Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benimki sadece tahminn
bana fake gibi geldi yani arkadasının 7 senedir çocuk olmuyomuşda kullandığı ilk ay gebe kalmışta saraçoğlunun kürüymüş 107 liraymışta buda hayrına herkese duyuruyomuş da yok artık !!!!reklam amaçlıdır diyorum yani bütün topiclere kopyala yapıştır yapmıştır muhtemelen

şifa canım sen daha önce aşılama yaptırmamışsındır ozaman tahminim senin ilaç hakkın dolmamıştır devlet karşılıyor sen %20 sini veriyorsun ilaçlar ucuza gelir

valla ne biliyim burda da bana fakültede 1 hafta da alırsın rapor diyorlar :44: :44::26: 15 gün sonra rapor işlemleerine başlıyacağım inşallah ama ercan bey fakültede raporunuza yadımcı olurum demişti

valla bi insan 1 günde farlılık gösteredebilir demi ne biliyim yaaaaa hoş olmadı buuu buldunmu canım kaçıncı sayfaya yazmış mesajı
ne güzel türkiyenin herbir köşesindeniz :13:

kızlar bakın bakalım şu linki bende merak ettim
evet canım tek yürek buradayız

aradım ve buldum işte burda o mesajlar..
reklam da olabilir,bilmem :26:
günahını almayalım ama ya,belki iyi niyetlidir..

onu bilemem daha önceki doktorum prof.dan alacağın rapora ayrıyeten dr. para verirsiniz dedi iç araştırmadım kurcalamadım kurcaladıkça başım ağrıyor neyse allah kolaylık versin

şifa canım sen daha önce aşılama yaptırmamışsındır ozaman tahminim senin ilaç hakkın dolmamıştır devlet karşılıyor sen %20 sini veriyorsun ilaçlar ucuza gelir
ama işte ercan bey bize fakültede size rapor çıkartırım ilaçların % 20 sini ödersiniz demişti :44: :26: valla kafam karıştı zaten rapor işlemine başlamadan ilk ercan bey in yanına uğrarım ondan bilgi alırım uzun süreli olmaz inş şu rapor işi :18:

aradım ve buldum işte burda o mesajlar..
reklam da olabilir,bilmem :26:
günahını almayalım ama ya,belki iyi niyetlidir..
offff yaaaaa bugün yorgunum zaten dur bi sigara yakayım kafam yerine gelsin :44: inşallah iyiniyetlidir , sadece yol göstermek umut olmak adına paylaşmıştır Yüce ALLAH ım sanal alemdede olsa dürüst , anlayışlı , içten , samimi ve iyi niyetli arkadaşlarımız olsun inşallah aminnnnnnnnnnnnn

Ablacıkk...

Onun bana ulasabilicegi herseyi yok ettim.
İyi yapmıs mıyım?
Bi kaç gün sonrada tekrardan numaramı degistirmeyi düsünüyorum..

onu bilemem daha önceki doktorum prof.dan alacağın rapora ayrıyeten dr. para verirsiniz dedi iç araştırmadım kurcalamadım kurcaladıkça başım ağrıyor neyse allah kolaylık versin
ben sana haber veririm canım bakalım ne neymiş , neye noluyomuş

sen daha önce gonalf kullanmadığın için hangi dr. hastane de verdikleri roporla ilacın %20 sini verirsin
bak daha duramıyorum aklını karıştırmayım

bende ona bakıyodum şimdi kız dünde yazmış buraya
normal şeyler yazmış neyse bencede günahını almayimm ben yanıldım demekkii
geçenlerde kilo almak isteyenler forumunda takılıyodum hatunun bi tanesi yazıyo ay ben şunu kullandım öyle ii geldi böyle ii geldi bende sordum nedir diye sonra kadın dediki ee ben aynı zmanda satıyorum bunları almak istersen tel. numaramı vereyim bilmemne bende editöre şikayet ettim ay iyice manyak olduk heee :))))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyuyayım artık yarın erkenden oyumuzu kullanıcaz inşallah ülkemiz için iyi olur

birde yarın burda olmayabilirim pazartesi akşam görüşürüz sizi özliycem öpüyorum siziiiii

önemli bir gelişme olursa mesaj atın canlarım telefondan bakarım arada :13:

bende kahve sigara içiyorum şu anda..
çok iyi yapıyoruz,afferim bize
ama ama çok keyifliii :78:

güle güle canım Rabbime emnaet ol ALLAH rahatlık versin aminn canım inşş pazartesi görüşmek üzere

görüşürüz şebomm
iyi uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…