Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet erken teste hayır
ben yapmıştım çıkmamıştı hiç bişey
sonra daha kötü oluyo bat gününü beklemek
yapma arkadaşım bekle acıcık

dogru diyosunuz ne o öyle hemen merakta teste sarılmak nese ptesiye kadar bekliyim ama ptesi kimse beni tutamaz

33 ne ki hülyacım ya,40 yaşında da olunur baba..50 yaşında da..
hatta 30dan sonra çok daha bilinçli baba olurlar emin ol..
yani ben öyle düşünüyorum..
anne yaşı önemli.. ama onu da çözdü tıp çok şükür..

ya varis süerli oku ,ya latif aynı şekilde
el halik 731
EL MUSAVVİR 337 KERE
EL BARİ 244
EL KADR 345
meryem suresinide ilk defa okumuştum okuduğum ay hamile kaldım canıım
bide meryem suremden sonra şööl du ediordum canım
"Allahım sağlıklıyız ,yiyecek ekmeğimiz var hepsi senin sayende.sen olmasan nice olur halimiz.bize yüce kadından bir varis ver Rabbim.mirasçımız olsun.ana babadeğeri bilen ,hak yolunca yürüyen adaletli yüzü güzel huyu güzel ,salih sağlıklı evlatlar ver rabbim.bu kullarını kapından döndürme Allahım .peygamberimiz in adını anarak onun adının geçtiği duayı sen geri çevirmezsin bilirim
peygamberimiz senin adını anarak Allah ımdan istiyor yalvarıyorum.sen şefahat et bize " aminnn
annem ankara üniv.ilahiyat mezunu o öğretmişti canım

o zaman bizim veletlerde ya güzel yada yakışıklı olurlar dimi
Benim oğlum olursa kerime benzesinnn kız olursada adrilina lima ya benzesinnnnnnn

belirtilere göre hamilesiniz aybükem hanım :))))
nur topu gibi bir bebişiniz olacak gibi görünüyor.

hadi hayırlısııı

canım ben meryem suresini bu ayın 16 sında bitirmiştim bat 10 gün geçikti işte ama
herhalde bir tutunama sorunumu oldu neee...o duayı almıştım canım senden akşamları dua okuyup sonrada bu duayı söylüyorum allah kabul eder inşallah...
Benim daha vaktim gelmemiş demekki canım benim bu ikinci okuyuşumdu meryem suresini..allah inşallah daha fazla bekletmeden verir bize de...bunlarıda not aldım fırsat buldukça okurum artıkk.

o zaman bizim veletlerde ya güzel yada yakışıklı olurlar dimi
Benim oğlum olursa kerime benzesinnn kız olursada adrilina lima ya benzesinnnnnnn

adrilina lima haaa ahh keşşke kızzzz
ama dedektif gibi perşinde gezeriz kız ozaman bviz
annemde sabahtan beri arıyo beni :) erkek olacak diye tutturdu töööbe tööbee dur daha fasulyeden küçük ama takmış bikeree :)

Aynı belirtiler bende de var canım burnumun kanaması hariç 11 de kalktım hala uykum var

belirtilere göre hamilesiniz aybükem hanım :))))
nur topu gibi bir bebişiniz olacak gibi görünüyor.

hadi hayırlısııı

şu kan testinin negatif çıkması biraz morelimi bozuyor akşama artık belli olucak yada yrn sabaha ama cumartesi günü olmam şu kızıma bi kardeş yapim 3.5 yaşında çok istiyor agustos ayında yapm dedim hamile kaldım ama bizim bebek tüpler geçemedi ış gebelik geçirmiştm

kiz senin yine fasulyen var hayal kurmak icin bende ne fol var ne yumurta var ama annem kesin oglun olacak diyo

öyle olmak zorundalar zaten canım yaaa bu kadar bekledikten sonra mecburlar onlarda buna
biz çok kavga ederiz çoçuk yüzünden kesin ben yapma etme derim o da sus bağırma çoçuğa karışma deyip durur

ol kız kız ol yeterki benim bebişim olsunda çirkin olsun ben herşeye razıyımmm
allah hayırlısını sağlıklısını versin canımmm
belki annenin içine doğmuştur terminatör de de avcunu yalayıp durur artıkkkk
senin terminatör öğrenmişmidirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…