çokkk üzgünümmmmmmmm
dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn
benim ilk denememdi canım çok acele ediyorsun bekle biraz en azından adet günün geçsin
çokkk üzgünümmmmmmmm
dün 14.günümdü ama malesef okadar yorgundukki yapamadık onun öncesinde hergün ilişkiye girdik ama 14.g
ünüm yani pazar günü giremedim.oysa ne kadar emek vermiştim öncesi için çoookk üzgünüm şansım bittimi şimdi
bu akşam denesem yumurtayı yakalayabilirmiyim sizce ne yapayım ya yardım edin of of inanın şu an ağlıyorum ya kahretsinnnnnnnnnnnnnnn
Saçmalama lütfen, bunun için üzülmeye değer mi?
Durmak yok yola devam :)
Çalışmaya devam et sen.
filorindaacımmm hayırlı olsun canım inşallah kolay ve sağlıklı doğum yaparsın sağ salimde kucağına alırsın inşallah bizler için dualarını eksik etme
canım şansın devam ediyor yumurta 24 saat canlı kalabiliyor 16 18 güne kadar yapabilirsin
saol canım allah razı olsun allahım senide sevindirsin tez vakitte
kızlar ben bişe soracam size ben iki aydır 33gün de bir adet oldum 14 hazirandı ben nezamanlar ilişkiye yoğunlaşıyım şimdilik 2günde bir yapıyoruz ....
canım hiçbir şeyi kaçırmış değilsin...bi kere spermler zaten vücudunda 48 saat yaşıyor bu bir, ikincisi 16. 18. günler de hala şansın var dahası bi ark regline 1 gün kala hamile kalmış..yani her an şansın var dahası herkesin yumurtası aynı gün çatlamıyor normal bir bireyin bile değişebiliyor yumurtlama zamanı...boşuna ağlıyorsun lütfen ağlama[/QUOT
haklısınız ya çok sağolun allah razı olsun içim rahatladı
amin inşallah temmuzda adet olmam yaaa
canım hiçbir şeyi kaçırmış değilsin...bi kere spermler zaten vücudunda 48 saat yaşıyor bu bir, ikincisi 16. 18. günler de hala şansın var dahası bi ark regline 1 gün kala hamile kalmış..yani her an şansın var dahası herkesin yumurtası aynı gün çatlamıyor normal bir bireyin bile değişebiliyor yumurtlama zamanı...boşuna ağlıyorsun lütfen ağlama[/QUOT
haklısınız ya çok sağolun allah razı olsun içim rahatladı
Allah hepimizden razı olsun canım... şimdi üzülme ve yumurtalarını olumsuz etkileme olumlu bak
bu şekide devam et 2 günde bir inşallah yakalıcaksın inanıyorum
fazla düşünmemeye çalış rahat ol psikolojik etkilemedende olmuyor canım
filorinda sen adet zamanın gelene kadar devam ettin mi?
florinda cnm ne ile korundunuz??
kızlar ğünaydın BEN TEST YAPTIM VE HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?