Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

seni cok iyi anliyorum canimmm biraz da kis oldugundan dolayi sanirim icimize karanlik cöküyor
amin canimcimmm,silkelenip gelicez kendimize yineeeeeeee
aynen öyle yapayim canimm insallah saol bitanem yardimin icin

Son düzenleme:
korkma canım olabilir öyle şeyler
benim kanama şikayetim olmadı ama olan herkes kullanıyor
bence sen de kullan, ihmal etme bence
bebeğine bir zararı yok
aksine tutunmasına yardımcı oluyor
doktorun dediği gibi yat dinlen
tüp bebekte o ilacı kanama olmadan veriyorlar tedbir amaçlı

Son düzenleme:
saol cnm cvp icin aslinda belki de oyle bisey yoktur diyorum ya psikolojim kotu
canım bence biraz rahatlamaya bak şeker
hepimiz aynıyız inankiii
farklı değiliz birbirimizden ama alışmak lazım bu duruma bişeye üzülmektense gülerek geçmek en iyisi sağlığımız için
çok takma derim ben sana
oyalanacak bi şeyler bul canım benim ok ?
ve inan Allah hepimize mükafatımızı verecek ve bu günleri güzerek anıcaz

inşallah gelmez kızlarrr sağolun..
arkası gelse de gelmese de hemen size yazıcam
.

hadi inşallah canım bekliyoruz 4 gözle

ben de telaşa kapıldım akıntıda farklılık olunca
haftasonu dinlenmem gerekirken kendimi daha çok yordum
öğretmenim ben
rapor yazacaktı aslında doktor bugün
kendimi fazla yormazsam çalışabileceğimi söyledi
inşallah her şey yolunda gider
sağol cnm

geçen ay kullandıklarımı önceki sayfada yazmıştım cnm

Merhabalar..Benim tedavi yöntemiyle olan ikizlerim var..Ama şu an rahmimdeki sorun yüzünden yeniden hamileliği düşünüyorum..Kendi kendimize deniyeceğiz bu sene..Oldu oldu olmadı uğraşmayacağız..Bu gün adetimin 11. günü..10 günü birliktelik oldu..14,16,18 ve 20. günü birliktelik umuyoruz aksilik olmazsa...Adetin 17. günü progestana başlamayı düşünüyorum..Şu 200 mg lık olanlardan gece yatmadan alıcam..10 gün kadar kullanıcam..Sonra duruma göre devam edicem ya da bırakıcam..Adetin 21. gününden itibaren de coraspine başlayacağım..Rutin bu şekilde olucak sanırım bu sene..Eşimin spermleri yok denecek kadar azdı..Bazı ilaçlar vs kullandı oldukça arttı eskiye nazaran..Biz de ümitlendik...Hayırlısı bakalım..2012 de her isteyene sağlıklı bebişler dilerim :)

Son düzenleyen: Moderatör:

merak etme cNIM
inan o kadar çok ki böyle lekelenme yaşayanlar
ama devamı gelirse kesin rapor al yat tamam mı
yorucu meslek öğretmenlik ayakta fazla durmaman lazım şimdi senin
dikkat et kendine
bişey olmayacak allahın izniyle

allah gönlüne göre versin
inşallah bebeğin gelir

merak ettiğim bişey var
progestanı neden kullancaksın
progesteron hormonu eksikliğin mi var
ya da doktor mu kullan dedi?
bilgi verirsen sevinirim

duygum canım..keşke gelmeseler..
bir kezde bizi rahat bıraksalar.
arkası gelmedi ama her an bekliyorum canım..
sağol tatlım..

bata üç varmş aysunm yaa inşş yerlşme kanamasıdır buu yarına kadar bekle gelmzse bence bi test yap derm ben cnmmm ii hberler gelsnnn inşş şöyle bi sevnlmmm doya doyaaa

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu arada ben progestanı daha doğrusu iğne şeklinde yapılan türü olan prolutonu hamileliğimin 32.haftasına dek kullanmıştım..Dr.umun tavsiyesi ile..Bebeklerimde de hiç bir sorun yok..Hamilelikte çok önemli bir hormon...

peki eksikliği mi vardı sende
doktorun neden tavsiye etmişti acaba?

ben de bu sorunun cevabını arıyordum az önce. progestan kullanmamı önerdi doktor bugün. teşekkür ederim. inşllah senin de her şey gönlünce olur...

aysun aldım haberini tatlım gelmesnnn o batasıcalarrrrr

bata üç varmş aysunm yaa inşş yerlşme kanamasıdır buu yarına kadar bekle gelmzse bence bi test yap derm ben cnmmm ii hberler gelsnnn inşş şöyle bi sevnlmmm doya doyaaa

canım inşallah öyledir...bata 2 kaldı benim taboya bakmadan dpo 11 demişim ama yanlış olmuş dpo 12 bugün..yerleşme vs için geç değil mi??
wc salon arası mekik dokuyorum
tabloma baksana cnm 36.5 le adet olmuşum ben hep.şimdide öyle ateş..bakalım beklemekten başka çare yok hayırlısı olsun...

Eki Görüntüle 319525

allah gönlüne göre versin
inşallah bebeğin gelir

merak ettiğim bişey var
progestanı neden kullancaksın
progesteron hormonu eksikliğin mi var
ya da doktor mu kullan dedi?
bilgi verirsen sevinirim

Luteal faz yetmezliğinden şüpheleniyoruz bende.Bir de rahim ağzı yetmezliği sorunum var..Bu ancak hamilelikte anlaşılıyor..Yani rahim ağzı zamanından önce kısalıp açılıyor..Bu da erken doğuma neden oluyor..Ben hamilelik boyu hastanede yatmıştım..Rahim ağzım dikilmişti...Ve her hafta proluton iğne ve progestanlar kullanmıştım..Progestan rahim ağzının yumuşamasını önlüyor ve bebeği rahimde tutuyor..Tabi sağlıklı bir bebekse,sağlıklı bir hamilelikse...

hayır tam zamanı yerleşme için

çok teşekkürler bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…