Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

olur mu olurr kızzzz
inşallahhhhhhhhhhhhhhh sağlılı sıhatli tatlı talı bebeişlerimiz olun hepimizin inşalllaaaaahhhhhhhhhhh
benimki bana sürekli süpriz yapar hediye olarak
bayılır ööle şeylere ben tam kazmayım onun yanında bu konularda
hiç ummadığım anda yapar şok olurum resmen :)

zaten illa bu dengeyi bozan biri çıkar ama bu genelde erkek olur sendeki farklı

selam kuzucuklarım gene ben geldim...
bu sefer adet olduğumda ateşimi baştan ölçeceğim bakalım merak ediyorum ayrıca ovucan da alıcam...
alıyım dimi adet olunca ?

inşallahhhhhhhhhhhhhhh sağlılı sıhatli tatlı talı bebeişlerimiz olun hepimizin inşalllaaaaahhhhhhhhhhh

zaten illa bu dengeyi bozan biri çıkar ama bu genelde erkek olur sendeki farklı

yaa ben de yapmaya çalışıyorum ama o hep anlıyo bi şekilde ben de en sonunda pess ettim
ama o çok organize valla aylar öncesinden düşünüyo planlıyo ruhum duymuyo valla
geçen yılki evlilik yıldönümüznü unutamam aslaaa

selam kuzucuklarım gene ben geldim...
bu sefer adet olduğumda ateşimi baştan ölçeceğim bakalım merak ediyorum ayrıca ovucan da alıcam...
alıyım dimi adet olunca ?

hoş geldin şeker ne biliyosun belki gelmicek senin kırmızılarında bebişin gelicek hemeenn gelecek aya planlarını yapmışsın bakıyorumm

hhhııııııımmmmmmmmmm ne yaptiki acabaaa

Efet yaa megim nerede en son lekenmelerim başladı gelecek galiba kırmızlar demişti ama hiç haber vermedi gecede mi gelmedi ben malum gece girmiyorum ya görmedim..

hoş geldin şeker ne biliyosun belki gelmicek senin kırmızılarında bebişin gelicek hemeenn gelecek aya planlarını yapmışsın bakıyorumm

hoşbulduk canım....
bilmem hiç bişey hissetmiyorum ki ben yumurtladım mı onu da bilmiyorum diyorum ya yumurtlama akıntısına dair hiçbir şeye rastlamadım...
adet günüm ne zaman onu da bilmiyorum :26:

hhhııııııımmmmmmmmmm ne yaptiki acabaaa

Eki Görüntüle 320430

ayıp olur kızz süülememmmm

ama biz nişanlıyken beni yemeğe götürdü deniz üstünde bi iskeleye neysee bayıldım ben oarya etrafa bakmaktan yemek yiyemedim
sonra evlere döndük bana msj attı şu tarihte orada gelinlikle olacaksın diye
meğer orayı tutmuşş düğün için
aklımı kaybettim sevinçten

bilmem ben sanamı sorcak hem. İldaya uyuz oluyorum dedi. O ne negatif elektrik öyle dedi. O kızdan hiç hoşlanmıyorum heleki avatarını görünce uyuz oluyorum dedi
(Allahım bende ne iftiracıyım ya)

gelsin sorucam ona ben

studyoda gergin dakikalar

evet gelsin uğrasın biii
2 aydır kırmızı görünce böööle yapıyo

kuru iftiraaaa topiğine sahip çıksın yavvv

evet geçen ayda böyle yapmıştı halbuki biz onu ne çok seviyoruz umutsuz olduğumuz zamanlar o bize destek oldu meeeeggggggggggggg gel artıkkk yahuuuuu

aannaaammmm ortalık baya karışşşmışşş be hemen tüyeyiiimmm neyse kızlar şaka bir yana ben kaçtı siziiii çooookkkk seviyorummm
haaaaaaaaaaaaa bu arada farkındaysanız hülyamızda yokkkk :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…