Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oo hiçbişecik yememişsin cnmcım yapda iç nane limonu sonrada yemek yemeye çalış cnm
ya evli kadın da evli erkek de bilicek kendını sınırını rahatlıkla alakası yokki bunun patavatsızlık işte
ama elalemin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef

valla ne güzel oluryaa gelse bebişim
evet çok az kaldı
ama beyaz vajinal ıslaklığım var çamaşıra gelmiyo yıkayınca görüyorum bu kırmızılara delalet maalesef

belli olmazki cnmcım benım tam tersi olurdu kupkuru olurdum peşine adet olurdum
bat gelmeden umudu yitimek yok kuzum

öyle cnm ben adetten sonra 10-17 arası yapıyordum bitiriyordum ama ben 14 ünde daha yeni başlıyor yumurtlama,güzel bişeymiş test herkeşe tavsiye ederim:)))

ne çokı yazmışsınız yaa bi durdurak bilin yetişemedim yawww

Ay bunlar böyle bir çene bir çene. İki dakika kalk yerinden bir daha yetişemiyorsun

yaaa o kadar hızlısınızki, yetişemiyoruummmmmm

Bunların tek rakibi türk hava yolları

Yahu bende yılbaşı için hem kettleı kırılmıştı onu aldım hmdde bize birer takım eşortman aldım. ayın 25i doğum günü bu sefer ne alıyım diyorum. :26:

evet çok az kaldı
ama beyaz vajinal ıslaklığım var çamaşıra gelmiyo yıkayınca görüyorum bu kırmızılara delalet maalesef

değilmi yaa çokkk güzel olurr inşallah bebeğin seninledirrr
Penumda midam ekkşiyııı yoksamm gebemıyimmm gggıııııııııııı

traş makinası, kol saati falan alabilirsn
ben önceki doğum gününde traş makinası almıştım
ondan öncekinde telefon almıştım
evlilik yıldönümümüzde saat aldım
erkeğe alınacak hediye sınırlı zaten
ama ayrı bir hobisi varsa onla iligli bişey de alabilirsin
benim kocamın pek ilgisi yoktur bişeye de o yüzden standart hediyeler alıyorum

canım ya inşallah geçer bir an önce. Ekşi elma da iyi gelir bir de haşlanmış patates canım bunları da deneyebilirsin.

evet çok az kaldı

yaa anma şu meredin adını yanii zorla getirteceksin geleceği varsa göreceği de var elbet bir gün gelmeyecek ve bebek müjdesi alacaksın belki de bu ay..

ohh iyi yapmışsın canım bende evde olaydım valla çıkardım dolaşırdım hava da iyiydi ama işteyim. Çok indirim varmış her yerde yılbaşı öncesi ve sonrası ama haftasonu çıkamadım bir yere iş çıkışı da yorgun oluyorum öyle yanii bu haftasonu bende kocişe bakıcam bişiler kazak falan almam lazım ona.

efettt pufimmm bunlar böylee bizde yetişicezdiyee çırpınıyosss iştee
yaaa o kadar hızlısınızki, yetişemiyoruummmmmm

bende yetişemedimdii

ben de dün çanta aldm çok hoşma gttii bnm de şubatta eşmn dogum gunu saati var ama bnmki saat delisi bi de nişanda aldgm saat bi dk geriye kalıomş bazen kaç kez de yaptrdı çok titizdi bnm kociş eşyalarına alayım onn saat koleksiyonuna bi saat daha

haklsn asebmcim dogru bi bebişim olsn da kurtlym şu muhabbetlerdn hoş o zamn kardesi sorarlar
cnm hiçbşey yemek istemıo yapmak da istemıo halszm nane lmonu içıorm sonra yatıp bi uyuyayım oh mis sonra kociş gelnce bakarz başmzn çaresine

eşime geçen yıl doğum gnünden bu yana 3 tane telefon 2 tane usb aldım. Hepsini kaybetti çaldırdı artı benimde bir telefonumu kaybetti.
Zaten kol saati falan takamıyor işi gereği parfüm zevklerimiz ise ap ayrı. Ben tatlı ve odunsu kokular o böyle ekşi burnumu kaşındıran kokular. Traş makinasını 2 yıl önce aldım. Hala berbere bile gitmiyor o günden beri. Zaten kıyafetlerini hep ben alıyorum. En iyisi bende sweat gibi bişeyler alıyım, yoksa bu 20 gün geçmez.
Benim adam malına sahip çıkan biri olsa neler alıcamda, kıyamıyorum parama nede olsa 10 gün sonra kaybolcak diyorum.

valla canım cidden çok indirim var
bir de ben forum ankaraya gittim
outlet olduğundan sanırım biraz daha ucuz oluyor
ben öğleden sonra evdeyim ama sabah 7ye çeyrek kala kalkıp sürekli ayakta ders anlatıp bebelere dur sus demekten halim kalmıyor heralde
hiçbişey yapasım olmuyor
tabi hamileliğin de etkisi olabilir
bugün hava sıcaktı onu bahane ettim, bir de dgünü yaklaşınca eşimin gideyim dedim
şu sıralar alışverişten yana çok şanslıyım yaa
geçen lcwden hamile pantolonu aldım
eve geldim bedenini değişmeye gittim tekrar 1 saat sonra falan
10 tl indirime girmiş üstüne de tişört aldım şu bebekli olan hamile tişörtlerinden, bedavaya geldi
bugün de pantolonu aldım, parayı ödicem önce 40tl dedi sonra 35 dedi, nasıl yani dedim, şu an indirime girdi dedi

çok saol dejavucmm bnmm elma yer çaydan sonra yicem bi elma ...

Kızlar bu sene karar aldım planlar yapmıcam ne plan yapsam tam tersi oluyor hep. Geçen sene bir okulu bitirdim aklımda tamamen çocuk varken eşim araba aldı ben işe girdim aklımın ucuna bile gelmezdi yani ve öğrenciyken, öğrenci işçi olarak çalıştığım sonra ayrıldığım yere sabit işçi olarak girdim o zaman ayrılırken hiç düşünemezdim bile o zaman birkaç ay sonra bebek yapıcam diyordum amaa aradan 1.5 sene geçti bebek olmadı ve ben yine kürkçü dükkanına geldim hayatta asla dememek lazım çok şükür işimden memnunum ama bu yılı plan kurmadan geçirmek istiyorum. Elimden geleni yapıcam bebek için ama hayallerde kurmayacağım.

benim eşiminde doğum günü dündü nemi yaptımm:44: kocaman bir hiç birşey nedenmii :44:
çünki sağolsun kocam bu özel günleri bana untturdu ilk evlendiğmiz sıralar benim doğum günümü kutlardı süprizler yapardı
ama şimdi ne sevgililer günü ne evliik yıl dönümü nede doğum günü hiç birşey yapmıyoruz sadece benim için önemli olan şey içinde yapınca yapmacık oluyo o yapmayınca bende yapmamaya karar verdimm

benim eşim hiçbişeye aşırı düşkün değildir
o yüzden hiç aklıma bişey gelmiyor ya alırken
önceki saatini nerdeyse hiç takmamıştı bunu çok sevdi ne hikmetse hiç çıkarmadı

kaybediyorsa alma canım sende tabiki
yazık valla
benim kocam iyi kullanır ürünlerini
ama artık alacak bişey kalmadı sanki

ballısın yanii Maşallahh.Geçen sene evdeyken çok gezerdim ama sınavlara çalışma başlayınca bir yere gidemezdim açıköğretim bitirdim ya. Neyse ki senin yarım gün fırsatın oluyor yine ama ben sabah bir giriyorum 17.30 da çıkıyorum hava karanlık dün gidecektik flo da falan da indirim varmış ama başım çok ağrıyordu kötüydüm bugünde başka iş çıktı haftasonuna kaldı hem eşimin kartta sıfırlanıyor öyle bakarız dedi bende maaşı alıcam haftasonuna iyi olur.

çok haklsn cnm akışına bırakmayı olayları blemıorzz ille plan ille plan :26:ama bebiş için plan olmuo işte ben de oyle evlncm iki sene sonra bebiş yapcm ta nişanlandgmdan beri bu plnım vardı neoldu üçüncü yıla geldk dayandık amann geç olsn güç olmasn yaa herşeyde hayır vardır dejavucum hayatmzdaki olsmzlar zorlklar da bize bi kazanm aslnda ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…