Selam kızlar iki gündür yine internetim yok çok merak ettim sizi.Nasılsınız,ben iyiyim bugün 5 saatlik yolculuk yaptım annemlere geldim.Biraz karnım ağrıyor korkuyorum.Doktora sordum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun.
canım benimde 1-2 kez öyle oldu aslında çok umudumda yok o yüzden
...ama hani arkası bu kadar da uzun sürmezdi...1 günü geçti sökülmedi hala...
senin de böyle uzun mu sürüyo peki hemen arkası geliyo mu??
Selam kızlar iki gündür yine internetim yok çok merak ettim sizi.Nasılsınız,ben iyiyim bugün 5 saatlik yolculuk yaptım annemlere geldim.Biraz karnım ağrıyor korkuyorum.Doktora sordum bişey olmaz dedi ama bilmiyorum hayırlısı olsun.
2- 3 gun onceden basliyo benimde gicik oluyorm umutlaniyorm yadirek gelse iyi olur
a.slm canım nedden karnın ağrıyor yanlış hatırlamıyosam hamileydin dimi hatta annene gitmeden önce erken gebelik testi yapıcaktın demü aşkum nasıl geçti yolculuk bakalım
hoşgeldin elis
seninde benle aynı oluyomuş cnm
çok sinir bozucu dimi.
evet hemen gelse iyi olurdu...
bende dün öğlenden bu yana bekiyorum..
wc'ye taşındım resmen
canım şöyle söyleyeyim...
ateşini hergün ölç hiç kesme ve aynı saatte ölçmeye dikkat et uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan vs..
adetten sonrası da önemli ama en önemlisi yumurtlama zamanından adete kadar olan dönem var ya ozaman..
yumurtlamaya yakın ateş düşer..yumurtlama gerçekleştiğinde yükselir...o yükseliştende 14 gün sonrası adet günündür...
hamilelik varsa adet gününe yakında ateşin yükeklerde gitmeli.
ben 4 aydır ateş ölçme yöntemini kullanıyorum merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin...
hoşgeldin elis
seninde benle aynı oluyomuş cnm
çok sinir bozucu dimi.
evet hemen gelse iyi olurdu...
bende dün öğlenden bu yana bekiyorum..
wc'ye taşındım resmen
Merhaba canim doktora gittin mı bugun ?
mreaba kjuzum gittim evet tahliller yapıldı yarın sabah çıkıcak bekliyorum bebek yok kese gözükedi ama yinede kan tahlili istedi idrar istedi bakalım sonuç ne olur canım:44::18::18:
insallah sonuclarin güzel cikar canim benimmm
bende c.tesi dr a gittim bebek yok kese yok hiç bişey yokmuş tahlil falanda istemedi yaaa ufffffffffffmreaba kjuzum gittim evet tahliller yapıldı yarın sabah çıkıcak bekliyorum bebek yok kese gözükedi ama yinede kan tahlili istedi idrar istedi bakalım sonuç ne olur canım:44::18::18:
bende c.tesi dr a gittim bebek yok kese yok hiç bişey yokmuş tahlil falanda istemedi yaaa ufffffffffff
hepinize iyi akşamlar nasılsınız hanımlar........
bende c.tesi dr a gittim bebek yok kese yok hiç bişey yokmuş tahlil falanda istemedi yaaa ufffffffffff
mreaba kjuzum gittim evet tahliller yapıldı yarın sabah çıkıcak bekliyorum bebek yok kese gözükedi ama yinede kan tahlili istedi idrar istedi bakalım sonuç ne olur canım:44::18::18:
kızlar bişey sorcam bu ay 3, çatlatma iğnemi kullanıyorum aranızda kullananlar iğneden kaç gün sonra adet oluyor ve test yaptıranlar ne zaman yaptırıyor acaba.ölcem heyecandan ama gidip tahlil yaptırmaya da korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?