Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar kese ne zaman görünür ?
erken mi daha
birde bu değerlere göre doğum hangi aya geliyo ?ben bilmiyorum bunları hiç

canım ben 5+2 de gördum
kan degerın 2000 olsun ustten gözukur
haftaya salı gıt doktora ozaman gözukur 2000 oluyor degerın
son adet tarıhın kactı?

Bizimde ileri hareketlimiz 0 julietta. 0 olan ileri hareketliler değişirmi sence bu konuda bilgin varmı

alemsinn yaaa
benimde annem soruyo sizi haberi var sizlerden

keseyi ben 6 haftalıkken gördüm
süpermişş maşallah sizdeee ben 2 hafta sonra giderim ozaman

senin sat da 5 ocaktı dimi ben öyle girdim çünkü 10 eylül çıktıııı

sağol cnmm...evde incirlerim bekliyor zaten cnm hemen çıkıp z.yağı alayım..hergün yenilecek heralde değil mi cnm bu?

ilda 12 ekim terazi burcu bi bebek bu

gibe listesine de ekledim ohhh

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım

Bizimde ileri hareketlimiz 0 julietta. 0 olan ileri hareketliler değişirmi sence bu konuda bilgin varmı

kuşum hiç bilmiyorum ama mantıken şöyle söyleyebilirim..sonuçta canlı spermlerimiz var, yavaş hareket edenlerde var..ve onları canlandırıp hızlandırmak kürlerle mümkün..

bana tüp dedi doktor ama ben denedim herşeyi pekmezi, macunu, incir kürü, hayıt hapı klomen, hsg ve aklıma gelmeyen bi sürü şey..bu z.yağına inciri bir tanıdığımda uygulamış he şuan hamile..belki işe yarar..

Iste ben bunu diyince herkes sasiriyodu bende bata 10 gun kala biliyodum cok iyi anliyorüm seni biliyosun ama kimseyede soyluyemiyosun

kuzum ben inanıyorum çünkü geçen yıl bugün düşük yaptığım bebeğimde en son 24 kasımda adet oldum sonra aralık ayının 17sinde test yaptım. Kırmızı kutulu nova ile. Önce bişey çıkmadı saatler sonra test çift çizgiydi. Kana gittim ve hcg 15,05 çıkmıştı ve ben o testi yapmadan 3-4 gün öncesinde o belirtileri şiddetli yaşadığım için yapmıştım.:26: Hislere çok güveniyorum hissettiğim zaman size söyliycem

Mesaj attım ama arada kaldı görmedin. Sanırım hamilesin cok sevindim cok heyecanlandim. Umarım saglikli keyifli bir hamilelik gecirirsin

ildaaaaaaaaaaaa gözün aydın canımmmmm
bize de dua et oldu mu
dualarımda hep vardınız zaten canıım
artık daha çok edicem ama
canım ben 5+2 de gördum
kan degerın 2000 olsun ustten gözukur
haftaya salı gıt doktora ozaman gözukur 2000 oluyor degerın
son adet tarıhın kactı?
son adet 7 aralıktı canım :26:

senin sat da 5 ocaktı dimi ben öyle girdim çünkü 10 eylül çıktıııı
evet canım 5 ocaktı cidden eylül bebeğimi oluyo :111:
ilda 12 ekim terazi burcu bi bebek bu

gibe listesine de ekledim ohhh

Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah arkadaşım

megggg Allah hepinize yaşatacak bu duyuyu Rabbim biliyorum
ama umutege eylül diyo

inşallah canım işe yarar. ben yeni keçi boynuzu kürüne başlattım kocişi. tadını sevmedi ama bebiş için katlanırım herşeye diyo. peki bu kürleri denedikten sonra hiç test yaptırdınız mı değişiklin felan oldumu

Tüm bunları uygulucam canım ilk ay değil ama 2. ay preseedte alıcam o bizim derdimize deva asıl tabii ki dua çok önemli.Sabah halveti zor bizim çünkü çalışıyoruz çok erken yatarsak olabilir belki ama haftasonuna denk gelirse süper olur. Meryem suresini biliyorum zaten kanamam bitsin başlayacağım aklımda. Ya varis ve ya latif 4 cuma üst üste ikiside 700 defa mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…