Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben senın yerınde olsam ufak ufak uzarım durmam pılımı pırtımı toplar gıderım bakmam gozyasına bakmam bı dakka bıle katlanmam sevene zulmedenı yakar gecerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

88prenses22,aysunsedat,twilight7984,sumisali,Kayram2006,edammm,

kızlar burdasınız...........

off gergınım mıllet yaaaa ( aslında bılıyorm gergın olmam gerekır,bılıorum hamıle degılım ( ama hıcbı koruma yontemı yuzde yuz degıldır ) gerekcesınden yola cıkarak sankın kendımı hamıle zannedıo gıbı salak sacma bı hıssıyat ıcındeyım offff,,,
galıba artık 2 husran yasadıkdan sonra sankı bılıncaltım cocuk ıstemeye basladı cunku artık dıllendırebılıyorummmm ama ne adet gecıkmesı var nede baska bıse sadece sureklı uyumak ıstıyorum hepsı bu galıba kafayı yemek uzereyım :))))))))))))))))))))

zaman geçirmeye çalışıyorumm canım bu gece tekim sabahlar olmaz bana artıkkk

sen ne yaptın görüşmeyeli

mutfagı toplamaya gitcem ama üşeniyorum benim kocamda takıl istiyosan diyo da sayım yapcak stok sayımı uyumucaz heralde buralarda olurum yine ben
artık yeni kararlar aldım hamilelik konusunda ilişkiyi düzene koyuyoruz hamilelik falan istememeye başladım yaa niye bilmiyorum bi isteksizlik oldu olmuyo diye falan kafama taktım heralde istek gelmiyo artık takmıyorum hiç umruma getirmiyorum neyse eee ataklar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…