmi??
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim çok ağladım..tek nedeni fazla düşünmekti cnmmm
Allah kavuştursun cnmm

çok sagol cnm ama ama neden ağlıyorsunki yapma böyle herşey insanın beyninde bitiyor.herşeyin bi vakti var bence rabbim bizim için en doğrusunu bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…