Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

en doğrusu cnm düşünme sanki düşünsek bir yararı var değilmi??
ben bugün çok kötü bir gün geçirdim çok ağladım..tek nedeni fazla düşünmekti cnmmm
Allah kavuştursun cnmm

baktim resimlerinize canimcim siz yeni evlisiniz galiba hic strese girme eninde sonunda böyleolucan canim

kıslar sakın umutsuzluğa kapılmayın şimdi herşey çok gelişdi olmaz die bişey yok sadece biraz sabır birgün doktorun biri demişdiki beyin salgıları direkt yumurtalıkları etkler o yüzden hep pozitif düşünün hep iyi düşünün

slm kızlar pis kırmızılatr geldiumutlarım temmuza kaldı benim rabbim hayırlısıyla temmuz ayı uğurlu gelir işşallah

baktim resimlerinize canimcim siz yeni evlisiniz galiba hic strese girme eninde sonunda böyleolucan canim

canım evet 3 ay sonra 2 yıl olacak..çok teşekkür ederim..

bende senin bebişlerini gördüm..harikalar maşallahhhh...süper bir ailesiniz...Allah bizede nasib etsin kalabalık bir aile olmayı inşallahhhh

canımmm ben bebiş oldugunu sanmıyorum büyük ihtimalle stresten ve agrı kesiciden oldu...

senin testlerinin güzel çıkmasına sevindimm...

Merhaba kızlar nasılsınız? Ay çok özledim ya kkyı ve sizleri. Bayadır giremedim ya grip oldum üzerinize afiyet. Anca toparlandım ki toparlandım sayılmaz yani. Bu halde hem çocuk hem ev işi çok zor oluyor valla yaaa. Öldüm bittim bir yandan su gibi ter bir yandan çocuğa geçmesin diye uzaktan iiş görmeler ağzımda maske offf...Halvette kaldı güya hafta sonu iyi iş olurdu ama maaalesef valla.

Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım zaten kafam ayakta durmuyor çocuk uyurken bende yatacağım biraz bakayım dedim sadece. İnşallah yeni hamişlerimiz vardır aramızda.

geçmiş olsun canım hoşgeldin........:2::2::2:

hoşgeldin demetçim geçmiş olsun cnm dikkat et kendineee

Son düzenleme:
Edacım nasılsın cnm hala gelmemiş kırmızılar allah allah inşallah hamişsindir canım ya belki geç döllenmeden çıkmadı kanda da hala bekliyorsun valla bravoo. Ne zaman gideceksin doktora cnanım:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…