cnm bende çok isterdim çocuk gelişimi okumak ama olmadı gerçi dediklerini tam nlamadım ama bir gün açık olarak anlatırsın okuma imkanım varsa çok isterdim çocuk gelişimi evet cnm uzaksınız baya :))
tabi canım okuyabilirsin ben sana detaylıca anlatırım elimden bişey gelirse yardımcıda olurum
okumaman için hiç bir neden yok
ay cnm sağolll konuşuruz bir gün çok sevinirim
offff param çok olsa acıbademde ercan bey deama param orta halli olursa kayseri tüp bebek merkezinde param az olursa fakültede sen hangisini tavsiye edersin
Şebnem cevap vermedim bende aranıza Kayseri den katılıyorum :80:
ne güzel türkiyenin herbir köşesindeniz :13:
kızlar bakın bakalım şu linki bende merak ettim
valla ne biliyim burda da bana fakültede 1 hafta da alırsın rapor diyorlar :44: :44::26: 15 gün sonra rapor işlemleerine başlıyacağım inşallah ama ercan bey fakültede raporunuza yadımcı olurum demiştine tutunması ben tüpten öncesinden bahsediyorum rapor alabilmek için rapordan sonrasını bilmiyorum ama yaptıran tanıdıklarım var tutmadığı gibi çok kötü bahsediyorlar bende aşılamalarımı fakültede yaptırdım ondan biliyorum neler yaşayacağımı
valla bi insan 1 günde farlılık gösteredebilir demikızlar benimki sadece tahminn
bana fake gibi geldi yani arkadasının 7 senedir çocuk olmuyomuşda kullandığı ilk ay gebe kalmışta saraçoğlunun kürüymüş 107 liraymışta buda hayrına herkese duyuruyomuş da yok artık !!!!reklam amaçlıdır diyorum yani bütün topiclere kopyala yapıştır yapmıştır muhtemelen
evet canım tek yürek buradayızne güzel türkiyenin herbir köşesindeniz :13:
kızlar bakın bakalım şu linki bende merak ettim
merhaba arkadaşlar......size güzel haberlerim var.7 yıldır bebek isteyen arkadaşım hamileymiş ..hem de kimin sayesinde bilin:) ibrahim saraçoğlu...onun özel kürü sayesindee bu ay hamile kalmış.. isterseniz size detaylıı şekilde nallattırırım :)çook mutluyum çokk..
arkadaşım pco luydu :) ona özel kür hazırlayıp yollamış ibrahim saraçoğlu. telde kendisiyle görüşmüş..asisatnıyla felan değil yani...107 liraymış bi kürkullandığı ilk ay hamile kalmış kendisi de inanamıyoo.. herkese söyleyin dedi.. o yüzden yazıyorum...belki sizlere de vesile olur onun durumu...
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU iletiim burdaki tellerden ulaşabilirsiniz....
valla ne biliyim burda da bana fakültede 1 hafta da alırsın rapor diyorlar :44: :44::26: 15 gün sonra rapor işlemleerine başlıyacağım inşallah ama ercan bey fakültede raporunuza yadımcı olurum demişti
ama işte ercan bey bize fakültede size rapor çıkartırım ilaçların % 20 sini ödersiniz demişti :44: :26: valla kafam karıştı zaten rapor işlemine başlamadan ilk ercan bey in yanına uğrarım ondan bilgi alırım uzun süreli olmaz inş şu rapor işi :18:şifa canım sen daha önce aşılama yaptırmamışsındır ozaman tahminim senin ilaç hakkın dolmamıştır devlet karşılıyor sen %20 sini veriyorsun ilaçlar ucuza gelir
offff yaaaaa bugün yorgunum zaten dur bi sigara yakayım kafam yerine gelsin :44:aradım ve buldum işte burda o mesajlar..
reklam da olabilir,bilmem :26:
günahını almayalım ama ya,belki iyi niyetlidir..
ben sana haber veririm canım bakalım ne neymiş , neye noluyomuşonu bilemem daha önceki doktorum prof.dan alacağın rapora ayrıyeten dr. para verirsiniz dedi iç araştırmadım kurcalamadım kurcaladıkça başım ağrıyor neyse allah kolaylık versin
bravoooo bravoooooAblacıkk...
Onun bana ulasabilicegi herseyi yok ettim.
İyi yapmıs mıyım?
Bi kaç gün sonrada tekrardan numaramı degistirmeyi düsünüyorum..
güle güle canım Rabbime emnaet ol ALLAH rahatlık versin aminn canım inşş pazartesi görüşmek üzerekızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyuyayım artık yarın erkenden oyumuzu kullanıcaz inşallah ülkemiz için iyi olur
birde yarın burda olmayabilirim pazartesi akşam görüşürüz sizi özliycem öpüyorum siziiiii
önemli bir gelişme olursa mesaj atın canlarım telefondan bakarım arada:13:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben çıkıyorum uyuyayım artık yarın erkenden oyumuzu kullanıcaz inşallah ülkemiz için iyi olur
birde yarın burda olmayabilirim pazartesi akşam görüşürüz sizi özliycem öpüyorum siziiiii
önemli bir gelişme olursa mesaj atın canlarım telefondan bakarım arada:13:
bravoooo bravoooooben bayıldım bu fikre , uygulamana süper canım yakışırrrr :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?