ahhh keşşkee keşşkegelmesnlerr artıkk yaaa
güle güle giyin canımmmçılgınca alışveriş yaptım geldim
acayip yorulmuşum
yatsam bi güzel uyurum yaa
kendime elbise aldım
kocamın da 10unda doğumgünü var
ona da 5 tane sweat ve pantolon aldım
5 taneyi görünce şok olacak ama inanılmaz uygun fiyataydı dayanamadım renk renk aldım
oo hiçbişecik yememişsin cnmcım yapda iç nane limonu sonrada yemek yemeye çalış cnm
ya evli kadın da evli erkek de bilicek kendını sınırını rahatlıkla alakası yokki bunun patavatsızlık işte
ama elalemin ağzı torba değil büzemiyoruz malesef
belli olmazki cnmcım benım tam tersi olurdu kupkuru olurdum peşine adet olurdum
bat gelmeden umudu yitimek yok kuzum
Kızlar bu sene karar aldım planlar yapmıcam ne plan yapsam tam tersi oluyor hep. Geçen sene bir okulu bitirdim aklımda tamamen çocuk varken eşim araba aldı ben işe girdim aklımın ucuna bile gelmezdi yani ve öğrenciyken, öğrenci işçi olarak çalıştığım sonra ayrıldığım yere sabit işçi olarak girdim o zaman ayrılırken hiç düşünemezdim bile o zaman birkaç ay sonra bebek yapıcam diyordum amaa aradan 1.5 sene geçti bebek olmadı ve ben yine kürkçü dükkanına geldim hayatta asla dememek lazım çok şükür işimden memnunum ama bu yılı plan kurmadan geçirmek istiyorum. Elimden geleni yapıcam bebek için ama hayallerde kurmayacağım.
ben de dün çanta aldm çok hoşma gttii bnm de şubatta eşmn dogum gunu saati var ama bnmki saat delisi bi de nişanda aldgm saat bi dk geriye kalıomş bazen kaç kez de yaptrdı çok titizdi bnm kociş eşyalarınaalayım onn saat koleksiyonuna bi saat daha
haklsn asebmcim dogrubi bebişim olsn da kurtlym şu muhabbetlerdn hoş o zamn kardesi sorarlar
cnm hiçbşey yemek istemıo yapmak da istemıo halszmnane lmonu içıorm sonra yatıp bi uyuyayım oh mis sonra kociş gelnce bakarz başmzn çaresine
benim eşiminde doğum günü dündü nemi yaptımm:44: kocaman bir hiç birşey nedenmii :44:
çünki sağolsun kocam bu özel günleri bana untturduilk evlendiğmiz sıralar benim doğum günümü kutlardı süprizler yapardı
ama şimdi ne sevgililer gününe evliik yıl dönümü nede doğum günü hiç birşey yapmıyoruz sadece benim için önemli olan şey içinde yapınca yapmacık oluyo o yapmayınca bende yapmamaya karar verdimm
benim eşiminde doğum günü dündü nemi yaptımm:44: kocaman bir hiç birşey nedenmii :44:
çünki sağolsun kocam bu özel günleri bana untturduilk evlendiğmiz sıralar benim doğum günümü kutlardı süprizler yapardı
ama şimdi ne sevgililer gününe evliik yıl dönümü nede doğum günü hiç birşey yapmıyoruz sadece benim için önemli olan şey içinde yapınca yapmacık oluyo o yapmayınca bende yapmamaya karar verdimm
erkeklere hediye almak zor gerçekten ...gecen sene cüzdan almştm bu sene saat alayım dıorm sonraki senelerde de giysi alrm hep heralde senn gibi...benim eşim hiçbişeye aşırı düşkün değildir
o yüzden hiç aklıma bişey gelmiyor ya alırken
önceki saatini nerdeyse hiç takmamıştı bunu çok sevdi ne hikmetse hiç çıkarmadı
kaybediyorsa alma canım sende tabiki
yazık valla
benim kocam iyi kullanır ürünlerini
ama artık alacak bişey kalmadı sanki
hep öyle oluyor. Bende hayatta evlenmem derdim. hatta eşimle eskiden arkadaştık birbirimizle hep dertleşirdik, eski sevgililerimizi falan konuşurduk. O da bende asla evlenmiycem derdik. 3 ay sonra beraber yaşamaya başladık. Peşinede hemen evlendik ve birbirimizle çıkmıyoduk bileBende asla dememeyi öğrendim
benim kocam da ince bir adam değil
ne zaman hediye alacak olsa hadi beğen der bana
ben de gıcık oluyorum sen beğen getir süpriz yap diyorum
ama sen benim aldığımı beğenmessin diyor
her defasında bu olayı yaşıyoruz
ayy aynı benim eşimbizde bir yemeğe gideriz o kadar hediye falan yok hele çiçek kaç senedir yok acıyormuş ona verdiği paraya. Bakalım 28 ocak doğumgünüm gerçi buraya 1 diye yazmışım nasıl düzeltebilirim ya burada doğumgünü tarihimi.
aman en temizi ya kıyafet işteerkeklere hediye almak zor gerçekten ...gecen sene cüzdan almştm bu sene saat alayım dıorm sonraki senelerde de giysi alrm hep heralde senn gibi...
hehe aynen üle cnmcım ozaman yat dınlen kuzum sonra kocişin yapar sana bişecikler
ayy aynı benim eşim
hayatta çiçek almaz nefret eder
bigün iddiaya girdik saçma sapan bişeye
ben kazanırsam okula çiçek gönderecekti (sırf deşifre olsun diye öyle bir istekte bulundum) o kazanırsa birdaha asla çiçek demicektim (ki aslında ben de çok hoşlanmam ama o almadıkça sinir oluyodum)
o kazandı ve konu birdaha açılmamak üzere kapandı gitti
aman en temizi ya kıyafet işte
maksat hatırlamak değil mi
ayy aynı benim eşim
ben kazanırsam okula çiçek gönderecekti (sırf deşifre olsun diye öyle bir istekte bulundum) o kazanırsa birdaha asla çiçek demicektim (ki aslında ben de çok hoşlanmam ama o almadıkça sinir oluyodum)
değilmi yaa çokkk güzel olurr inşallah bebeğin seninledirrr
Penumda midam ekkşiyııı yoksamm gebemıyimmm gggıııııııııııı
ayy aynı benim eşim
yılbaşndan bi gun once kızdırmştı beni çıktı dısarı tel edıo sana küpe alayım mı bi de bnm begendigimi tak dıodedm bu da bi gelşme en azından aklna gelmiş sormadan getrse daha hoş olcaktı ama bi dahaki sefer o da olck inşş yavaş yavaş bu arada aldıgı küpe çok zarfi bi küpe gerçekten dedm bundan sonra takılarımı sana sectrcm sevnıo
hepsi aynı işte o d u n benimkide öyle düşünüyo neymiş efendim bunların hepsi para tuzağıymışbizde bir yemeğe gideriz o kadar hediye falan yok hele çiçek kaç senedir yok acıyormuş ona verdiği paraya. Bakalım 28 ocak doğumgünüm gerçi buraya 1 diye yazmışım nasıl düzeltebilirim ya burada doğumgünü tarihimi.
benimki bana sürekli süpriz yapar hediye olarak
bayılır ööle şeylere ben tam kazmayım onun yanında bu konularda
hiç ummadığım anda yapar şok olurum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?