Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aslm canim hosgeldinnn elisim
ben iyiyim canim saolasin, dinlen uzan canimm bol bol.

2- 3 gun onceden basliyo benimde gicik oluyorm umutlaniyorm ya direk gelse iyi olur

a.slm canım nedden karnın ağrıyor yanlış hatırlamıyosam hamileydin dimi hatta annene gitmeden önce erken gebelik testi yapıcaktın demü aşkum nasıl geçti yolculuk bakalım

hoşgeldin elis

2- 3 gun onceden basliyo benimde gicik oluyorm umutlaniyorm ya direk gelse iyi olur

seninde benle aynı oluyomuş cnm
çok sinir bozucu dimi.
evet hemen gelse iyi olurdu...
bende dün öğlenden bu yana bekiyorum..
wc'ye taşındım resmen

hoşgeldin elis

seninde benle aynı oluyomuş cnm
çok sinir bozucu dimi.
evet hemen gelse iyi olurdu...
bende dün öğlenden bu yana bekiyorum..
wc'ye taşındım resmen

aynen ya insan hem heyecan yapiyo hem korkuyo ama bende sonuc hic degismedi yine husran benim bata az kaldi 9 ocak gibi ama erken bekliyorm bakalim bu sefer nasil tesrif edecekler ama gelmesinler istiyormmmmm

çok teşekkür ederim canım yarından iibaren bende ölçeyim inşallah hepimiz hamiş oluruz

mreaba kjuzum gittim evet tahliller yapıldı yarın sabah çıkıcak bekliyorum bebek yok kese gözükedi ama yinede kan tahlili istedi idrar istedi bakalım sonuç ne olur canım:44::18::18:
bende c.tesi dr a gittim bebek yok kese yok hiç bişey yokmuş tahlil falanda istemedi yaaa ufffffffffff

mreaba kjuzum gittim evet tahliller yapıldı yarın sabah çıkıcak bekliyorum bebek yok kese gözükedi ama yinede kan tahlili istedi idrar istedi bakalım sonuç ne olur canım:44::18::18:

Hayırlısı olsun canim. Umarım sonucların iyi çıkar.

kızlar bişey sorcam bu ay 3, çatlatma iğnemi kullanıyorum aranızda kullananlar iğneden kaç gün sonra adet oluyor ve test yaptıranlar ne zaman yaptırıyor acaba.ölcem heyecandan ama gidip tahlil yaptırmaya da korkuyorum.

mrb arkadaşlar bende yeniyim aranızda sizden tecrube edinebileceğim konularda bana yardımcı olursanız sevinirim.

merhaba firdevs benim bu konu hakkinda hicbir fikrim yok
hakkinda hayirlisi olsun ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…