Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Iste benim dunurummmm bebeleri kaptik ya adamlarin papucu dama bizde dun lcwye girdik bebege mont aldim tulum falan adama alirdim eskiden oglunu buldun beni unuttun diyo ildam kuzum simdi bebe yerlesme asamasinda dr ne zaman gidicen gidene kadar halvete mola aman kuzum dr sor soraaa devam

adamın sevinçten ne yapacağını şaşırmış resmennnn olsun akşam tadını çıkartırsınız canımmmmm
daha upuzun bir ömür var datını çıkarman için önünüzdeeee

selam kızlarrrrrrrrr

ildaaa tebrik ederim cnm..Allahım kucağına almayı nasib etsin....çok sevindimmm darısı olmayanların başına inşallahhhhhhhhhh
saol cannım benimmmmm Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhh

çok içten geldi msj bana çok saol bitanem zaten hep okuyan bi tipimdir
bu bebeğide Allahıma ettiğim dualara borçluyummm.şükür namazımı kıldıımm
bu ay çok zikir çektim çook ama dilim hiç durmadı ya varis çekmekten ya latif çekmekten
Allahım hepimizi korusun minik meleğimide
canım dejavucum benimmm
evet en büyük durum akıntımdı canım 5 gün önceki bugünde aynı oldu çamaşırım resmen sırılsıklam oldu
ümit olıyım canım sdana ben ve kesinlikle ferda poz. dene ok .bizim için bu çok işe yrıyo bence

vet gördüm kuzum dinledim bileeee

saol cannım beniim
hepimiz tek tek hemiş kalıcaz inşallahhh
ben çok inanıoyorum buna çok dua etmemiz lazım çook

[

nasılsın canım eskisi kadar çok uğramıyorsun topiğe

iyiyim bitanem..evet uğrayamıyorum cnm..kafamı boşalmak açısından..biraz kendi içime döndüm..tüpiş yapıcaz ya gelecek ay yada mart ayına inşallahh o yüzden..

sen nasılsın var mı bir gelişme..

Son düzenleme:
Kizlar suan gofret baklava yiyiyo ay bi gormeniz lazim nasil agliyo vermeyince delirdi resmennnn

inşllh canım inşallah
benim biraz yolum uzun ama
hayırlısı allahtan
duanın açamadığı kapı yoktur

kızlarrrrrr değerim 262.35 çıkmışşş
şuan ezan okunuyoo Allahım her isteyene versin inşallahhh
ben ağlamaktan bittim resmen

ildaaaaaaaaaaaaaaa cook mutlu oldummm cnm benim gozun aydin darisi basimiza insallah kalbin cok temizmis zaten diyodun hamileyim kesin diye cok svindimmmmm Allah bozmasin mutlulugunu daim olsunn omur boyu :119:

Ya her hamilenin haberinde agliyorum ben ama ayip yaaaa gelinimmmm geliyo gelinimmmmmmmmmmmm ilda kuzucummmmm cok sevindim saglikla kucagina al mercimegini ve seni cok seviyoruz oglum ve bennnnn
bende ağlıyorum deli gibi ama şimdi daha iyiyim şaşkınım sadece

ALLAH mutluluğunuzu huzurunuzu sevginizi saygınızı daim etsinnn kocaman birMAŞALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH DİYORUM SİZE
aminnnnnnnnnnn canım mmmmmmm
ayyyy çok sevindimmm canımmm
gözün aydın olsunnnnn allahım hayırlı hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinn
darısı diğerlerinin başına olsunnn
saol bitanem Allah herkese nasip etsin inşallahhhh
bende çok seviyorum sizi
burası olmasaydı ne bukadar şey öğrenirdim nede bukadar çabalardım sanırım
dr dr ge<erdim deli gibi adamın başının etini yerdim
ama bu topik sayesindeee çok şey öğrendim bizim değerlerimiz çok ii değildi ama Rabbim ol dedi
yok kızzz kıyamam ona bennnnn
yok halvet yok ödüm kopar zaten şimdilik yok .ben yumurtlamadan sonrada yapmadım zaten korktum

adamın sevinçten ne yapacağını şaşırmış resmennnn olsun akşam tadını çıkartırsınız canımmmmm
daha upuzun bir ömür var datını çıkarman için önünüzdeeee
amin canım inşallah ama şaşkın o da
Ultrason olcumune kadar bati baz al suan 4 haftaliksin

evet canım dr da ööle demiş benimkine 4.5 olabilir demişş
ama ben 2 gün sonra gitmicem kana
çok pipirikli değilim keseyi görmeye gideriz Allah nasip ederse ama ona nezamn gitmem lazım bilmiyorum

sen benim teorimi kanıtlamış oldun canım kesinlike denicem ferda pozisyonunu canım farz oldu artık. Bak sende hamiş kaldın başka ne yapmıştım hayıt, preseed ve çakşır macunu mu kullanmıştın. Bir de ovulasyonda çizgi gördükten sonra 3 gün üst üste mi olmuştu ayrıca ovuda çift koyuyu görmeden önce ne zaman ilişki olmuştu bir gün mü iki gün öncesi mi aman ne çok soru sordum yaaa

ildaaaaaaaaaaaaaaa cook mutlu oldummm cnm benim gozun aydin darisi basimiza insallah kalbin cok temizmis zaten diyodun hamileyim kesin diye cok svindimmmmm Allah bozmasin mutlulugunu daim olsunn omur boyu :119:

evet canım yumurtlama gününden beri diyordum hamileyim diye
ama şaka değil acayip bi his gelmişti anlatamıyorumda ama biliyordum

Kizlar suan gofret baklava yiyiyo ay bi gormeniz lazim nasil agliyo vermeyince delirdi resmennnn

canım gofrete fazla tatlı verme. Allah korusun ama cidden gözlerini kaybedebilir. Tatlı çok zarar veriyor onlara. Birde baharatlı şeyler. Daha verme kuzum ağlasın biraz

aysunum nerdesın yaa merak ettim seniii ınş devamı gelmemiştir ildadan sonra sana oynarız sonrada banaaaa

canım gofrete fazla tatlı verme. Allah korusun ama cidden gözlerini kaybedebilir. Tatlı çok zarar veriyor onlara. Birde baharatlı şeyler. Daha verme kuzum ağlasın biraz

Biliyorum canim araada veriyorum zaten ama iki dilimi goturdu az once :)

anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bende 2 gündür hiç yazmıyordum topiğe sadece okuyordum ama bu gün ilda güzel haber verince daha fazla dayanamadımmm
bende bu ay çok birşey yapmıyorum presedi alıcaktım onu da almadım hayıt hapını da aklıma gelirse içiyorum yani bende boşverdim bu ay bu ayda gelmezse öbür ay alırım belki jeli bak ildaya şifa oldu belki bizde olurrr

ilda hamılemısınnnnnnnnnnnnnn
aglıyacagım sımdı okadar heyecan yaptımkı
ne zaman ögrendın
anlat hemen
allahımmmm sükürler olsunn
sonunda geldı melegın

19 aralık akıntım geldi 20 aralıkta ovucan çok koyu oldu
biz 17 aralık 19 aralık 20 aralık 21 aralık 22 aralık halvet yaptık hep sabah
hatta bazı günler akşamda... bizim sperm sayısında sorun olduğu için günaşırı yapalım dedim ama koca bu ay benim dediğim olacak dedi ben de ok dedim
ama bu ay ilk defa hayıt ilacı içtim ve preseed jel kullandım 2 kere .
bolca kuru üzüm incir fındık yedim

ama bunun dışında hergün sabah akşam pekmez içtim,zeytinyağında beklemiş incir yedim bol bol
birdee bu önemli bence sigara kullanan biriyim(bugünden itibaren yok tabii)
yumurtlama günlerinde sadece 1 tane içtim sabahları okadar !

eşim 3.5 aydır pekmez içiyo keçibıynuzu kürü içiyooo incir yiyo yağda beklemişş e vitamini ve (gisang vitamini alıyodu bazen ama )
son bu ay aktarda adam bana çakşır otlu macun verdi bunu al abla bana 1 ay sonra gel müjdeyi ver demişti
sanırım yanına gidicem

dua en önemlisi bence bunların yanında
bu ay meryem suremi okudum ilk defa 41 gün
ya latif ya varis isimlerini çektim sürekliiii
4 cuma üst üste 700 defa ya varis çektimm

Allahım her isteyene versibn inşşalhhh

sürekli YA varis ya LATİF isimlerini çektim

evet canım yumurtlama gününden beri diyordum hamileyim diye
ama şaka değil acayip bi his gelmişti anlatamıyorumda ama biliyordum

Iste ben bunu diyince herkes sasiriyodu bende bata 10 gun kala biliyodum cok iyi anliyorüm seni biliyosun ama kimseyede soyluyemiyosun

yok cnm ya 2,5 yıldır dene dene artık rahat bırakim dedim vücudumu..bakalım eşimin tahlili yine aynı çıkarsa eğer tüp olacak o zaman zaten bir dünya ilaç..geçen ayda hayıt denemiştim..eşimde macununu bitirdi.
bakalım nasib kısmet cnm..çok yıprattım kendimi ben 1 ayım boş geçmemiş herşeyi denemişim..bu ayda böyle geçiversin napim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…