Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabalar kızlar..ben birşey sormak istiyorum bana ateş çlme yöntemi hakkında kısaca bir bilgi verir misiniz?ben yumurtlama öncesinde mi sonrasında mı olduğumu nasıl anlayacağım?

merhaba ece.
yumurtlama öncesi atesin düsük olur
yumurtlama sonrasi ates yükselmeye basliyor
eger atesin sabit gider ve düsmesse hamile oluyorsun
ama atesin adetini bekledigin tarih düserse adet olucaksin demek
umarim yardimci olmussumdur ececim.

canim insallah yerlesmedir gelmesin kirmizilarr

benimde bir iki aydir adet gelmeden once lekelenme oluyor sonrasi malum ilk oldugunda cok umutlanmistim ins sende devami gelmez

teşekkür ederim canım şimdi hemen ateş ölçmeye gidiyorum

azracım merhaba peki ateş ölçümüne ne zaman başlanıyor adetten sonramı yumurtlamada sonramı

benimde bir iki aydir adet gelmeden once lekelenme oluyor sonrasi malum ilk oldugunda cok umutlanmistim ins sende devami gelmez

canım benimde 1-2 kez öyle oldu aslında çok umudumda yok o yüzden

...ama hani arkası bu kadar da uzun sürmezdi...1 günü geçti sökülmedi hala...

senin de böyle uzun mu sürüyo peki hemen arkası geliyo mu??

ateş ölçümünü hiç kesmeden devm et...
ve yarın sabahtan başla

adetten sona olması öneli değil yani ben bugün yarın yumurtluyacam ateş ölçümü şimdide oluyor yani
sağol şimdiden cahilliğimi hoşgör

canim sabahlari ayni saatte ölcüceksin hergün 6-8 arasi
suanda ölctügün ates birsey ifade etmiyor

hadi ya:) valla kusura bakmayın yeni yeni tecrübe ediniyorum bazı şeyleri.insan önceleri araştırmıyor hemen hamile kalacağını zannediyor.ama aylarca hayal kırıklığına uğrayınca farklı farklı yollar denemeye kalkışıyor.umarım şuanda bu yazıyı okuyan ve bebek isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır.buarada teşekkür ederim azracım

Selam kızlar iki gündür yine internetim yok çok merak ettim sizi.Nasılsınız,ben iyiyim bugün 5 saatlik yolculuk yaptım annemlere geldim.Biraz karnım ağrıyor korkuyorum.Doktora sordum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun.

adetten sona olması öneli değil yani ben bugün yarın yumurtluyacam ateş ölçümü şimdide oluyor yani
sağol şimdiden cahilliğimi hoşgör

canım şöyle söyleyeyim...
ateşini hergün ölç hiç kesme ve aynı saatte ölçmeye dikkat et uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan vs..

adetten sonrası da önemli ama en önemlisi yumurtlama zamanından adete kadar olan dönem var ya ozaman..
yumurtlamaya yakın ateş düşer..yumurtlama gerçekleştiğinde yükselir...o yükseliştende 14 gün sonrası adet günündür...
hamilelik varsa adet gününe yakında ateşin yükeklerde gitmeli.

ben 4 aydır ateş ölçme yöntemini kullanıyorum merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin...

canim olur mu öyle sey bende hep sonradan ögrendimm önceden bende pek bilmiyordum
amin canim insallah öyle olur haklarimizda hayirlisi
rica ederim canimmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…