Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

geçmiş olsun canım benimmm...

bizde seni çok özledikkk

tam gaz canım benim tabikideeee:78::78::78::78:

Aman maşallah cnm tam gaz olsun halvetler. Off dizilerde bitti ya ne izliycizz bilemiyorum sıcak yaz gecelerinde. Alllahtan dün bide bugün yağmur yağdı da rahattık. Dün küçükyalıya gittim hasta halimle aile günü vardı oğlumla hep yattık valla. :2:

Edacım nasılsın cnm hala gelmemiş kırmızılar allah allah inşallah hamişsindir canım ya belki geç döllenmeden çıkmadı kanda da hala bekliyorsun valla bravoo. Ne zaman gideceksin doktora cnanım:84:

iyiyim canımmm...evet hala olmadımm...ayın 5 inde ist a gidiyorum..ordaki dr uma gitmek istiyorum burdakilerde iş yok çünkü..

sen nasılsın görüşmeyeli??

iyiyim canımmm...evet hala olmadımm...ayın 5 inde ist a gidiyorum..ordaki dr uma gitmek istiyorum burdakilerde iş yok çünkü..

sen nasılsın görüşmeyeli??

Glip odum boğajım aciyuuuuu
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

blackberry hoşgeldin canım geçmiş olsun

Hoşbulduk canım çok teşekkürler.

Off bu aralar eşime çok gıcığım neden bilmem yahu. Off deli ediyor beni bazen bunalıyorum valla. :84:

canım valla öyle tvde hiç bişi yok
bizim buralara gelmişsin..küçükyalı yakın bize..

Off bu aralar eşime çok gıcığım neden bilmem yahu. Off deli ediyor beni bazen bunalıyorum valla. :84:

canım bazen banada olur..yalnız değilsin yani...bu sabah bende atlattım bir krizzzz ama öğlene barıştıkkk..
ben çok üzüldüm bugün alışverişe çıktım hep gözüme elime bebiş gereçleri geldi iç çektim..eve geldim çook ağladım.

Kıyamam cnm ya üzme canım kendini yaa bu kadar. Kayınvalidemin komşu var ayşegül abla 10 sene çocukları olmadı her yolu denediler olmadı. 10 sene sonunda kendi kendine iki tane kızı oldu. Takdir allahtancanım. Sen daha gençsin olacak sabırlı ol ama kendini üzüp hayatını da harab etme hayatım. Gelecek bebişin ben inanıyorum çok şükür sağlığınız yerinde hayatım böyle düşün.

Evet tatlım doğru söylüyorsun..inşallah cnm inşallah gelir bebeğim,gelsede bitse şu özlem artık..görümcem doğum yapacak 15güne kaynanamla bebeğe nevresim aldık..farkında olmadan dalmışım işte.karyola baktım elbise falan..sonra birden ne yapıyorum ben ya dedim..sonra eve gelince çıktı acısı...nasıl ağladım o esnadada eşim aradı beni açtım teli o da üzüldü..ama şimdi iyiyim bi krizdi geldi geçti..

Ayy bu taner beni öldürecekkkk

daçmin goşşşş balıg yagaladımmmm....

ooohhh yeeeahhhh

Son düzenleme:

hosgeldin canimmm

Kızlar çok özür diliyorum ama ekrana bile zor bakıyorum gözlerim kapanıyor. Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım iyi geceler tatı rüyalar bol halvetler diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…