Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gamzem bunu sana yazdım gördünmü:44:

bizde özel hastanede yaptırdık. doktor bize tüp bebek merkezinde yaptırın tekrardan (1,5 ay sonra) dedi. çıkan sonuca göre konuşuruz dedi. bakalım neler olacak bekliyoruz. böyle bi durumun başımıza geleceği hiç aklıma gelmezdi. ama insanın başına herşey geliyomuş.bizim hayatımızda eksik olan tek şey bebekti. inşallah olucakkkkkkkkkkk. hayatta istediklerim hep oldu. mutlu bir evlilik, iyibir iş, ev, araba.... ama bunların ne kadar değersiz ve önemsiz olduğunu şimdi anladım.

yazdım bu belirtileri kafama canım. Efet hep diyorduk bu ay kızım sen gebesin diye zaten hazırlanmıştık. Bak bir de dün o kadar cam sildin yapma etme dedim sana lütfeen bu 9 ay hamaratlığı bir kenara bırak canım pis ol demiyorum ama çok titizlenme bebeğin daha önemli kadın al falan yorma kendini hele halıları 2 haftada bir makineyle yıkama litfeenn..

ya ben kuruyemişçiden aldım öyle denk geldi ama kuru benimkiler hem de baya kuru makasla kesilmiyor yani elimle koparıyorum bir de dün kaynattım fazla kaynatmışım 3-4 dk kaynayacakmış eşime içirdim ama hiç tad yok sadece su tadı var dedi neden acaba neyse bol koyayım hemen bitsin aktardan alayım bu sefer.

oo demek kovasın o da çocukluk arkadaşım var o kovadır
bende aslan onlada iyi anlaşırdık halen daha görüşürüz çok inatçıdır ama kova
az çekmedim o arkadaşımdan

yook inatçı değilimdir arkadaşlarım konusunda ama küsersem zor barışırım.

bende kovayımmmmmmm

anaamm doğumgünleriniz ne kızlarr benim 28 ocak.. Ay ne güzeell

benimde normal burcum balık canım. Ne kötü bir burç dimi :26:

ben seviyorum balığı kovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcu ama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..

Son düzenleme:
oo demek kovasın o da çocukluk arkadaşım var o kovadır
bende aslan onlada iyi anlaşırdık halen daha görüşürüz çok inatçıdır ama kova
az çekmedim o arkadaşımdan

bende kova burcu bi insan olarak bu inat konusuna katılıyorum. kesinlikle doğru. her konuda çok inatçıyımdır :))

ben seviyorum balığı kovayı da..
sevemediğim böbür böbür aslan burcu ama onda da yükselen yumuşatabilir bazı şeyleri..

benim kociş kova ben balık. Aslında çok uyumlu gibi gözüken ama zıt karakter burçları bence. Ben kocamı çok seviyorum, tabi burcunuda ama nedense bir tek akrep kadınlarını sevemiyorum

oflu bende 18 şubat bebesiyim

mrb arkadaşlar benım bat 1 ocaktı hala kırmızılar gelmedı test aldım simdi mi yapsam yoksa yarın sabahmı yapayım sizce

yükselen burçlar,etkilerini değiştirebiliyor..
benim yükselenim mesela balık

benim de ikizler hem anlaştığım burç hem de yükselenim. Of bir ikizler burcuyla çıkmıştım herşeyimiz aynıydı ama sıkmıştı o da yaa.. Şimdi tam zıttı hiç anlaşamadığım başak burcu ile evliyim ama kızdığım yönleri olsa da güzel anlaşıyoruz halt etmiş astroloji

tamam ildacan sata göre hesap doğrudur..
ben bata göre şeettimdi benimki hatalı..
ama genel bilgi; sata 1 hafta ekleyip, 3 ay geri gidilerek bulunuyo doğum tarihi
bu çok karışıkmış hiç bişey abnlamadım
3 ay geri nasıl gidilir megg????3 hafta mı demek istedin?

kızlar bende ikizler burcuyumm
kocam da kova içinde balık
19 şubat oldugu için hangisi oldugunu bilemiyoruz yaaaaaaaaaaa

ben yükselen burçlara daha çok inanıyorum dejavum..

benim kociş kova ben balık. Aslında çok uyumlu gibi gözüken ama zıt karakter burçları bence. Ben kocamı çok seviyorum, tabi burcunuda ama nedense bir tek akrep kadınlarını sevemiyorum

bizdede tam tersi ben kova kociş balık. kociş çok duygusal ve romantiktir. benim için şarkı bile besteledi valla.

şimdi en son ne zaman adet oldun mesela..
diyelim 5 aralık.. 3 ay geri git;kasım-ekim-eylül
5+7=12

yani 12 eylül

zıt kutuplar birbirini çekerr canım sanırım bu evlilikte de böyle
aynı özellikte evli olanları bence cok sıkıcı olur dediğin gibi...
bizde eşimle özelliklerimiz çok farklı ama yinede çok iyi anlaşıyoruz
o benim sevdiğim seyleri yapıyo bende onun
böylece sıkılmıyoruz farklı şeyler denemiş oluyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…