- 6 Ekim 2011
- 1.998
- 5
- 106
evet erken teste hayır
ben yapmıştım çıkmamıştı hiç bişey
sonra daha kötü oluyo bat gününü beklemek
yapma arkadaşım bekle acıcık
inşallah canım gelecekler birgün buna inanıyorum ama
adamın yaşı yeterince olgun zaten biraz daha geç kalırsa ilerde büyüdükleri zaman dedesi sanırlar diye korkuyorummmmm
33 yaşına girecek benimkiiii:26::26::26:
çaksır kökü bizim kullandığımımızdan o zaman canım ona devam
keçiyi her akşam yapmıyoruz 2 günde bir
havuç salatasını ben yoğurtlu yapıyorum iki akşamda bir eşimde haftada 2 kere taze sıkılmış havuç suyu içiyo
keçiboynuzu pekmezini hafta sonu ancak kahvaltı yapıyo benimki evde o zaman yiyor ben şimdi rejime başladım kahvaltı yapıyorum her sabah bende günde bir tatlı kaşığı yiyorum.
markası koska onun ki dediğin gibi koyu zaten.et yapmıyorum bende... sürekli sebze ve kuru bakliyat yemekleri yapıyorumm.yada beyaz et oluyo.
bizim sabah halveti biraz zor canım çünkü ben banyo yapıp çıkamam evden yasak bana zararlı malasef.ancak akşam uyuyo bize...ama bu ay hep ferda pozisyonu olacak bizde de.ilk deneme bu ay.
şu şeyleide yazarmısın allahın isimlerinde hangileriydi sürekli söylediğin
oyle de biraz daha bekleyelim daha 4 gun var varsa bile cikmasi zooor
amin canım megim hayırlar olsun inşallah
Hehehee baklava çocuğuu yerim ben seniiii
Afiyet bal şeker olsun ferdammm
Sabah sabah iştahımız kabardı topiçene
Zaten oyüzden olmamaıştır kesin 6 yılSenin gibi güzel birisi helmediği için yumurtada kapıları hep kapatmış ama senin cazibene dayanamamış bellliiii
kızıma 2008 de hamile kaldım 0cakta eylülde doğum yaptım hatırlmıyorum neler yaşadğımı şimdi belim inanılmaz ağrıyor karınımın sağ tarafı ağrıyo idrara sık çıkıyorum akıntım var uykum çok geliyo kızımı uyutunca bende yanına kıvrılıyorum yorgunluk cnm hiçbişi yapmak istemiyor bugünde burnun kanadı azcık kızımda tek hatırladığım buydu burnum kanardı ilk zamanlarda 31 araıkta kan testi yaptırıştım erkenden ve meraktan 1 çıkmıştı negatif ama 1 haftada herşey değişir diyenlerde var bakalım artık
ya varis süerli oku ,ya latif aynı şekilde
el halik 731
el musavvir 337 kere
el bari 244
el kadr 345
meryem suresinide ilk defa okumuştum okuduğum ay hamile kaldım canıım
Bide meryem suremden sonra şööl du ediordum canım
"allahım sağlıklıyız ,yiyecek ekmeğimiz var hepsi senin sayende.sen olmasan nice olur halimiz.bize yüce kadından bir varis ver rabbim.mirasçımız olsun.ana babadeğeri bilen ,hak yolunca yürüyen adaletli yüzü güzel huyu güzel ,salih sağlıklı evlatlar ver rabbim.bu kullarını kapından döndürme allahım .peygamberimiz in adını anarak onun adının geçtiği duayı sen geri çevirmezsin bilirim
peygamberimiz senin adını anarak allah ımdan istiyor yalvarıyorum.sen şefahat et bize " aminnn
Annem ankara üniv.ilahiyat mezunu o öğretmişti canım
haklısın tatlım ins ikimizde sevindirici haberi veririz ee sende belirti filan varmı canım
o zaman bizim veletlerde ya güzel yada yakışıklı olurlar dimi
Benim oğlum olursa kerime benzesinnn kız olursada adrilina lima ya benzesinnnnnnn
kızıma 2008 de hamile kaldım 0cakta eylülde doğum yaptım hatırlmıyorum neler yaşadğımı şimdi belim inanılmaz ağrıyor karınımın sağ tarafı ağrıyo idrara sık çıkıyorum akıntım var uykum çok geliyo kızımı uyutunca bende yanına kıvrılıyorum yorgunluk cnm hiçbişi yapmak istemiyor bugünde burnun kanadı azcık kızımda tek hatırladığım buydu burnum kanardı ilk zamanlarda 31 araıkta kan testi yaptırıştım erkenden ve meraktan 1 çıkmıştı negatif ama 1 haftada herşey değişir diyenlerde var bakalım artık
belirtilere göre hamilesiniz aybükem hanım :))))
nur topu gibi bir bebişiniz olacak gibi görünüyor.
hadi hayırlısııı
adrilina lima haaa ahh keşşke kızzzz
ama dedektif gibi perşinde gezeriz kız ozaman bviz
annemde sabahtan beri arıyo beni :) erkek olacak diye tutturdu töööbe tööbee dur daha fasulyeden küçük ama takmış bikeree :)
ben bebişim kız mı erkek mi çok merak ediyorum kızlar
doktor ne zaman söyler acep :18::18::18:[/QUOkaç
kaç haftalık bebişin
doktor ne zaman söyler acep :18::18::18:[/QUOkaç
kaç haftalık bebişin
12+4 işte canım
doktor ne zaman söyler acep :18::18::18:
öyle olmak zorundalar zaten canım yaaa bu kadar bekledikten sonra mecburlar onlarda buna33 ne ki hülyacım ya,40 yaşında da olunur baba..50 yaşında da..
hatta 30dan sonra çok daha bilinçli baba olurlar emin ol..
yani ben öyle düşünüyorum..
anne yaşı önemli.. ama onu da çözdü tıp çok şükür..
adrilina lima haaa ahh keşşke kızzzz
ama dedektif gibi perşinde gezeriz kız ozaman bviz
annemde sabahtan beri arıyo beni :) erkek olacak diye tutturdu töööbe tööbee dur daha fasulyeden küçük ama takmış bikeree :)
12+4 işte canım
16.cı haftada belli oluyor ama doktorlar bebeğin kemik ölçümlerinden cnsyetini biliyorlar ama yanlış bilgi vermemek için söylemiyorlar kızımı biz 18.ci haftada öğrenmiştik sürekli sakladı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?