Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gelmesnlerr artıkk yaaa
ahhh keşşkee keşşke
güle güle giyin canımmm

aslında kuru olurum bende ama kızlar ööle diyince geliyo dedim kırmızılar galiba
ya vardır ya yoktur zaten
ama dediğin çok doğru kırmızıları görmeden umut hepp varrrrr

hep öyle oluyor. Bende hayatta evlenmem derdim. hatta eşimle eskiden arkadaştık birbirimizle hep dertleşirdik, eski sevgililerimizi falan konuşurduk. O da bende asla evlenmiycem derdik. 3 ay sonra beraber yaşamaya başladık. Peşinede hemen evlendik ve birbirimizle çıkmıyoduk bile Bende asla dememeyi öğrendim

hehe aynen üle cnmcım ozaman yat dınlen kuzum sonra kocişin yapar sana bişecikler

bizde bir yemeğe gideriz o kadar hediye falan yok hele çiçek kaç senedir yok acıyormuş ona verdiği paraya. Bakalım 28 ocak doğumgünüm gerçi buraya 1 diye yazmışım nasıl düzeltebilirim ya burada doğumgünü tarihimi.

benim kocam da ince bir adam değil
ne zaman hediye alacak olsa hadi beğen der bana
ben de gıcık oluyorum sen beğen getir süpriz yap diyorum
ama sen benim aldığımı beğenmessin diyor
her defasında bu olayı yaşıyoruz

erkeklere hediye almak zor gerçekten ...gecen sene cüzdan almştm bu sene saat alayım dıorm sonraki senelerde de giysi alrm hep heralde senn gibi...

Son düzenleme:

aynen ben İstanbulsuz yapamam başka şehirden adam yanıma yaklaşmasın derdim tam İstanbul aşığıydım çalışsam da bir deniz kenarında eve gitmeden dolanmak bile yeterdi ama ne oldu denizi bile olmayan bambaşka bir şehire geldim. Hele evlenmeyi hiç istemiyordum annemle babam boşandığından ama oldu işte.

yılbaşndan bi gun once kızdırmştı beni çıktı dısarı tel edıo sana küpe alayım mı bi de bnm begendigimi tak dıo dedm bu da bi gelşme en azından aklna gelmiş sormadan getrse daha hoş olcaktı ama bi dahaki sefer o da olck inşş yavaş yavaş bu arada aldıgı küpe çok zarfi bi küpe gerçekten dedm bundan sonra takılarımı sana sectrcm sevnıo

Son düzenleme:
ayy aynı benim eşim
hayatta çiçek almaz nefret eder
bigün iddiaya girdik saçma sapan bişeye
ben kazanırsam okula çiçek gönderecekti (sırf deşifre olsun diye öyle bir istekte bulundum ) o kazanırsa birdaha asla çiçek demicektim (ki aslında ben de çok hoşlanmam ama o almadıkça sinir oluyodum)
o kazandı ve konu birdaha açılmamak üzere kapandı gitti

erkeklere hediye almak zor gerçekten ...gecen sene cüzdan almştm bu sene saat alayım dıorm sonraki senelerde de giysi alrm hep heralde senn gibi...
aman en temizi ya kıyafet işte
maksat hatırlamak değil mi

benimki de öyle birşey alır ama doğumgünüme ya da sevgililer gününe vardır daha bu senin şu günün için hediyen olsun der ama aldıktan sonra ee ama belki kafamda o zaman için başka birşey var dimi söylemem de ama ben bunu istiyordum diye. Şimdi doğumgünüm için kelebek kanadı kolyesi çok moda ondan istiyorum.

yaa ilk evlendiğimizde ben birkaç ay sonra öbür kampüste işe başladım o zaman alırdı öğle yemeklerine yanıma geldğinde hem de ne çiçekler ama sonra almaz oldu.

aynen oyle sennki biraz gardrop yapma gibi olmş bu da en süperi zaten

kızlar bnm mide yine kötü oldu yatıormm bennn:26: çook opyrmm siziii

benimki takıdan hiç anlamaz alıyordu ama çok klasik şeyler beğenmiyordum ama diyemiyordum takmıyorum bu sefer neden takmadın diyor. Bahanesi var şimdi alıyorum takmıyorsun ee adam o zaman al beni götür ben seçeyim bak takmıyor muyum dimi.. Yok kelebek kanadı kolyesine taktım alışveriş merkezini bir dolaşayım görürsem d.günüm için çıtlatırım hiç huyum değildir ama istemesem aklına gelmez kaç kere dedim oysa ki.

hepsi aynı işte o d u n benimkide öyle düşünüyo neymiş efendim bunların hepsi para tuzağıymış ne olursa olsun çok pahalıya gerek yok sadece beni hatırlasın yeter

yok canım yok umutsuz vaka bunlar evlenene kadar akıllarında 40 tane tilki dolaşır bizi elde etmek için şimdi o tilkilerin birtanesi bile yokk caanii onlarıda öldürdü galibaa

benimki bana sürekli süpriz yapar hediye olarak
bayılır ööle şeylere ben tam kazmayım onun yanında bu konularda
hiç ummadığım anda yapar şok olurum resmen :)

ben çıkayım canlarım yemek bapıcam öpüyorum hepinizi kocamaaaan

benimki bana sürekli süpriz yapar hediye olarak
bayılır ööle şeylere ben tam kazmayım onun yanında bu konularda
hiç ummadığım anda yapar şok olurum resmen :)

benimki de arada gözlerimi yaşartıyo ama yinede benim aldıklarıma sahip çıksa daha makbule geçer sanki. Geçen yıl 1000 tllik telefon kaybetti Başka şeyler hariç( sigara, şarz, çakmak, hırka, şapka vs vs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…