çok çok çok tebrik ediyorumm kuzucumm çok Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin kuzucum darısı başımıza inşş kuzucum benimkızlarrrrrr değerim 262.35 çıkmışşş
şuan ezan okunuyoo Allahım her isteyene versin inşallahhh
ben ağlamaktan bittim resmen
bendeeeİldam çok tebrik ederim. Şuan gözyaşlarımı tutamadım
Allah hepimize yaşatacak canım ben hiç umudumu kesmedim inan sadece zamanını bekliyodum okadar ama şimdi karmakarışığımayyyy şükürler olsunnnn rabbıme nası bı duygu nasıl guzel bı duygu bu rabbım tez vakıtte bızede taddırsın ınsss saglıkla kucagına al ıns kuzum bebişini bızede cok dua et ıldam hemen sukur secdesı yap agla ıcınden ne gelıyosa ole sukret rabbıme:26:
saol bitanem benimmm sizinkide yakındır ben inanıyorum buna ve hep dua edicem hepimiz içintebrikler canım tekrar
çok ama çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminn ccanııımmm inşallah hepimiz yaşıcaz bu duyguyuı tatlım Allah her isteyene versin aminnnildaaammmmm canım benimben tekrar muslukları açıyım musadenizle yaa çoook sevindiimmmm ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canım tüylerim diken diken oldu ALLAH herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşalllahhhh
karnından öptüm farzet canım benimmmmmmmmmmgozun aydin canim yaa acayip sevindm inan
uyucM seni bekliyodum
kalkinca listeye eklicem hemen
kacinci aydi 5 mi
kızlarrrrrr değerim 262.35 çıkmışşş
amin ncanım inşallahhhhay canım benm hayırlı ugurlu olun canımın içi allahım bereketiyle kucagına almayıda nasip etsin ins tatlım cok sevindim
ildam sana gelsinnnn hadı gel aglamaaaa ıkı oyna hooooppppppppppppppppppppppp
aminnnn canuum benimmmm darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhh AMİNNNNNNNçok çok çok tebrik ediyorumm kuzucumm çok Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat nasip etsin kuzucum darısı başımıza inşş kuzucum benim
ildammmm kuzumm tbrk ederimmm şimcik gördümmm çok sevındım cnmmm benımmm
rabbım sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallahhhh
temam kuuzucum giderim bende artık çıkarsa tabi eşim geldi eve canım benim ben çıkıyorum yarın görüşürüz olurmu öpüyorum kendine iyi bak muckssssssssssssssssssssss
bendeee((((
Allah hepimize yaşatacak canım ben hiç umudumu kesmedim inan sadece zamanını bekliyodum okadar ama şimdi karmakarışığım
kana gitmeden önce kılldım şükür namazı şimdi tekrar kıldım
saol bitanem benimmm sizinkide yakındır ben inanıyorum buna ve hep dua edicem hepimiz için
aminn ccanııımmm inşallah hepimiz yaşıcaz bu duyguyuı tatlım Allah her isteyene versin aminnn
karnından öptüm farzet canım benimmmmmmmmmm
sen görmüştün bende çok umutlanmıştım
zaten bu ay hamileyim diyordum 20 gündür biliyosun resmen hissediyordum
evet canım 5.ay ramazan ayunda başlamıştık biz sizi de öğğle tanıdım zaten
iyiki varsınız iiki bulmuşum bu topiği sayenizde sabrımın arkadaşları oldunuzz
çok saol canııım benimmm
amin inşallahhhh hayırlı sağlıklı salih bi evlat olurrr inşallahhhhh
o çok şaşkın deli deli gülüyo teldeallah inşallah tes zamanda bizlerede nasip eder canım ben inanıyorum buna
duygu ve aysunda çok sevicekler
allah hayırlı sağlıkllı bir evlat nasip etsin sana ve hepimize inşallah
eşini düşünemiyorum şuanda çıldırmış olmalı geldi mi eve
saol canım beniimildacım tebrik ederim....allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.....
o çok şaşkın deli deli gülüyo telde
ben onu aradım kan sonucu için meğer o hastaneyi aramış ben kan verirken kendi mail adresinide vermişş bana da haber verin diye benden önce ona mail atmışlaro da hemen işyerinde ki dr göstermiş sonucu
şokta adam resmen elinde kağıt geziyorum şapşal gibi diyodaha gelmedi bugün çok önemli toplantıları var
amann ben bebişi aldım gelmesin zaten dermişiimmmm:112:
saol canım beniim
amin inşallahhhhhh kolay bi hamilelik olur .bu ilk adım asıl bundan sonra başlıyo maraton
amin ncanım inşallahhhh
HEpinize bir bir tşk. ediyorummm canlarım beniimm
bugünün bana bööle doğacağını hiç düşünmemişim
güldürdün beni kızz hemde ağlıyorum deli gibi
aminnnn canuum benimmmm darısı tüm isteyenlere inşallahhhhhhh AMİNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?