Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

regl yakın ya bir iştah bir iştah, 3-4 gündür neler yediğimi ben bile hesaplayamıyorum. Bunnlarıda görünce şöyle bir içim gitti yine acıktım. yarım saatte bir acıkıyorum ya

Hayırdır İnşallahhh

sık kullananlara aldım canum saoollll

Megim bna bu pattisli pide tarifini verirmisin, akşam eve gidince yapıyım

hamuru kulak memesi kıvamında olacak şeklide,
az süt yada su,un,1 yumurta ve kabartma tozu.. yoğur..
elle yada oklava marifetiynen aç işte..
sora harcını koy içine,kenarlarını kıvır..
tavada da oluyo(ters düz çevirerek) fırında da..
fırında yapıcaksan,o katladığın yerlere yum sarısı sürüyosun..
bu kadar..

Son düzenleme:

ellerine sağlık bidenem ya. Ne kadar da kolaymış

Meg döktürmüşsün canımm
benim kocam da bayılır ama rejimde şu aralar o yüzden yapmıyorum bide çok yemesin diye yapmıyorum

Meg döktürmüşsün canımm
benim kocam da bayılır ama rejimde şu aralar o yüzden yapmıyorum bide çok yemesin diye yapmıyorum

ben bol bol yapıp yediriyorum şişmanlasın kimseler bakmasın diye

Son düzenleme:
sık kullananlara aldım canum saoollll

yazdım bile

elibesesim,senin tarifi kayıt altına aldım çok leziz bişeye benziyo

gerçekten çok basit ve leziz kızlar
misafirleriniz tarifini istemezse bende bişey bilmiyorum :101:

bide bu kurabiyeyi yapın buzluga atın misafiriniz gelince çıkartın elinizin altında olur her daim.
öyle de süper bişiiiii :125:

teşekkür ettim canımm.. Evde lahmacun bile yapıyorlar artık yaa nasıl yapıyorlarsa onun için taşfrın gerekmez mi. Bu arada geçen akşam yemeğim yoktu sipariş verelim dedik anam bekle bekle yok tam 45 dk geçti açız da. Aradık iptal ediyoruz dedik çocuk yoldaymış geldi aldık neyse garnitürü o kadar azdı ki. Daha önce de böyle başıma geldi eşim sınav görevindeydi soğumuştu bile. Artık almıcam oradan ama gidip yüzyüze de şikayetimi yapıcam.

canım çok güzel görünüyo not aldım mutlaka denicem ama 1 ay sonra ben rejime girdimmm

bu sabah yaptığım pattisli pide.. aslında akşam yemeği niyetine yapılırsa,kıymalısı süper oluyor..

bu,ünlü browni

bu da mayalı peynirli poğaça

canım ellerine sağlık çoook güzel görünüyorlar
rejimdeki birinin hiç yememesi gereken şeyler bunlar ama
ben sadece bakmakla yetiniyorum şuanda:84:

o da güzelmiş.Bende ne zamandır hamur işi yapmıyordum zaten haftasonuna kafamda vardı yapmak arkadaşta gelince bahane olacak.

evet aslında o da iyi fikir ammaaaa
bizimkisinin göbeği yüzünden halvet bilem zor oluyoduu nefes alamıyodum beee adamın altındaaa dedim bu göbek gidecekkk
ve gitti deeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…