o çok şaşkın deli deli gülüyo telde
ben onu aradım kan sonucu için meğer o hastaneyi aramış ben kan verirken kendi mail adresinide vermişş bana da haber verin diye benden önce ona mail atmışlaro da hemen işyerinde ki dr göstermiş sonucu
şokta adam resmen elinde kağıt geziyorum şapşal gibi diyodaha gelmedi bugün çok önemli toplantıları var
amann ben bebişi aldım gelmesin zaten dermişiimmmm:112:
saol canım beniim
amin inşallahhhhhh kolay bi hamilelik olur .bu ilk adım asıl bundan sonra başlıyo maraton
o çok şaşkın deli deli gülüyo telde
ben onu aradım kan sonucu için meğer o hastaneyi aramış ben kan verirken kendi mail adresinide vermişş bana da haber verin diye benden önce ona mail atmışlaro da hemen işyerinde ki dr göstermiş sonucu
şokta adam resmen elinde kağıt geziyorum şapşal gibi diyodaha gelmedi bugün çok önemli toplantıları var
amann ben bebişi aldım gelmesin zaten dermişiimmmm:112:
saol canım beniim
amin inşallahhhhhh kolay bi hamilelik olur .bu ilk adım asıl bundan sonra başlıyo maraton
saol cannım benimmmmm Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhhselam kızlarrrrrrrrr
ildaaa tebrik ederim cnm..Allahım kucağına almayı nasib etsin....çok sevindimmmdarısı olmayanların başına inşallahhhhhhhhhh
çok içten geldi msj banauzaktan sadece okumak bile yetiyor hislerini hissetmeye.. yemin ederim 2 aydır duyduğum her hamileliği kıskanmıştım.. ama bu çok farklı bir duygu..Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bu arada hepimizin gözü sende.. insana en çok sevdiklerinin nazarı değermiş. o yüzden bol bol oku kendine.. tekrar hayırlı olsun canım
canım dejavucum benimmmAy süperrrr canımm değer gördümm kalbim nasıl çarpıyor anlatamam sanki kendi haberimi aldım.. İşyerindeyim ağlayamıyorum ama gözlerimde doldu taşacak inan. Yemin ederim bak şimdi değerini aldın söyleyebilirim bu içime doğdu canımm hep sana hamilesin dedim.. İnanılmaz enerji alıyordum senden. Ağlama birtanem neyse ki sevinç gözyaşları bunlar. Allah inşallah kucağına almayı da nasip etsin Yarabbim. Ayrıca tahmin ettiğim gibi akıntı gelmesi bizde gebeliğe işaret bende öyle olacağını biliyordum en iyi belirti buydu ve sen de benim gibi rahmi arkaya dönük olan birisin öyle umut oldun ki bana anlatamam güzelimm..
vet gördüm kuzum dinledim bileeeesen daha gelmeden eğlenceye başlamıstık biz
senın bebiş hbrini kutlamaya elf emine hep şarkı eklediler
şimdi geldin okeyledın durumu boşuna kutlama yapmamısız
kuzumm çoook sevindim valla çoooooooooook
ilda gözlerim doldu
allahıma şükürler olsun çok ama çok sevindfim canım
çok şükür ya
sen de bekledin
eskilerden biri hamile kalınca çok mutlu oluyrm
umutlanıyorum bende....çok tebrik ederim canım...allah tamamına erdirsin maşallh sana
200........3000 arası 5 haftalık diye gösteriyo gelen mailde
benim 262.35? ne yim ben şimdi
selam kızlarrrrrrrrr
ildaaa tebrik ederim cnm..Allahım kucağına almayı nasib etsin....çok sevindimmmdarısı olmayanların başına inşallahhhhhhhhhh
[
nasılsın canım eskisi kadar çok uğramıyorsun topiğe
saol cannım benimmmmm Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallahhh
çok içten geldi msj banaçok saol bitanem zaten hep okuyan bi tipimdir
bu bebeğide Allahıma ettiğim dualara borçluyummm.şükür namazımı kıldıımm
bu ay çok zikir çektim çook ama dilim hiç durmadı ya varis çekmekten ya latif çekmekten
Allahım hepimizi korusun minik meleğimide
canım dejavucum benimmm
evet en büyük durum akıntımdı canım 5 gün önceki bugünde aynı oldu çamaşırım resmen sırılsıklam oldu
ümit olıyım canım sdana ben ve kesinlikle ferda poz. dene ok .bizim için bu çok işe yrıyo bence
vet gördüm kuzum dinledim bileeee
saol cannım beniim
hepimiz tek tek hemiş kalıcaz inşallahhh
ben çok inanıoyorum buna çok dua etmemiz lazım çook
kızlarrrrrr değerim 262.35 çıkmışşş
şuan ezan okunuyoo Allahım her isteyene versin inşallahhh
ben ağlamaktan bittim resmen
bende ağlıyorum deli gibi ama şimdi daha iyiyim şaşkınım sadeceYa her hamilenin haberinde agliyorum ben ama ayip yaaaa gelinimmmm geliyo gelinimmmmmmmmmmmm ilda kuzucummmmm cok sevindim saglikla kucagina al mercimegini ve seni cok seviyoruz oglum ve bennnnn
aminnnnnnnnnnn canım mmmmmmmALLAH mutluluğunuzu huzurunuzu sevginizi saygınızı daim etsinnn kocaman birMAŞALLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH DİYORUM SİZE
saol bitanem Allah herkese nasip etsin inşallahhhhayyyy çok sevindimmm canımmm
gözün aydın olsunnnnn allahım hayırlı hamilelik ve hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsinn
darısı diğerlerinin başına olsunnn
bende çok seviyorum sizigül ildam gül bundan sonra hep gül ağlama azmı şeyler yaşadın rabbim oyle büyükki gece zifiri karanlık olmadan güneş doğmazmış şükürler olsun güneşin dogdu hıc batmasın ınşşşş...tanımasamda hepınızı ole yakın hissediyorum ki kendime şimdi yanında olup o pırıltıyı görmek isterdim :13::127::118:
Iste benim dunurummmm bebeleri kaptik ya adamlarin papucu dama bizde dun lcwye girdik bebege mont aldim tulum falan adama alirdim eskiden oglunu buldun beni unuttun diyo ildam kuzum simdi bebe yerlesme asamasinda dr ne zaman gidicen gidene kadar halvete mola aman kuzum dr sor soraaa devam
amin canım inşallah ama şaşkın o daadamın sevinçten ne yapacağını şaşırmış resmennnn olsun akşam tadını çıkartırsınız canımmmmm
daha upuzun bir ömür var datını çıkarman için önünüzdeeee
Ultrason olcumune kadar bati baz al suan 4 haftaliksin
canım dejavucum benimmm
evet en büyük durum akıntımdı canım 5 gün önceki bugünde aynı oldu çamaşırım resmen sırılsıklam oldu
ümit olıyım canım sdana ben ve kesinlikle ferda poz. dene ok .bizim için bu çok işe yrıyo bence
ildaaaaaaaaaaaaaaacook mutlu oldummm cnm benim gozun aydin darisi basimiza insallah kalbin cok temizmis zaten diyodun hamileyim kesin diye cok svindimmmmm Allah bozmasin mutlulugunu daim olsunn omur boyu :119:
Kizlar suan gofret baklava yiyiyo ay bi gormeniz lazim nasil agliyo vermeyince delirdi resmennnn
canım gofrete fazla tatlı verme. Allah korusun ama cidden gözlerini kaybedebilir. Tatlı çok zarar veriyor onlara. Birde baharatlı şeyler. Daha verme kuzum ağlasın biraz
iyiyim bitanem..evet uğrayamıyorum cnm..kafamı boşalmak açısından..biraz kendi içime döndüm..tüpiş yapıcaz ya gelecek ay yada mart ayına inşallahh o yüzden..
sen nasılsın var mı bir gelişme..
evet canım yumurtlama gününden beri diyordum hamileyim diye
ama şaka değil acayip bi his gelmişti anlatamıyorumda ama biliyordum
anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bende 2 gündür hiç yazmıyordum topiğe sadece okuyordum ama bu gün ilda güzel haber verince daha fazla dayanamadımmm
bende bu ay çok birşey yapmıyorum presedi alıcaktım onu da almadım hayıt hapını da aklıma gelirse içiyorum yani bende boşverdim bu ay bu ayda gelmezse öbür ay alırım belki jeli bak ildaya şifa oldu belki bizde olurrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?