Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

teşekkürler yazdım koydum çantamaa..

günaydın kızlar

günaydınnn bitanemm nasılsınn..

yaaaahhh o browni tarifi benim bi kere

efet meginmiş çünkü aynı tarifi öm ile gönderdi. Meg fındık falan koymuyor musun hadi brownilere konuyor ya.

iyi canımmm 8 de dikildim ayağa :111:

şekerrr o senin tarifin ama yazı benim

İlda bak bende diyorumki bu yzı brownin değil ildanınkine benziyo. Meg de benim diyince, bir an kendime kızdım. Kaç aydır burdayım nasıl arkadaşlarımı yazısından tanımam demiştim. İyi ki benim dedin ve içim rahatladı

Kızlarrr açım çok. Odaya geldim öğrenci kapıda bekliyormuş sınavları var bu hafta ders çalışmaya geliyorlar o yüzden. Sonra da gelen oldu kantine inemedim tek başımayım memur bey artık öğleden sonra geliyor akşam da kalıyor. Artık midem öz suyunu tüketmeye başladı. Varsa evde birşeycikler gönderin arkadaşınızaa

teşekkürler yazdım koydum çantamaa..

günaydınnn bitanemm nasılsınn..

efet meginmiş çünkü aynı tarifi öm ile gönderdi. Meg fındık falan koymuyor musun hadi brownilere konuyor ya.

günayydın canımmmmmm
iiyiim heyecanlıyım
ben browniye bolca ceviz koyuyorum süper oluyo bide vişne suyu ile yapıyorummm mmmmmmm miss misss

Kızlarr tamam ay bir browni tarifi istedim ortalığı ayağa kaldırdım yahuu sonuçta ortada bir tarif var tarif megin, yaz ildanın işte öyle birşey olmuş sonuçta tarif aynı. Denicem ve sizi anıcam yerkene.

günayydın canımmmmmm
iiyiim heyecanlıyım
ben browniye bolca ceviz koyuyorum süper oluyo bide vişne suyu ile yapıyorummm mmmmmmm miss misss

cevizi sıvıya ununu falan katınca katıyorsun değil mi canım. Bir de dikdörtgen borcamıma yapıcam olur dimi.

Son düzenleme:
Kızlar browniyi yarın akşamdan yapıcam.Onun dışında spoiler ıspanaklı börek, peynirli poğaça, elmalı kurabiye ve kısır yapıcam cumartesi günü 10 gibi başlasam 2 ye kadar yetiştirebilirim bunları herhalde dimi gerçi ilk defa yapmıyorum yetiştirdim hep ama acaba elmalı kurabiye de mi akşamdan yapsam ne dersiniz.

ay bak hala kime soruyo hıhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ama aşkımmm o denk geldi ona sordum hem önce sana sordum bir kere tımam mıı fındık falan koymuyor musun diye altta ismin çıkmıyor çevrimdışısın çıktın zannettim ben. Taammamm bu aralar alıngansın anladım seni ben kuzum

oyyy kıyamamm kız yanına bi şeyler al işe giderkennn
elma falan ya da kraker kek v.b.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrr
günaydıın
hepimiz meg sayesinde browni manyağı olduk ye yekilo aldık yaaa

ohhh tribimi de attıımmm
günaydın herkeslere bu arada

yerum tribiniiiii

zate gibe kalamıom :2:alınganım,tripcanım fenayım fena..
ben sabah el açma pide ettim nabeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…