- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben de bu sorunun cevabını arıyordum az önce. progestan kullanmamı önerdi doktor bugün. teşekkür ederim. inşllah senin de her şey gönlünce olur...
Muhakkak kullanın,ihmal etmeyin..
canım inşallah öyledir...bata 2 kaldı benim taboya bakmadan dpo 11 demişim ama yanlış olmuş dpo 12 bugün..yerleşme vs için geç değil mi??
wc salon arası mekik dokuyorum
tabloma baksana cnm 36.5 le adet olmuşum ben hep.şimdide öyle ateş..bakalım beklemekten başka çare yok hayırlısı olsun...
Eki Görüntüle 319525
hayır tam zamanı yerleşme için
battan 5 gün önce ya da tam bu zamanda yerleşme kanaması olur canıım
yaa bu arada büyük ikramiye çıkan adam ist köyünde 78 yalındaymışş yaaa
vayy anasınıııı
merhaba canım az önce topikleri dolanırken aklıma geldin bi bakim dedim. en son benim hatırladığım değrler düşük gibi görünse de kese görünmüştü ve hamileydin değil mi? bişeyler ters mi gitti sonra yoksa:26:
Benim 2 hafta önce çok koyu sarı akıntı gelmişti ama kahve yada kırmızı değildi.
Doktor progastan verdi, 2 haftadır günde bir tane alıyorum bitirene kadar almalımıyım?
evet yaa şimdi izledim bende...
bize amorti bile çıkmadıbi tane bilet almıştım heveslenip..
canım inşallah öyledir...bata 2 kaldı benim taboya bakmadan dpo 11 demişim ama yanlış olmuş dpo 12 bugün..yerleşme vs için geç değil mi??
wc salon arası mekik dokuyorum
tabloma baksana cnm 36.5 le adet olmuşum ben hep.şimdide öyle ateş..bakalım beklemekten başka çare yok hayırlısı olsun...
Eki Görüntüle 319525
hayırlısı olsun hakkında inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz...canim bizim ofluyla batimiz ayniydi ikimiz de kasimda hamile kaldik
ben 3 aralikta dusuk yaptim
oflu da 9 aralikta malesef
merhaba canım az önce topikleri dolanırken aklıma geldin bi bakim dedim. en son benim hatırladığım değrler düşük gibi görünse de kese görünmüştü ve hamileydin değil mi? bişeyler ters mi gitti sonra yoksa:26:
canim bizim ofluyla batimiz ayniydi ikimiz de kasimda hamile kaldik
ben 3 aralikta dusuk yaptim
oflu da 9 aralikta malesef
iyi biletinin parasını almışsın bari ildaaa bana amorti çıktı verdiğim parayı geri aldım
ama adama ne para çıkktı valla
hala oğlu çifçilik yapıcaz diyo
kimi yiyosunuz siz yaaaa
canımmmm inşallah tatlı azrammm...aysunum tam zamani canimmm düsündügüm gibi tam insallah yanilmammmm inan cok cani gönülden istiyorum bebisin ins göbüsündedir
iyi biletinin parasını almışsın bari ilda
bize oda çıkmadı
10 milyonluk çiftlik
78 yaşında adamın hayatı değişti..
demek bize hala umut var
seneye yine alıyım bari
canımmmm inşallah tatlı azrammm...
şu anki duygularımı anlatamam heyecan-korku-merak-umut-umutsuzluk.....:26:
iyi biletinin parasını almışsın bari ilda
bize oda çıkmadı
10 milyonluk çiftlik
78 yaşında adamın hayatı değişti..
demek bize hala umut var
seneye yine alıyım bari
canımmmm inşallah tatlı azrammm...
şu anki duygularımı anlatamam heyecan-korku-merak-umut-umutsuzluk.....:26:
Kızlar ikramiye ile zengin olmuş işadamı varmı hiç?
Ben hatırlamıyorum, bi kaçını biliyorum karı kız peşine bütün varlığını kaybetmiş...
Kızlar ikramiye ile zengin olmuş işadamı varmı hiç?
Ben hatırlamıyorum, bi kaçını biliyorum karı kız peşine bütün varlığını kaybetmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?