hosgeldin hamarat bacim
insallahhhhh gelir canimm benim
akintin devam ediyor mu halen?
hoşgeldin canım
nasılsın
iyiyim canım,sen nasılsın?
nasıl gidiyo hamilelik,cinsiyeti belli oldumu senin?ben daha ogrenemedim,çatliycam meraktan
hosgeldin duygucummmm
bende iyiyim canim kendi adima
okudugum kadari ile gecmisden
megim adet olmus canim
aysunum da dpo 11.günde ama pembeler gelmis azicik insallah yerlesme kanamasidir
arkadasina da hayirli dogumlar insallahh canimm
:26::26::26::26: nasipten öte hiçbirşey yok ama bizim de yüzümüz gülcek sabır ...sabır...sabır...bende de çok ii sayılmaz hberler :26:bu ovulaısyon dönemi kaçtı okmşsndr belki ateş ölçmeyi falan bıraktım daha bi akşna bırakcm artık yaparsm bi ovucan yparım diger ay .....ocakta spermıograma gtcz inşşş ii sonuçlarla dönerizzz inşşşşşş
hoşgeldin canım
nasılsın
bana da olurdu öyle arada
ben de sık boyatırdım
hamile kalmayı planlayınca kendi rengine döndüm öyle gidiyor işte
doğurup emzirmem bitince yine boyatcam
iyiyim canım,sen nasılsın?
nasıl gidiyo hamilelik,cinsiyeti belli oldumu senin?ben daha ogrenemedim,çatliycam meraktan
Tüm dünyada en çok tüketilen kahve türlerinden biri olan granül kahve (ya da yaygın ama yanlış kullanılışı ile nescafe) 1 fincanında yaklaşık 135 mg kafein içerirken daha yoğun olduğu düşünülen Türk kahvesinin bir fincanında 60 mg kafein bulunur. Sert olarak tanımlanan espresso ise en az kafein içeren kahve türlerinden birisidir.
hadi bakalım İnşallah... :)
daha boyatmasam iyi belki gebeyimdir....
olmaz ama olursa işte
kızlaarr selam,nasılsınız?herkesin yeni yılı hayırlı olsun...gobekleriniz bebişlerle dogsun,benim gibi hamişlerede allah yardım etsin
ferdat doğal maden suyu da ıcıyor musun canım soda degıl dogal maden suyu yazanlardan ben ıcıyorum cnm kola vs ıstedıgı zaman
sorduklarını cevapladım canımgörmedin sanırsam.
bana yemek yap desinler yeterki bayılıyoruum yaa
bide geçen sene yemek kursuna da gitmiştim 8 ay değişik şeyler öğreniyim diye
yok canım sadece ogün geldi okadar bolcaa ama
aslm canim hosgeldin iyidir canim saolasin sen nasilsin?
seninde yeni yilin kutlu olsun insallah..
amin canimmmm
içiyorum canım
maden suyu içinde mineral olduğu için faydalı zaten hamilelikte
saol cnm azracımbata kaç vardı aysunun inşş yerlşme kanamasıdır inşşşşşşşş hayırlısı be azram elbet gelck bebişlerimz pes etmek yok Allah buyukkk....
ne kadarlıkdı senın bebısın cnm unutuyorum kusura bakma :S
canım bende buralardayım ama yazmadan takip ediyorum sadece :)oo topk kalablk ne guzwlll nber canlar naslsnz ?ben iim valla arkdasım bu cuma doguma grıo ordaydm dersten sonra geldm biraz işlendm evde size bi bakayım dedm akşam da burdaydım bi ara ama çok kalblk degldi topk var mı yeni hberler?
kızlar pazara gidip geldim bi kadının ayaklarını çiğnedim resmenarbamla
neyse 4 çeşit mamamı ve tatlımı yaptımmm
ama ben iyice deliriyorum galibaçünkü
yemek yaparken sol kasığıma resmen batlalar oldu yakşalık bi 20 sn ye
ayy diyorumm annesine mi gelmişşş
gelmiş mi benim yavruummm dürtüyomuymuşş beniii
abimde tuhaf tuhaf bana bakıyo
:26::26::26::26: nasipten öte hiçbirşey yok ama bizim de yüzümüz gülcek sabır ...sabır...sabır...bende de çok ii sayılmaz hberler :26:bu ovulaısyon dönemi kaçtı okmşsndr belki ateş ölçmeyi falan bıraktım daha bi akşna bırakcm artık yaparsm bi ovucan yparım diger ay .....ocakta spermıograma gtcz inşşş ii sonuçlarla dönerizzz inşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?