bende istedim ama çıkıyorum bile demeden kayboldu
sağol canım ama seninkide doluuuuuuuuuuuuuuuuuburda şifam :87:
bu arada ö.m kutun dolu :26:
canım hoş bulduk sende hoş geldin :81: canım meğer tüplerim tıkalıymış yapışıklık v.s. laparoskopi ameliyatı ile temiz, açık tüplerim fakat benim tüpler fonksiyonel değillermiş tembellermişbunun için tüp bebek gerekiyormuş ama 1, 5 yıldır madden ve bedenen halaaa hazır olamadık eylüle kadar askıda
sağol canım ama seninkide doluuuuuuuuuuuuuuuuu
offff param çok olsa acıbademde ercan bey deşifa nerde yaptırmayı düşünüyorsun
kızlar ben deminde şüphelenmiştim bu işte bi iş var ya reklam amaçlı yada verdiği numarada bişi var
hani arıyosun kontör falan çekiyolar bişiler oluyo ben böyle şeylere hiç güvenmiorum bakın kızın son yazdığı mesajlara kesin bütün topiclere girip aynı şeyi yazmıştır
aminnn canım benim aminnnnn inşallah hepimiz çok beklemeyizhayırlısı olsun canım inş. ilk seferinde tutar sende daha fazla yıpranmadan beklemeden kavuşursun bebeğine
katılıyorum canım aramam zaten içeriğini yazsın biz bildiğimiz şeylerse evde yapalım demi
ben halaaa anlamadım yawww nolmuş tel nerdeymiş :26:aaaaa o linkte tel numarası mı varmış?
kızlar ben deminde şüphelenmiştim bu işte bi iş var ya reklam amaçlı yada verdiği numarada bişi var
hani arıyosun kontör falan çekiyolar bişiler oluyo ben böyle şeylere hiç güvenmiorum bakın kızın son yazdığı mesajlara kesin bütün topiclere girip aynı şeyi yazmıştır
yaaa fakülte son seçeneğim canım yaaaa zor tabi zaten bunalım takılıyozzzz birde onun sitresiyle tutacağı varsa da tutmaz Rabbim göstermesin kimseye negatif sonucu inşşşş ama tüp bebek merkezine bende sıcak bakıyorum canımmmmben fakülteyi hiç düşünmüyorum(ama büyük konuşmam zaman ne gösterir belli olmaz)acıbademle hiç görüşmedim 3 tedavimide kayseri tüp b. m. yaptırdım ben seviyorum merkezide doktorum turgut beyide sen bilirsin canım görüşmek parayla değil iki merkezlede görüş içine hangisi sinerse. fakülte ben geldim tüp taktıracam diyip taktıramıyorsun 6 ay gün aşırı hastane yollarını aşındırman gerekiyor hergün bi dr. şeyini göstermen gerekiyor uğraşmayı göze alıyorsan yolunu biliyorsun
ben halaaa anlamadım yawww nolmuş tel nerdeymiş :26:
canım bende anlamadım ki tam olarak :44::26:alla alla hiçbişey anlamadım ya..:26:
açıklasanıza canlar?
valla ben kür tarifinin detayını burada paylaşacak zanneettiğimden rica ettim ama amacı reklam felansa çok üzücülinkte saraçoğlunun linki var reklam amaçlı demekki
ama sizcede saçma değilmi kim olduğu belli olmayan biri topic gezip link atıyor niye arkadası herkese duyur demiş
ayrıca fiyatınıda baştan yazıyo bana normal gelmedi. reklam demekki
linkte saraçoğlunun linki var reklam amaçlı demekki
ama sizcede saçma değilmi kim olduğu belli olmayan biri topic gezip link atıyor niye arkadası herkese duyur demiş
ayrıca fiyatınıda baştan yazıyo bana normal gelmedi. reklam demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?