mrb arkadaşlar bende yeniyim aranızda sizden tecrube edinebileceğim konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.
nefes hosgeldin aramiza merhaba
senin sormak istedigin soru varsa sor ben bildigim kadari ile sana yardimci olmaya calisirim
ne kadardir deniyorsunuz bebek icin?
bir sorununuz var mi?
cnm ya 6 aydır deniyoruz olmuyorne incir kürü kaldı nede havuç kürü yok olmuyor neden bilmiyorum. birde adetim hep düzensiz olmay başladı evlendikten sonra anlamıyorum acaba sorun mu var bende diye düşünüyorum
canim kadin doktoruna gittin mi ?
eger gitmediysen adetinin 3.günü git kan ver doktora hormonlarina bir bakilsin.
eger hormon sorunun varsa doktor ona göre tedaviye basliyor
sende sorun yoksa esinden sperm analizi istiyorlar ama ilk basta sana önerim kadin doktoruna mutlaka git
hem yumurtlaliklarina bakar
dogum kontrol hapi icdin mi sen peki?
hiç kullanmadım doğum kontrol hapı 3 ay önce dr gitmiştim yumurtalıklarıma ve rahimime baktı hiç sorun yok temiz dedi erken daha dedi 1sene olsun öyle gel bana dedi 1 sene bekleyememki ben yaşım 32 oldudoktora gitmeyede korkuyorum açıkçası antalyada bildiğiniz iyi bir dk olan varsa bana yardımcı olurmusunuz
adetliyken aşağıdan muayenemi yapıyorlar:S
canim hakkinda hayirlisi olsun insallah ben doktor konusunda yardimci olamiycam yurt disinda yasiyorum
ama yüzsüzlük yapip yeniden doktora git adetinin 3.günü olmasi sart hormonlara bakilmasi icin olmazsa baska bir doktor dene yumurtaliklarin falan iyi cikmis sevindim canim
birde agnucaston diye bir bitkisel ilac var onu dene istersen icmeyi illaki doktorun yazmasi sart degil eczaneden recetesiz alabilirsin adetinin 1. yada 3. günü icmeye baslayabilirsin ilacini mesela bende uzun süredir dogum kontrol hapi icmedim ama bebis olmadi yumurtaliklarimda falan sorunda yokdu kan tahlili verdim ve erkek hormunu yüksek cikdi bende gebe ondan kalamiyormusum doktorum hayit tohumu hapini önerdi (agnucaston) bende onu kullaniyorum suanda bende 5.ayimdayim insallah bebislerimize kavusuruz canim illaki sorun olcak diye de birsey yok streste cok önemli faktörmus insallah bir sorununuz yokdur yakin zamanda bebisine kavusman dilegiyle.
saol cnm inşallah dediğini yapıcam gidicem dr. tekrar yaptırıcam test bakalım ne olucak. saol yardımların için sende en kısa zamanda bebğine kavuşursun inş.
bende bi bebiş hayali kuruyorum ama eşim istemiyo delirmek üzereyim....
aslm oflucum iyiyim canim ben sen nasilsin?
canım gebelikle ilgili bişey görünmedi ultrasonda baktı falan.......halı yıkadım o zaman leke gelmişti acaba gebelik vardıda bişey mi oldu dedim ama cıkkk yokmuş maalesef...neden istemedi anlamadım kuzum anlat hele bakem durumun ne :44::18:
inşallah bebeğim yaahayirlisi olsun canim hakkinda yilmak yok yola devam insallah gelicek bebis canimmm
umudunu yitirme sakin
iyi geceler bebeğim allaha emanet olasan.öpiimmm miiherkese iyi geceler kizlar ben cikiyorum
yarin görüsürüz insallah hepicenizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?