en doğrusu cnm düşünme sanki düşünsek bir yararı var değilmi??
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim çok ağladım..tek nedeni fazla düşünmekti cnmmm
Allah kavuştursun cnmm
baktim resimlerinize canimcim siz yeni evlisiniz galiba hic strese girme eninde sonunda böyleolucan canim
slm kızlar pis kırmızılatr geldiumutlarım temmuza kaldı benim rabbim hayırlısıyla temmuz ayı uğurlu gelir işşallah
slm kızlar pis kırmızılatr geldiumutlarım temmuza kaldı benim rabbim hayırlısıyla temmuz ayı uğurlu gelir işşallah
canım evet 3 ay sonra 2 yıl olacak..çok teşekkür ederim..
bende senin bebişlerini gördüm..harikalar maşallahhhh...süper bir ailesiniz...Allah bizede nasib etsin kalabalık bir aile olmayı inşallahhhh
aminn kısslar ama moralim çok bozuldu bu arada içinizde soğan kürünü yada bal tarçın uygulayan varmıolsun cnm hayırlısını versin Rabbim inşallahhhh..üzülme
işşallah canım rabbim hepimize tez zamanda vrsininşallah temmuzda hamile olursun canım belki de hayırlısı buymuş
kızlar cok ilerlediniz biraz göz atıp gectim cok yer var okuyamadım edacım benimde nisan ayında 11gün gecikmişti dedim kan tahlili yaptırayım gittim kanda bişe cıkkmadı sonra özel bir doktora gittim dokor alttan muane etti hiç bir sorun yok dedi birde hormon testi yapalım dedi onlarada baktı onlarda gayet iyi ozaman dedi stres sıkıntı yaşadın mı ondan gecişmiş olur dedi bende o aralar biraz stres yaşamıştım adet söktürücü vermişti içmedim netten soğanı kaynatıp iç anında adet olursun yazıyordu bende onu içtim adet oldum ama sen önce bir kan tahlili daha yaptır belki bebeiş vardır sende...
öyle düşünüyorum zaten canım hepimiz temuzda gebişiz hayırlısıylaüzülme canim hayirlisi olsun sen bol bol halvete gir temmuza hamilesin canim pozitif düsün
açıkk bi pembe yumurtlama belirtisi heralde daa yumurtlamam bugün bitti sabahda test yaptım negatifdi da diğer adetime 14 gün var
böyle de duramassın kii
Merhaba kızlar nasılsınız? Ay çok özledim ya kkyı ve sizleri. Bayadır giremedim ya grip oldum üzerinize afiyet. Anca toparlandım ki toparlandım sayılmaz yani. Bu halde hem çocuk hem ev işi çok zor oluyor valla yaaa. Öldüm bittim bir yandan su gibi ter bir yandan çocuğa geçmesin diye uzaktan iiş görmeler ağzımda maske offf...Halvette kaldı güya hafta sonu iyi iş olurdu ama maaalesef valla.
Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım zaten kafam ayakta durmuyor çocuk uyurken bende yatacağım biraz bakayım dedim sadece. İnşallah yeni hamişlerimiz vardır aramızda.
Merhaba kızlar nasılsınız? Ay çok özledim ya kkyı ve sizleri. Bayadır giremedim ya grip oldum üzerinize afiyet. Anca toparlandım ki toparlandım sayılmaz yani. Bu halde hem çocuk hem ev işi çok zor oluyor valla yaaa. Öldüm bittim bir yandan su gibi ter bir yandan çocuğa geçmesin diye uzaktan iiş görmeler ağzımda maske offf...Halvette kaldı güya hafta sonu iyi iş olurdu ama maaalesef valla.
Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım zaten kafam ayakta durmuyor çocuk uyurken bende yatacağım biraz bakayım dedim sadece. İnşallah yeni hamişlerimiz vardır aramızda.
ooo demetçim gelmişşş hoşgelmişşşşş
geçmiş olsun canım hoşgeldin........:2::2::2:
hoşgeldim demetçim geçmiş olsun cnm dikkat et kendineee
Çok teşekkürler canlarım. Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor halvetler bakayım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?