Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amin canım allah isteyen herkese nasip etsin inş.evet limon testiyle dalga geçerken tuttu galiba

benim ara ara sağ kasığıma ağrı giriyor bel agrısı var mide bulantılarıda başladı cuma günü doktoruma gitmeyi düşünüyorum bakalım kontrolden geçiyim sende gelişmeler varmı

selam kızlar

bu aralar pek sık giremiyorum ablamdayım, çok vaktim olmuyor. bu arada florinda tebrik ederim arkadasım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bende bu hafta içi başka bi dr.a gidicem ablamın dr.na bakalım o ne dicek .

saol arkadaşım allah razı olsun allahım senide sevindirsin canım banım tabi git bakalım o ne dicek hayırlısı inşallah

Mrb kızlar...Biz bu ay yumurta takibine başlamıştık.Cuma günü adetimin 11.günüydü ve dr.randevum vardı.Doktor 2 tane yumurtan var dedi ve göbekten ovitrelle yaptı.32.-36.saatler arası ilişki önerdi.Bu arada ocak ayında kist ve yapışıklık sebebi ile laparoskopi ve histeroskopi olmuştum.Fakat ultrason sırasında rahimde yine kalınlaşma var dedi.Yapışıklık tekrarlıyor olabilir dedi ve bu ay adet olursam tekrar rahim filmi(ilk hsg tecrübemi hatırlamak bile istemiyorum) çekelim laparoskopi sonrası tekrar yapışıklık oluşup oluşmadığını görürüz dedi.Duruma göre tüp bebek önerebilirim dedi.Açıkçası bizim ilk denemelerimiz ameliyat sonrası dinlenme amaçlı d.k. hapı kullandım ve bu ay ilk kez korunmasız ilişkiye başladık.Daha ilk ayda hsg isteyip olmazsa tüp bebek deneriz demesi beni hem çok üzdü hemde ümitsizliğe sürükledi.Umarım bu ay hamile kalabilirim.Bu ay olmasa bile ben 1-2 ay deneyip daha sonrasında dr. gitmeyi düşünüyorum.Sizce bu konuda yanlışmı düşünüyorum? Siz olsaydınız ne yapardınız?

kızlar ben çıkıyorum kötüyüm..midem bulanıyo ve de gözüm kararıyo desem tam kararma da değil kamaşıyo gibi bakamıyorum sabit bi yere ve başıma ağrı girdi görüşürz..

Benim ki de yazmıyor ki 6 Temmuz

yazıyorum hemen canım

sanırım şimdilik yok ama her an bekliyoruz kızlar ya sol tarafım ve sağ tarafım ara ara batıyor(

megggggggggg çok özledim gel artık sabahları

bugün eve dönüyoruz,saat 1 gibi çıkıcaz..
daha önceleri olduğu gibi gündüz de gelicem gene topikimize..
canımmm bende özledimmm

kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Alllaaaaaaa süpper haberrrrrrrr ollleeeeyyyyyyy

Çok şükür biri yazdı. Bi anda kayboldu herkes...

ata35 aradın mı ASM'yi?:79:

filorinda bebeem çok sevindim tatlım yaaaa

Allah analı babalı büyütsün inşallahhh hoşgelmiş bebek

mrb kızlar
sinirlerim acayip bozuk sağlık ocağında test yaptırmıştım ya geri zekalı doktor hamilelik için test yapmamış..
az önce aradım sayıyo işte sarılık yok kansızlık yok...peki dedim hamilelik...biz onu yapmadık idrarda çıkmış ya hamilesindir dedi.bende dedim,idrara güvenmediğim için özellikle kan testi istedim sizden diye biz onu yapmadık demezmi.çıldırmamak elde değil.bide diyoki gel ultrasonda bakalım bidaha hayatta gitmiycem oraya yarın özel hastaneye gidicem orda baksınlar ultrasona kaç gündür oyalıyo beni sinirimden ağladım valla...
kızlar yarın ultrasonda çıkar değilmi...bide kan testi yaptırdım hamileyim diycem bidaha onun için beklemiyeyim.
benim hamilelik yılan hikayesine döndü valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…