Bizim de eşimle nikah için giriş müziğimizdi bu..Ben seçmiştim..Ama Zuhal Olcay dan değil,Özdemir Erdoğan dan idi... :)
Bu gün eşimle tanışma yıldönümümüz aynı zamanda :)
çok güzel dimicok güzelmis canimmm acayip romantik
duygum sen sorunca hemen yine gittim wc sıcağı sıcağına haber vereyim diyeanlatsana aysun nasl bşey adetin ilk gunku gibi mi lekelnme mi sadece şu anda gelıo mu mesela ?
canlar ben cikiyorum dizime bakmaya gidiyorum dizi bitsin gelirim yine insallah tv basinda uyumassam
ayy sağol canım ya bu daha da tatmin etti beni..
hamile değilim ama ne olur ne olmaz diye düşünmeden edemiyorum...
tekrar rengini alması için regliyi bekleyeyim ben :)
ama hamileysem 9 ay boyatmam yani
naber ofluuu
sen calismlara basladin mi
çok güzel dimi
narmik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
evet bu şarkıyı ben seçtim..ve çok seviyorum hala...
duygum sen sorunca hemen yine gittim wc sıcağı sıcağına haber vereyim diye
canım akıntı var çok az vede kahverengiye dönmeye başlamış rengi..
bu adet belirtisi canım..gelio gelio.sesizce.
görüşürüz tatlı azram
çok güzel dimi
narmik yıldönümünüz kutlu olsun canım...
evet bu şarkıyı ben seçtim..ve çok seviyorum hala...
duygum sen sorunca hemen yine gittim wc sıcağı sıcağına haber vereyim diye
canım akıntı var çok az vede kahverengiye dönmeye başlamış rengi..
bu adet belirtisi canım..gelio gelio.sesizce.
görüşürüz tatlı azram
olamaz mı ? olabiliirrrrr
:112:
inşallah duygum..elbette umutla yola devam cnm..:26::26:yelşmedir inşş cnm deglse de gelsn bi an onceee de inşşş mrktan kurtul cnmcm hakkımızda hayırlısı olsn btanem ya gelck bebişlerimiz... inş bu ay senn ayındır cnm deglse de umuda dvm pes etmek yokkk ....
Teşekkür ederim canım :)
Kızlar ben yerleşme kanamasını yaşadım..Öyle kahverengi lekelenme tarzında değil baya adet kanı gibiydi..3 gün sürdü..Tam adet olmam gereken günlere denk geldi..Adetten tek farkı adet dönemim çok sancılı geçerdi..Bunda sancı olmadı..Adet dönemimde şişkinliğim olur,karnımda gaz birikirdi..Ama yerleşme kanamasında karnımda şişkinlik olmadı...Üstelik beta hcg değerim de oldukça düşüktü..Ama ikizlerime hamileymişim...
Teşekkür ederim canım :)
Kızlar ben yerleşme kanamasını yaşadım..Öyle kahverengi lekelenme tarzında değil baya adet kanı gibiydi..3 gün sürdü..Tam adet olmam gereken günlere denk geldi..Adetten tek farkı adet dönemim çok sancılı geçerdi..Bunda sancı olmadı..Adet dönemimde şişkinliğim olur,karnımda gaz birikirdi..Ama yerleşme kanamasında karnımda şişkinlik olmadı...Üstelik beta hcg değerim de oldukça düşüktü..Ama ikizlerime hamileymişim...
iyilik canım senden naber
1 hafta oluyo çalışmalara başlayalı sen
neden olmasn ildamm yaa hadi sevndr bizi az kalmş bata ,hadi kızlar ya başlayın patlamaya arknzdan ben de gelcm sözzz
ben korundum aralikta
simdi adetin 2.gunu
ocakta basliyorummmmm
bak iştelekelnme gibi olur derler ama adet gibi de olablıomş demek ki peki nasl anladn hamiş oldgunu adete benzermş cunku şphenp test mi yapmştın?
inşallah duygum..elbette umutla yola devam cnm..
keçiboynuzu tozu vede çakşır tozu alcam bu ay..arginmax ta var..
kendim içinde hayıt vede pressed..denemeye devam inşallah ocak bizim ayımız olur
canım peki sürekli mi geliyodu adet gibi yoksa kesik kesik leke gibi mi??
Ben zaten o sıralarda tüp bebek tedavisi görüyordum canım..Tam test günü de adet günüme yakın zamanlardı..Yani 1-2 gün ara vardı...Kanama olunca herhalde tutmadı tedavi dedim..Ağladım hüngür hüngür..Ama bir değişiklik de hissediyordum..Evde daha önceden aldığım testi yaptım..2.çizgi silik çıkınca gözlerime inamadım..O gün belki 5-6 test yaptım...Eşime gösterdim..Çünkü halüsinasyon görüyorum diye düşünmeye başlamıştım..Hem kanama hem gebelik nasıl oluyor yani diye...Dr umu aradım hemen günde 2 defa progynex iğneye başlattı..Progynex iğnelerin de etken maddesi progestandır..Böylece 3 gün sonra kanama geçti..betahcg de 34 tü..2 gün sonra 57 olmuştu..Tek bebeklerin bile beta hcg değerleri daha yüksekti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?