kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım cok sevindim gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bizlede duaedin kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş....
tebrik ederimkızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
canım cok sevindim gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin bizlede duaedin kızlar hamişlerin duası kabul olurmuş....
amanınnnnnnnnnnnnnnn çok sevindim canımmmmmmmmmmm hamişler birer birer artıoyr tebrik ederim canımmmmmmmmmmm
canım bat ne zamandı veeeeeee taktikleri senden de alalım hemennnnnn
SAOL TATLIM ALLAH SENİ VE TÜM İSTEYENLERİ SEVİNDİRSİN BAT 21 HAZİRANDI BENİM HİÇ ŞAŞMAZ 27 VEYA 28 GÜNDE BİR OLURUM 5 GÜN GEÇTİ TEST YAPTIM ADETİN 12 13 14 16 GÜNLERİ İLİŞKİYE GİRDİK VE BİRAZ YATTIM O ALLAHIM NASİP ETTİ
herkese günaydııınnnn,
tatlımmm çoooooooooooookkkkkkkkkk sevindim. güne güzel başladık sayende. bebiş hayırlı ömürlü olsun inşallah.
filorindaaa belirtilerin var mıydı hiç?
EVET CANIM VARDI ADETİM YAKLAŞTIKÇA GÖGÜSLERİM ŞİŞTİ DAMARLARI ÇIKTI MAVİ MAVİ HALSİZLİK SAĞ KASIK AGRISI VEDE BATMA TARZINDA ARA ARA MİDE BULANTISI ARADA SÜT GİBİ AKINTI OLUYORDU ŞİMDİ DAHADA ÇOĞALDI
amiinnn canım inşallah yaaa tek duamız bu zaten sende inşallah sağ sağlim alırsın kucaggna bebegini yumurtlama günüm bugün son bekliyoruz bakalım inşallah allah bu temmuz ayında bizide güldürcek
canım hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin inşallahhhhhhhh..
darısı başımıza canımmmm
yuppppyyyycoook tebrik ederim canim insallah saglikli bir sekilde alirsin bebisini koynuna darisi olmayanlarin basinaa
tebrik ederim canımmm...
sağlıkla kucagına da almak nasip olur inşşş...
ooooooyyyyyyyyyy çok güzel buuu. Benim de bu ay sağ yumurtalığımın olduğu yerde ağrılar oluşuyor. Ama daha 11 gün var benim. Bu kadar erken olur mu kiiiiiiii???
canımmm seni de tebrik ederimmm :)))Amın canım, Allah razı olsun.
Insallah Rabbım sana ve dıleyen herkese nasıp eder bu mutlulugu.
Amın, ınsallah.
Insallah saglıkla gelır bebegım.
Amın, dılerım Rabbım herkese nasıp eder bu mutlulugu.
Allah razı olsun canım.
Darısı dıleyenlerın basına.
canımmm seni de tebrik ederimmm :)))
kızlar kaçıncı denemenizdi bu...
Bende de 6 gün var ara ara batma ve hafif bulantı var ama dün test yaptım tek çizgi :s 21. Gün bugün.
çokkk üzgünümmmmmmmm
dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?