alya normal canım cicim aylarındasınız daha 6 ay az bile yapıyor
ay çekemiorum bazen valla geliyolar bana böyle soldan soldann
benimki normal değil ciddiyim tv seyrederken aynı koltukta uzanılacak allah esirgesin koridorda falan karşılaşırsak vay halimee
en çok kullandığı cümle bi sarilim bi öpimm ay şunun kollarına bak yirim bunları ben yirimmm yirimmm
hani söylesen millet derki vay ukala daha ne istiyorrr valla biraz kafa dinlemek istiorum kanepede yalnız uzanmak yatacağım saat için kavga etmemek popişim sıkılmasın istiorummmmçokmu şey istiorummm
şebnem nerde otursuyosun bursada
ben özlücedeyim ertuğrulkentte
ama genelde hergün heykeldeyim okul heykelde valiliğin üstünde
bi kahve yapıp geliyorum hemen canlarımm
ay ben regl olmadım daha yahuuuuumaşallah diyim,dilimi ısıriim..
şimmmdi vahşi batının en hızlı don indireni olaraktan kontrol ettim
(çok ayıp lafa bak hele :78:)
bi kahve yapıp geliyorum hemen canlarımm
ay ben regl olmadım daha yahuuuuumaşallah diyim,dilimi ısıriim..
şimmmdi vahşi batının en hızlı don indireni olaraktan kontrol ettim
(çok ayıp lafa bak hele :78:)
cnm ben ihsaniyedeyim eşim çok istedi özlüceden ama ben uzak diye istemedim orasını okul ? öğretmenmisin cnm
sen halaaa uyumadın mıgünaydıııııınn kızlaaarrrr:79:
ancak şimdi geldim :94:eee gece kuşlarım nerdesiniz bakiim
işte geldim burdayımnerde anne adayları haniii
çift saylı günleri değerlendirenlerdeniz :92:bat 4 temmuz :)))
Çalışma no 1
aminnnn canım benim aminnnn eksik dilek dilememek en güzeliAMİN...
ben hepimiz için hep dua ediyorum canım arkadaşım..
eli ayağı düzgün,sağlıklı bebekler versin Allah hepimize inşallahhh...
hayırlı evlatlar olsunlar..
sağlık ve sıhhatle yaşasınlar..
rüyaların gerçek olacak inşallah hepimize nasip olacakAmiiinnn...aniden karar verdik eşimle artık bizim de bebişimiz olmalı diye..Hazır mıyım nasıl hazır olunur bakabilir miyim derken bir anda verilen karar ve o gece oluşuveren hazır olma hissi.Sanki hazırdım hep de bastırıyordum içimde..Sonra doktor kontrolü alerji yirmilik diş derken 15 gün fln sonra uygulamaya kondu karar :)) Umarım umarım canım bebeğimm annesinin bir tanesi de annesini babasını bekletmeden geliverir.Dilerim Rabbim herkes gibi benim içimdeki o evlat isteğini sevgisini görür de bekletmeden OL deyiverir.Öyle çok istiyorum ki şimdi onu olmayan bir şey nasıl sevilir ki söyleseler inanmazdım ama ben onu her gece rüyamda görüyorm ve çok seviyorm.Bebeğim annen hasretle seni bekliyor ne olur çabuk gel..
amin cnm aminnn valla ben de hemen ağlayıveriyorum bebek ya da hamile görüverince :)))
bence şuam göbişinde canım bebişinya ama acaip bişey bu duygusallık..
o satırlarında ruhuma dokunan şeyler var..
insan görmediği,koklamadığı birini nasıl özler...
özler......
gel bebek geeellllll
üzülme canım yaaa inşallah diğer aya umudumuzbenim moralim cok bozuk.sabahtan beri ağlıyorum
seni çok iyi anlıyorum ama bu zorlu yolda en kötü düşmanımız sitres canım lütfen sakin olmaya çalışdilimle yoktur diyordum.ama gönlüm hep var diyordu.acayip kötü oldum anlatamam
bence etkisi vardır ilacınben 5ay doğum kontrol kullandım sonra da eşim korundu
doğum kontrolü bıraktıktan sonra bu 3.adetim işte.
acaba hala onun etkisi var mıdır.
aklıma bugun o takıldı
internet safanın gözatma geçmişini sil bi tatlım işe yarayabilirayyy son sayfayı göremiyorum ben o yüzdende takip edemiyorum niye böyle oluyor ki?
geçmiş olsun tatlım inşallah daha iyisindir piknikteyken açık hava mı çarptı ki ???slmmm herkeseee...
ben bu akşam aranızda olamayacam...
başım çok agrıyorr..
sabah 6 da kalktımm..
stresli bir gün olduu..
hepinizi öpüyorum...
evet canım yaaa alışkanlıklardan vazgeçmek zor oluyor alışamadın yeni formataselam kızlarr ne olmuş foruma ya değişmiş biraz önce yapılanırma vardı giremedim şimdide herşey değişmiş yaa
hoş geldin canım aramıza inşallah en kısa zamanda gelir hayırlı ve sağlıklı bebişlerimizkizlar benimde bat 20 haziran benide araniza alirsaniz coook sevinirim
aaaa anneciğinle evleriniz çok yakınmış ne güzelllll maşallah canım yaaaayok ya ben karar verdim bu şekilde mesaj yazmak ve değiştirememek hoşuma gitmedi..
ama herşeye alışır zamanla..
evet bak ben heyecanlıyım çok..
dün test yapmıştım tek çizgiydi..
ama adet günümde tekrar yapıcam test..
hee bu arada çalışma falan yokkk,ben dinlenmedeyim:86:
bizde hala annemlerdeyiz,ordan geldim KKye..
birazdan eve geçicezz,yani yan apartamana..
hemen gelirim tekrar..:78:
canım mmmmm hoş geldiniyi geceler kızlar ben geldim nasılsınız gece kuşları:79:
banada kayram ismi tanıdık geldi ama bakalım kk da kaç kayram varkayram2006 ben seni hangi topikten hatırlıyorum aceba ismin tanıdık geldi ama çıkaramadım:26:
6 yıllık evliyim canım 5 yıldır inatçı bebeğime hasretimkızlar tam gidiyordumki bi bakim dedim herkesin ilk ayı galiba ben baya deneyimliyim o zman 6. ayım olacak bu aykendimi baya bilge adam gibi hissettim sorularınız varsa yardımcı olmak isterimmmm
benim ilk bebeğim erkek olacak diye geçiyorkızlaarrr hayırlısıyla hamile kalalım hayırlı sağlıklı bebişler olsun ama içinizden ne geçiyor kız mı erkek mi ???
ay deli kız yaaaaaaaaa
bat ne zamankiii bugünmüydü yoksaaaa
Ay abla öldürdün beni.
Ama Vahşi Batı degil burası.
Biz onu Türkiye yapalım
evet canım uzak tabi merkeze 1 saatte gidiorum ben heykele :)))
öğremen henüz değilim ama olgunlaşmada lise bölümümü değiştiriyorum çocuk gel. okuyorum. bir dönemi bitti kaldı bir yıl sonra zaten öncesinde önlisans mezunu olduğum için ücretli öğr. yapabliyorum niyetim çalışırken bi tarftanda açık öğr. okul öncesi okumak sonuçta açık öğr. olacağı için hayatımı etkilemez yada engel olmaz 4 sene sonrada inş. kpss ye girer kadrolu öğretmen olurum
canım arkadaşının gözü aydın olsun tebrikler veeee ben isterim kür tarifinimerhaba arkadaşlar......size güzel haberlerim var.7 yıldır bebek isteyen arkadaşım hamileymiş ..hem de kimin sayesinde bilin:) ibrahim saraçoğlu...onun özel kürü sayesindee bu ay hamile kalmış.. isterseniz size detaylıı şekilde nallattırırım :)çook mutluyum çokk..
canım arkadaşının gözü aydın olsun tebrikler veeee ben isterim kür tarifini
cnm bende çok isterdim çocuk gelişimi okumak ama olmadı gerçi dediklerini tam nlamadım ama bir gün açık olarak anlatırsın okuma imkanım varsa çok isterdim çocuk gelişimi evet cnm uzaksınız baya :))
tabi canım okuyabilirsin ben sana detaylıca anlatırım elimden bişey gelirse yardımcıda olurum
okumaman için hiç bir neden yok
canım hoş bulduk sende hoş geldin :81: canım meğer tüplerim tıkalıymış yapışıklık v.s. laparoskopi ameliyatı ile temiz, açık tüplerim fakat benim tüpler fonksiyonel değillermiş tembellermişşifacığım hoşgeldinnn sendemi gececilerdensin :))))
5 senemi oldu peki varmı bi sebeb bilinmiyormu ??
Prof. Dr. brahim Adnan SARAOLU iletiim burdaki tellerden ulaşabilirsiniz....
yok yok aslına ilgili bir arkadaş dün gecede Meryem sureli elma olayınıda rica ettim detaylıca anlatmıştı sağolsunbende istedim ama çıkıyorum bile demeden kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?