kuzum ben inanıyorum çünkü geçen yıl bugün düşük yaptığım bebeğimde en son 24 kasımda adet oldum sonra aralık ayının 17sinde test yaptım. Kırmızı kutulu nova ile. Önce bişey çıkmadı saatler sonra test çift çizgiydi. Kana gittim ve hcg 15,05 çıkmıştı ve ben o testi yapmadan 3-4 gün öncesinde o belirtileri şiddetli yaşadığım için yapmıştım.:26: Hislere çok güveniyorum hissettiğim zaman size söyliycem
nasıl yaaa biz evde 3 BAŞAK mı olucazz
yükselen burçlar,etkilerini değiştirebiliyor..
benim yükselenim mesela balık
evet haklısın megim balıkda duygusaldır
kova biraz zıttıdır gerçi
sen oldukça ilginç biri olmalısın ozaman
cnm buay sonu tahlilimiz var macunumuz çok kuvvetliydi yeni bitti..
eğer değişmezse kesin tüp olacak..çünkü eşiminde benmde artık sabredecek halimiz kalmadı..hemen sıpamız gelsin istiyoruz..
2 kez yaptırdık biz testimizi..ilk testte herşey normaldi güya..ama doktorum hastaneyi beğenmedi ve detaylı stedi testimizi..bende yine devlet hastanesi ama kadın doğum üzerine olan bir hastanede yaptırdım detaylı testimizi ve ilk testle çok zıt rakamlarla karşılaştık..doktorum tüp dedi..ben birkez daha tahlil istedim ve üroloğa muayne olacak eşim buay sonu..bakalım ne diyecek doktor ona göre yolumuza devam..
Allahım beklettirmesiz hiçbirimizi inşallahhh
valla en çok belirtiyi ben yaşadım sanırım
3 gündür koltukta uyuya kalıyordum 9 veya 10 da
çok yemek yiyordum (abim şok olmuştu hatta)
ayaklarım ve ellerim hiç ama hiç ısınmadı bu ay
hatta bundan dolayı karnıma iğneler batırılıyo demiştim hatırlayan var mı bilmiyorum karın ağrısı yani 3 gün
canım hiç çikolata istemedi ki içine düşerim bu zamanlarda
dün banyoya girdim yıkanmak için sütyenimi çıkarıonca bi an çok ağrıdı ilk defa tef gibi olmuşlardı acaba mı dedim
bugün rüyamda 9 aylık hamileydim
hiç akıntı bilmem ama 5 günde su gibi akıntım geldi süt kesiği gibi aynısı ve daha daha fazlası bugün oldu
ama en büyük belirtim tam 17 gündür hamişim ben diyordum bu topiktebilen bilirrr
saol canım beniimmmmmm oldu Allaha şükür
kendimde değilim sanırım ama uykum var bariz benimki uykuya vurdu sanırım 3 gündür ööleyim zaten
annemde bööleymiişş bana benzicen diyo :)
2 sayfa öncesinde tüm kürleri yazdım canım faydası olur sanada
bak oraya ok mi?
Allahın izniyle işe yarayacak
ama tavsiyem keçiboynuzu nu çok ii yerden al ballı olacak bööle kokacak koparınca kuru olmayacak
benim aldığım yer çokk ii getiriyodu
makasla kesince bile makasa yapışıyodu
oo demek kovasın o da çocukluk arkadaşım var o kovadır
bende aslan onlada iyi anlaşırdık halen daha görüşürüz çok inatçıdır ama kova
az çekmedim o arkadaşımdan
bende kovayım
bende kovayımmmmmmm
benimde normal burcum balık canım. Ne kötü bir burç dimi :26:
oo demek kovasın o da çocukluk arkadaşım var o kovadır
bende aslan onlada iyi anlaşırdık halen daha görüşürüz çok inatçıdır ama kova
az çekmedim o arkadaşımdan
ben seviyorum balığıkovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcuama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..
yükselen burçlar,etkilerini değiştirebiliyor..
benim yükselenim mesela balık
bu çok karışıkmış hiç bişey abnlamadımtamam ildacan sata göre hesap doğrudur..
ben bata göre şeettimdibenimki hatalı..
ama genel bilgi; sata 1 hafta ekleyip, 3 ay geri gidilerek bulunuyo doğum tarihi
benim de ikizler hem anlaştığım burç hem de yükselenim. Of bir ikizler burcuyla çıkmıştım herşeyimiz aynıydı ama sıkmıştı o da yaa.. Şimdi tam zıttı hiç anlaşamadığım başak burcu ile evliyim ama kızdığım yönleri olsa da güzel anlaşıyoruz halt etmiş astroloji
benim kociş kova ben balık. Aslında çok uyumlu gibi gözüken ama zıt karakter burçları bence. Ben kocamı çok seviyorum, tabi burcunuda ama nedense bir tek akrep kadınlarını sevemiyorum
bu çok karışıkmış hiç bişey abnlamadım
3 ay geri nasıl gidilir megg????3 hafta mı demek istedin?
kızlar bende ikizler burcuyumm
kocam da kova içinde balık
19 şubat oldugu için hangisi oldugunu bilemiyoruz yaaaaaaaaaaa
benim de ikizler hem anlaştığım burç hem de yükselenim. Of bir ikizler burcuyla çıkmıştım herşeyimiz aynıydı ama sıkmıştı o da yaa.. Şimdi tam zıttı hiç anlaşamadığım başak burcu ile evliyim ama kızdığım yönleri olsa da güzel anlaşıyoruz halt etmiş astroloji
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?