Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

brownım cok gecmıs olsun canım uzme demek kolay bılıyorum cok ıyı bılıyorum o duyguyu gıderken yok ama acaba cıkarmı der ınsan donuste yıkılır agla acılırsın cunku içinde kalınca daha kotu oluyo olucak ıns saglık olsun vaktı zamanı daha gelmemıs demekkı bak benımde gecıktı sımdı doktora gısem benımde negatıfı verıp yollıcaklar bılıyorum enterasan ama ben bu ay 30.gun yanı batımdan bı gun once yumurtladım ve bat 15gun sarktı gıbı gozukuyo senınde ole bıseymı oldukı cık gecmıs olsun bebişlerimız gelıcek ve bız bugunlerı hatırlamıcaz inş

artık bnde kendime acıyorum zavallı durumdayım bana öle gelio hiç bişiden zevk almıyorum sanki seni çok ii anlıyorum canm benm ama üzme kendini bu kadar herşeyde bi hayır vadır ne yapacaz elimzden gelen bişi yok ki dua etmekten başka

ay aman ağzından yel alsın cnm benım
olurmu hiç öyle şey
zor bi durum gerçekten anca yaşayan bilir bunu
ama inanki her gün yeni bi umut
gelicek senın nazlı bebişin en kısa zamanda inşallahhh
hep dualarımdasınız inanki rabbım kabul etcek elbet

ildaaaa buraya pozitiff havayaaaaaaaanerdesın kuzum ya işimi gücümü bıraktım bı dua edıyom senın ve hepımız için bı gelıyom oynuyommmmmmm gel artıkgel ilda gel gellllll

canım ne diyorsun sen duymamış olayım. Allah dermansız dert vermesin,bu günlerimizi aratmasın birtanem bak böyle konuşma inan birşey olur bugünlerini ararsın yapma herşeyin bir çaresi vardır umutsuz olma yaşamak herşeye rağmen güzel bu da bize hayatın cilveleri bak eşin var biz varız çevren var yalnız değilsin sabret ve tevekkül et canım herşey yoluna girecek. Bir daha da böyle şeyler duymak istemiyorum aslaa..

ay olamadı yapamadım yavvv

Son düzenleme:
ildaaaa buraya pozitiff havayaaaaaaaanerdesın kuzum ya işimi gücümü bıraktım bı dua edıyom senın ve hepımız için bı gelıyom oynuyommmmmmm gel artıkgel ilda gel gellllll

o güzel haberi aldı şimdi eşiyle ailesiyle paylaşmakta sanırım biraz sabretmemiz gerekecek. İnşallah vardır yaa..

kızlarrrrrr değerim 262.35 çıkmışşş
şuan ezan okunuyoo Allahım her isteyene versin inşallahhh
ben ağlamaktan bittim resmen

ayyyy şükürler olsunnnn rabbıme nası bı duygu nasıl guzel bı duygu bu rabbım tez vakıtte bızede taddırsın ınsss saglıkla kucagına al ıns kuzum bebişini bızede cok dua et ıldam hemen sukur secdesı yap agla ıcınden ne gelıyosa ole sukret rabbıme:26:

ayyyy şükürler olsunnnn rabbıme nası bı duygu nasıl guzel bı duygu bu rabbım tez vakıtte bızede taddırsın ınsss saglıkla kucagına al ıns kuzum bebişini bızede cok dua et ıldam hemen sukur secdesı yap agla ıcınden ne gelıyosa ole sukret rabbıme:26:

eve yenı geldim kızlar kan testimi aldım NEGATİF.

bitanem sana tesellilerin bile zor geldiğini biliyorum ama bu dünyanın sonu değilya asla allaha isyan etme sana aglama demiyoruz akan yaşa kim mani olabilir kendini rahatlat ne biliyim hayırlısı buymuş belki bu ay değilde birbaşka ay yaradanım senn kaderine bebiş yazmıştır böle düşün olurmu

ildaaammmmm canım benim ben tekrar muslukları açıyım musadenizle yaa çoook sevindiimmmm ALLAH analı babalı büyütmek nasip etsin canım tüylerim diken diken oldu ALLAH herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşalllahhhh

[video]www.youtube.com/watch?v=FEVVJcWdvZI[/video]

Son düzenleme:

ay canım benm hayırlı ugurlu olun canımın içi allahım bereketiyle kucagına almayıda nasip etsin ins tatlım cok sevindim

temam kuuzucum giderim bende artık çıkarsa tabi eşim geldi eve canım benim ben çıkıyorum yarın görüşürüz olurmu öpüyorum kendine iyi bak muckssssssssssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…