Merhaba kızlar nasılsınız? Ay çok özledim ya kkyı ve sizleri. Bayadır giremedim ya grip oldum üzerinize afiyet. Anca toparlandım ki toparlandım sayılmaz yani. Bu halde hem çocuk hem ev işi çok zor oluyor valla yaaa. Öldüm bittim bir yandan su gibi ter bir yandan çocuğa geçmesin diye uzaktan iiş görmeler ağzımda maske offf...Halvette kaldı güya hafta sonu iyi iş olurdu ama maaalesef valla.
Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım zaten kafam ayakta durmuyor çocuk uyurken bende yatacağım biraz bakayım dedim sadece. İnşallah yeni hamişlerimiz vardır aramızda.
tam gaz canım benim tabikideeee:78::78::78::78:
blackberry34 hoşgeldin cnm geçmiş olsun çok
geçmiş olsun canım benimmm...
bizde seni çok özledikkk
Edacım nasılsın cnm hala gelmemiş kırmızılar allah allah inşallah hamişsindir canım ya belki geç döllenmeden çıkmadı kanda da hala bekliyorsun valla bravoo. Ne zaman gideceksin doktora cnanım:84:
iyiyim canımmm...evet hala olmadımm...ayın 5 inde ist a gidiyorum..ordaki dr uma gitmek istiyorum burdakilerde iş yok çünkü..
sen nasılsın görüşmeyeli??
blackberry hoşgeldin canım geçmiş olsun
Off bu aralar eşime çok gıcığım neden bilmem yahu. Off deli ediyor beni bazen bunalıyorum valla. :84:
Aman maşallah cnm tam gaz olsun halvetler. Off dizilerde bitti ya ne izliycizz bilemiyorum sıcak yaz gecelerinde. Alllahtan dün bide bugün yağmur yağdı da rahattık. Dün küçükyalıya gittim hasta halimle aile günü vardı oğlumla hep yattık valla. :2:
Off bu aralar eşime çok gıcığım neden bilmem yahu. Off deli ediyor beni bazen bunalıyorum valla. :84:
canım valla öyle tvde hiç bişi yok
bizim buralara gelmişsin..küçükyalı yakın bize..
Glip odum boğajım aciyuuuuu
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
ayyy canım benimm çok geçmiş olsunnn...
canım bazen banada olur..yalnız değilsin yani...bu sabah bende atlattım bir krizzzz ama öğlene barıştıkkk..
ben çok üzüldüm bugün alışverişe çıktım hep gözüme elime bebiş gereçleri geldi iç çektim..eve geldim çook ağladım.
evet cnm size yakın eşimin teyzesi orda oturuyor.:82:
Kıyamam cnm ya üzme canım kendini yaa bu kadar. Kayınvalidemin komşu var ayşegül abla 10 sene çocukları olmadı her yolu denediler olmadı. 10 sene sonunda kendi kendine iki tane kızı oldu. Takdir allahtancanım. Sen daha gençsin olacak sabırlı ol ama kendini üzüp hayatını da harab etme hayatım. Gelecek bebişin ben inanıyorum çok şükür sağlığınız yerinde hayatım böyle düşün.
Merhaba kızlar nasılsınız? Ay çok özledim ya kkyı ve sizleri. Bayadır giremedim ya grip oldum üzerinize afiyet. Anca toparlandım ki toparlandım sayılmaz yani. Bu halde hem çocuk hem ev işi çok zor oluyor valla yaaa. Öldüm bittim bir yandan su gibi ter bir yandan çocuğa geçmesin diye uzaktan iiş görmeler ağzımda maske offf...Halvette kaldı güya hafta sonu iyi iş olurdu ama maaalesef valla.
Sizler nasılsınız geçmişe bakamadım zaten kafam ayakta durmuyor çocuk uyurken bende yatacağım biraz bakayım dedim sadece. İnşallah yeni hamişlerimiz vardır aramızda.
Kızlar çok özür diliyorum ama ekrana bile zor bakıyorum gözlerim kapanıyor. Hepinizi kocaman öpüyorum canlarım iyi geceler tatı rüyalar bol halvetler diliyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?