Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kek harcına istersen ceviz içi,fındık ekleyebilirsin tabi..
ayrıca tarif,bu siteden seydam arkadaşıma ait esas

cevizi sıvıya ununu falan katınca katıyorsun değil mi canım. Bir de dikdörtgen borcamıma yapıcam olur dimi.
ben fırın tepsime yapıyorum canımm
yarı cevizi kekin içine yarısını dışına ayırdığımız sosun içine ....

ay bak hala kime soruyo hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
megggg o el böreğimi dedin sen :
İlda dün akşam nasıl geçti, eşin nasıldı şoku atlatttınızmı

atlattı canıım
yani değişik ...şaşkınnn...ama kadın erkek çok farklı
ben kendimden oalcak değişiklikleri doğumu bundan sonra hiç bitmeyecek sorumluluğu düşünürken
erkek daha çok daha fazla çalışmam lazım hemen araba almam lazım tribine bağlıyo
dedim ne düşünüyosun
gülüyo hiç hayal edemiyorum onunla beni diyo

oyyy kıyamamm kız yanına bi şeyler al işe giderkennn
elma falan ya da kraker kek v.b.

günaydıın

hepimiz meg sayesinde browni manyağı olduk ye yekilo aldık yaaa

yerum tribiniiiii

yok akıllandım artık ön kapıda bıraktırtcam eşimi kantine uğrayacağım öyle açıcam kütüphaneyi burada birşeyler bulundurucam aslın karılık kuruyemişim var ama öğrenciler var şimdi neyse artık öğle tatilini beklicem el mecbur..

benim fırın tepsim çok büyük ildacım şu siyah geniş tepsilerden. Hem eni hem boyu geniş yani. Bir de yağlı kapıt sersem mi yağlamam yeterli mi. kesince kolay çıksın istiyorum. Canım erkekler böyle. Benim eşimde arabayı bebek için aldı. Amanın bir de sabah ben hazırlanırken face da bir bebek resmi görmüş koş koş gel diyor bir gittim anam nasıl güzel bir kız çocuğu masmavi gözler,dudaklar bittim valla eşimde böyle kızımız olsa yerim onu sana hiç bırakmam diyor delii..

oyy oyyy hemen gönder bana kuzum istiyorum banane yaaa.

benimki hamur işi delisi..
bende uydur uydur yapıyorum valla sürekli..
bak foto çekem ekliyem hehehhehhehe ilda bakma sen

Son düzenleme:
kızlar bende size brownie kurabiye tarifi vereyim bayılacaksınız. Yemeğe doyamıcaksınız diyim hatta abartmıyorum vallaaaa

MALZEMELER

1 Paket (25 gr) Ulker Kakao (zorunlu değil olmasa da olur)

1/2 Paket (125 gr) Oda Sicakliginda Margarin

1 Yumurta

1 Paket Kabartma Tozu

1 Paket Vanilya

1 Cay Bardagi Sivi Yag

1 Cay Bardagi Seker

Aldigi Kadar Un 2 + 1/4 su bardağı un kullanabilirsiniz.

Cekilmis Antep Fistigi , fındık, hindistancevizi de olabilir. vs..(Uzerini Suslemek Icin)

SURUBU ICIN

2 Cay Bardagi Seker

2 Cay Bardagi Su

YAPILISI

Surup malzemelerini kucuk bir tencereye koyup, pisirin.

Şerbetine 2-3 damla limon suyu ekleyebilirsiniz. 10 dakika kadar kısık ateşte kaynatın.

Yogunlasan surubunuzu iyice sogutun. Surup soguduktan sonra 1 saat kadar buzdolabinda bekletin.(çok önemli değil ) Hamur malzemelerini karistirip, aldigi kadar unla yumusak bir hamur elde edin. Istediginiz buyuklukte toplar yapip, uzerine hafifce bastirarak, yagli kagit serilmis firin tepsisine dizip, 200 derecede uzeri catlayana kadar pisirin. Sicak kurabiyeleri, soguk surubun icine, batirip, cikartin ve servis tabagina alip, antep fistigiyla susledikten sonra, bir gece dinlendirdikten sonra servis yaparsanız daha da güzel oluyor ama 2-3 saat sonra da yenebilir ....
Kalan şerbeti de kaşık kaşık kurabiyelerin üzerine gezdirebilirsiniz.

AFIYET OLSUN
Kurabiyeleri 20-25 dakika kadar pişirebilirsiniz.

Enfes oluyooo enfeesss

... :)

yi tabe bak gibe kalamazsam bibek hırkıslığına başlıcem haberin ola

ç.dışı görünüyorum.. du düzelteyim
senin haberinde Allah izin verirseee burada göbek atıcazz
aslında ogün attığımız göbekleri foto yapar koyarız burayaa ayyy Allahhhhh her isteyene en hayırlısını versinnnn aminnnn
oyy maşallahhh onaaaaaaaa
anladım canım ozaman borcamda yap
ben sadece yağlıyorum okadar canım kağıt koymuyorum bitanemm
benimki hamur işi delisi..
bnede uydur uydur yapıyorum valla sürekli..
bak foto çekem ekliyem hehehhehhehe ilda bakma sen

bakcam kiiiiiii bananeee

bu sabah yaptığım pattisli pide.. aslında akşam yemeği niyetine yapılırsa,kıymalısı süper oluyor..

bu,ünlü browni

bu da mayalı peynirli poğaça

bama bak ben haftasonu yapacağım mamaları bile sen varsın diye spoili yazdım kızım mama okumak yasakk bundan sonra sana gerçi sen marifetlisin hemencik yaparsın ama yormaman lazım kendini.

SANA Bİ TAVSİYE BENCE YAĞLI KAĞIT SER PİŞTİKTEN SONRA KEKİ TERS ÇEVİR ALT YÜZEYİNE SOSU DÖK O ZAMAN DAHA GÜZEL İÇİNE ÇEKİYO.alt yüzeyde gözenekleri oluyo

regl yakın ya bir iştah bir iştah, 3-4 gündür neler yediğimi ben bile hesaplayamıyorum. Bunnlarıda görünce şöyle bir içim gitti yine acıktım. yarım saatte bir acıkıyorum ya

meg o son top top boğaçaları hatırladım
ramazan ayıydı di mi?
sen yapmıştın gece sahura

bama bak ben haftasonu yapacağım mamaları bile sen varsın diye spoili yazdım kızım mama okumak yasakk bundan sonra sana gerçi sen marifetlisin hemencik yaparsın ama yormaman lazım kendini.

tamam canıımmm
ama evde 3 tane yufka vardı bitanesiyle peynirli gözleme yaptım hemen

ramazan ayıydı di mi?

tamam canıımmm

bende çok yaparım onu tavada hemen. Kahvaltıya süper oluyor akşam bile yapıp yiyiyorum ben off çok açımmm..

a aaaa :26:niye ki

bilmem işyeriden gözükmüyor olabilir..

ramazan ayıydı di mi?

tamam canıımmm

evet çok çok yaparım bu poğaçaları da..
hamuru yoğurup bekletiyosun ya bi mayalanıyo,böyle kafam kadar oluyo her bir top

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…