Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amanınnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim canımmmmmmmmmmm hamişler birer birer artıoyr tebrik ederim canımmmmmmmmmmm

canım bat ne zamandı veeeeeee taktikleri senden de alalım hemennnnnn

SAOL TATLIM ALLAH SENİ VE TÜM İSTEYENLERİ SEVİNDİRSİN BAT 21 HAZİRANDI BENİM HİÇ ŞAŞMAZ 27 VEYA 28 GÜNDE BİR OLURUM 5 GÜN GEÇTİ TEST YAPTIM ADETİN 12 13 14 16 GÜNLERİ İLİŞKİYE GİRDİK VE BİRAZ YATTIM O ALLAHIM NASİP ETTİ

Amin canım Rabbim sağlıklı bir gebelik ve sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ben de ilk günden beri gün aşırı devam ediyorum ama tesadüfen 12 13 14 de üstüste oldu bugün 21 hayırlısı inşallah...dün gene yaptım ama yok tek çizgi..

kızlar ben bişe soracam size ben iki aydır 33gün de bir adet oldum 14 hazirandı ben nezamanlar ilişkiye yoğunlaşıyım şimdilik 2günde bir yapıyoruz ....

Son düzenleme:

ooooooyyyyyyyyyy çok güzel buuu. benim de bu ay sağ yumurtalığımın olduğu yerde ağrılar oluşuyor. ama daha 11 gün var benim. bu kadar erken olur mu kiiiiiiii???

amiinnn canım inşallah yaaa tek duamız bu zaten sende inşallah sağ sağlim alırsın kucaggna bebegini yumurtlama günüm bugün son bekliyoruz bakalım inşallah allah bu temmuz ayında bizide güldürcek

Amın canım, Allah razı olsun.
Insallah Rabbım sana ve dıleyen herkese nasıp eder bu mutlulugu.

canım hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhhhh..
darısı başımıza canımmmm

Amın, ınsallah.
Insallah saglıkla gelır bebegım.

yuppppyyyycoook tebrik ederim canim insallah saglikli bir sekilde alirsin bebisini koynunadarisi olmayanlarin basinaa

Amın, dılerım Rabbım herkese nasıp eder bu mutlulugu.

tebrik ederim canımmm...
sağlıkla kucagına da almak nasip olur inşşş...

Allah razı olsun canım.
Darısı dıleyenlerın basına.

canımmm seni de tebrik ederimmm :)))

kızlar kaçıncı denemenizdi bu...

bende de 6 gün var ara ara batma ve hafif bulantı var ama dün test yaptım tek çizgi :S 21. gün bugün.

elefera senide tebrik ederim canım sağlıkla sende kucağına alırsın inş.darısı temmuz ayında bizim başımıza inş

Son düzenleme:
çokkk üzgünümmmmmmmm

dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn

canım şansın devam ediyor yumurta 24 saat canlı kalabiliyor 16 18 güne kadar yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…