oh ne guzel en guzeli ya elbises ben de dger ay oyle yapcm sanrm gun asırı arada preseed da kullanrm kıociş anlamasn ovulasyonuinşş gelsn bebişlerimz elbsisesmm hadi hayırlısı inşşş
cnmmm bnmmmm saolAllah razı olsun cnm arkdasım Allah dualarımızı kabul etsin inşşşş ....
oflucum bende gecirdiğim için o günleri ondan diyorum sana çok stresliydi ne zaman adet olacagımı bile blimiyordum hatta bi ara hamile gibi psikolojik beliriler filan yaşadımmmcannım hiç bişey düşünmüyorum ki...
bu ay yani her şey boş...
öylesine takılıyorum anlayacağın....
nerde o günler keşke tutsaaaaaaaa
oh ne guzel en guzeli ya elbises ben de dger ay oyle yapcm sanrm gun asırı arada preseed da kullanrm kıociş anlamasn ovulasyonuinşş gelsn bebişlerimz elbsisesmm hadi hayırlısı inşşş
herkesi çok öptüm kızlar ben kaçıyorum
oflucum bende gecirdiğim için o günleri ondan diyorum sana çok stresliydi ne zaman adet olacagımı bile blimiyordum hatta bi ara hamile gibi psikolojik beliriler filan yaşadımmm
tam günümde yine adet oldum
şimdi yeni sıfıra döndüm
bundan sonra hayırlısı artık
ben cok korktum hatta bi araa düşükten sonra hamile kalınca sakat olurmuş filanmış hatta inşallah yoktur diye dua etmeye filan başlamıştımmm
:) testler filan beni çok bozuyo duyguuu yaaa bi kere test yaptım mı hergün yapasım geliyıo fena bagımllılık yapıyorrr
kızlar ben uçtummm
oflucum bende gecirdiğim için o günleri ondan diyorum sana çok stresliydi ne zaman adet olacagımı bile blimiyordum hatta bi ara hamile gibi psikolojik beliriler filan yaşadımmm
şimdi yeni sıfıra döndüm
ben cok korktum hatta bi araa düşükten sonra hamile kalınca sakat olurmuş filanmış hatta inşallah yoktur diye dua etmeye filan başlamıştımmm
:) testler filan beni çok bozuyo duyguuu yaaa bi kere test yaptım mı hergün yapasım geliyıo fena bagımllılık yapıyorrr
kızlar ben uçtummm
dogru valla yaaa ama test de gunu belli edıo bnm eşim çok stres oluo preseed ile de anlıo soylemedn de olmuo iki ovucnm var bi dahaki ay 11. 12. gun test yaparım onn dısında da gün aşırı dvm inşş ...görşrzzzz elbisesimmoflucum bende gecirdiğim için o günleri ondan diyorum sana çok stresliydi ne zaman adet olacagımı bile blimiyordum hatta bi ara hamile gibi psikolojik beliriler filan yaşadımmm
şimdi yeni sıfıra döndüm
kızlar ben uçtummm
iyiyim canım şükür
ufak tefek sorunlar dışında iyiyim
cinsiyet erkek canım %90
cuma başka doktorda randevum var
bakalım o ne diyecek
senin erken canım sanki bikaç haftaya belli olur
sende saol canimmm
aminnn insallahhh duygucum bizler gibi evlatlarimiz olsun diye ellerini acan rabbime dualar eden, icleri yanan tüm anne olmak isteyen insanlara rabbim tez zamanda hayirlisiyla bebis versin insallah..
evet canım ilk defa bööle bi his oluyoAllah belki o hissi veriyordur sana hem akıntı filan süpermişşşş
hem öyle sızı bende de olmuştu çok garip değişik şeyler ilk kez garip garip bişiler oluyordu bana sana da mı ilkkez oldu bu tür hisler???
doktora özellikle sordum ara veriyim mi diye..
korunmana gerek yok dedi :)
diğer ay yine hamile olarak bekliyorum dedi adam
selam kızlar tekrar...
lekelenmem oldu..arkası gelmedi..yarına kadar sökülür sanırım...
selam kızlar tekrar...
oy karnında büyüyo bebişn ben seni tebrik edememiştim canımmm
Maşallah maşallahhh
ee nasıl başardın bi denk gelmedik seninle merak ediyordum coookkk
aslm aysunummm hosgeldin canimmmmmm
ayyy insallah sökülmez canim benimmmm
selam kızlar tekrar...
daha önceden böyle bi şey olmuyorsa süper bi haber
inşiallah devamı gelmez hayırlısyla kuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?