Ben onu çok iyi anlıyorum bitanem.Ben bide bırakmayı hiç istemeden bıraktım. Cidden hiç bir zaman bırakmam ben çok keyifle içiyorum diyordum. Sabah aldığım paket akşam biterdi, sabaha kadarda eşimn sigarasından içerdim. Sabah gözümü açar açmaz hemen sigara yakardım kahvaltıya kadar 3-4 sigara içerdim. Onu çok iyi anlıyorum. Yılbaşından bu yana yardım ediyorum. Olmuyor. Bütün zorluklarını yaşadım. Anlatıyrum sanki ben ona kötü bişey yapıyorum. Çok zoruma gitti. Yarın doğum günü ona bir haftadır, şapka atkı örüyodum dün bitirmiştim. Yarın sabah o gelmeden masasına bırakıcam ve hiç kutlamıycamda. Çok kırdı beni
yazım çıkmadı sanırım([/QUOT
benimde reglimin 28.günü bugün yarın bende bekliyorum senin gibi. aynı şeyler bende de var ama ben umutlanmıyorum açıkçası hayal kırıklığı olmaması için..
slm canım ben hamile kalmadım daha ama hamilelik belirtileri kişiye göre değişiyor diye biliyorum.gününün geçmesini bekle sen.benim kuzenimde de tiroidle ilgili sorunu vardın oda senin gibi umutsuzdu ama şimdi 2 yaşında çocuğu var endişe etme rabbim isterse hiçbirşey engel olmaz...
sağol canım cvp verdiğin için.ablamda da var.onun da çocuğu var 5 yaşında şimdi çok şükür.ama ne biliyim çok istiyorum artık bebek gördüğümde çok özlem duyuyrm 25 yaşındayım duygularım çok yoğun bu konuda.bunu ancak yaşayan biliyormuş öğrendm bunuda.rabbim inş bizlere de o hediyeyi verir birgün
kuzum koccamann tebrik ederim seniiii... öyle sevindim ki anlatamam. dün gördüm hamiş olduğunu. ne zaman topiğe baksam sen olmuyorsun. yakalayamadım bir türlü seni yani. bütün bu çabaların boşa gitmedi bak. ben kendi hamişliğimde de bu duyguyu çok yoğun yaşadım: azmedeceksin ve dua edeceksin. bazen ümitsizliğe kapılsam da hep uğraştım asla yılmadım. veee sonunda sen de sabrının meyvesini aldın tıpkı benim gibi. bu yaşadıklarımız bana çok şey öğretti hayata dir. umut hep var olmalı. çok çokk mutlu oldum canım. pozitifliğin en güzel örneklerindensin tatlı anne adayı. önündeki heyecanlı yolda sana ve bebişine sağlık diliyorum. hep mutlu olun cnm benim
inşallah canım sabretmek lazım.çocuk için doktor tedavisi görüyomusun şimdi???????:44::44::44::44:
doktora gittim bütün kontrolleri yaptı hormonların normal dedi.ilaç dengeliyo sorun yok dedi kendiliğinden olmasını bekleyelim 6 ay sonra rahim filmi çekelim gerekli tedaviyi ozaman yaparız dedi.bilmiyorum ben de bekliyorum 6 ay olsun diye aslnda başka doktora da gitmeyi düşündüm.şimdilik beklemedeyim.bakalım artık ne olcak.
biblo canım ağlattım beni
evet canım çok ümitliydim her daim .elbet gelcek bebişim dedim .birgün bile isyan etmedim
zamanı bugünmüşşş.arada bir namaz kılan ben 2 gündür şükür namazı kılıyorum
Allahım verdi bana bu mucizemi OL dedi ben nasıl dua etmem O na
nerdeyse aynı zamanda hamiş kaldık
umarım kolay bi süreç geçiririz.gıkımı çıkarmıcam gerçi söz verdim Allahıma
seni kocaman kucaklıyorum bendeeeeeee
bende 6 ay öle bekledik yumurta takibi falan sonra hsg çektirdim.sonra tekrar yumurta geliştirme çatlatma yumurta takibi be şimdi laparoskopi haftaya.bende de sorun yok eşimdede ama işte sol taraftaki yapışıklıktan başka.orayı düzeltince herşey belli olacak dedi bana enfeksiyon olmuş orda o engel oluyo dedi.hayırlısı rabbimden.beklemekten başka çaremiz yok canım.
ben az once adet oldum yeni bat 5 subat olsun
makina sorun çıkardı kasıyoo
saol canımmm benim b,ilgilerin için aslında dr umu çok seviyorum yakın hissediyorum kendime çok
ben en iyisi ona devam ediyim şimdilik
cuma gidiyim ne garip ferda yaa inşan şimdiden kuşkulanıyo panikliyo
Allah hepimize kolay hamilelik doğum nasip etsin
arkadaşlar çift çizgiyi yakaladımm sonunda
arkadaşlar az önce test yaptım çift çizgi çıktı
hoşgeldin cnmm bende yeni geldim..selam tekrardan
mama yedim geldim
kurt gibi acıkmıştım
arkadaşlar çift çizgiyi yakaladımm sonunda
selam tekrardan
mama yedim geldim
kurt gibi acıkmıştım
Hoşgedin ferdammmKaç aylık oldu bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?