Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ah canim ya cok iyi anlıyorum seni seninle aynı durumdayız benim de en samimi arkadasım bizim is yerinde çalıyor ve suan konuşmuyoruz. Sen hediyeni koy masasına bir de yazı ekle dogumgunun kutlu olsun diye sonrası ona kalmis. Dostluk cok onemli ender buluyor insan dostlarını o yuzden elinden geleni yapıp gerisini ona bırakmak lazım kendi secimi.

sağol canım cvp verdiğin için.ablamda da var.onun da çocuğu var 5 yaşında şimdi çok şükür.ama ne biliyim çok istiyorum artık bebek gördüğümde çok özlem duyuyrm 25 yaşındayım duygularım çok yoğun bu konuda.bunu ancak yaşayan biliyormuş öğrendm bunuda.rabbim inş bizlere de o hediyeyi verir birgün

inşallah canım sabretmek lazım.çocuk için doktor tedavisi görüyomusun şimdi???????:44::44::44::44:

biblo canım ağlattım beni
evet canım çok ümitliydim her daim .elbet gelcek bebişim dedim .birgün bile isyan etmedim
zamanı bugünmüşşş.arada bir namaz kılan ben 2 gündür şükür namazı kılıyorum
Allahım verdi bana bu mucizemi OL dedi ben nasıl dua etmem O na
nerdeyse aynı zamanda hamiş kaldık
umarım kolay bi süreç geçiririz.gıkımı çıkarmıcam gerçi söz verdim Allahıma
seni kocaman kucaklıyorum bendeeeeeee

inşallah canım sabretmek lazım.çocuk için doktor tedavisi görüyomusun şimdi???????:44::44::44::44:

doktora gittim bütün kontrolleri yaptı hormonların normal dedi.ilaç dengeliyo sorun yok dedi kendiliğinden olmasını bekleyelim 6 ay sonra rahim filmi çekelim gerekli tedaviyi ozaman yaparız dedi.bilmiyorum ben de bekliyorum 6 ay olsun diye aslnda başka doktora da gitmeyi düşündüm.şimdilik beklemedeyim.bakalım artık ne olcak.

bende 6 ay öle bekledik yumurta takibi falan sonra hsg çektirdim.sonra tekrar yumurta geliştirme çatlatma yumurta takibi be şimdi laparoskopi haftaya.bende de sorun yok eşimdede ama işte sol taraftaki yapışıklıktan başka.orayı düzeltince herşey belli olacak dedi bana enfeksiyon olmuş orda o engel oluyo dedi.hayırlısı rabbimden.beklemekten başka çaremiz yok canım.

ne mutlu sana... Rabbim geri çevirmiyor O'na açılan elleri. ben de 2 gün arka arkaya şükür namazı kılmıştım cnm :)
evet neredeyse birer hafta arayla hamiş kaldık. kısmet bugünlereymiş. ben inanıyorum ki topikteki arkadaşların inş. hepsi bir gün hamiş kalacak. sadece zaman...

evet haklısın canım derdi veren dermanını da vercek birgün inşşallah sen de en kısa zamanda tedavinin sonucunu alırsın canım teşekkür ederm yardımların için

selam kızlarrr ben bugün oldukça iyiyim diyete başladım leslie mi yaptım 2 mil..kendimi çok iyi hissediyorum..
ovulasyona bata çokkkkkkkkk var kendimi eylendirecek bişey buldum

ben az once adet oldum yeni bat 5 subat olsun

canım duygularını öyle iyi anlıyorum ki şu an...lekelenme insanı ümutlandırıyor çok...
kırmızılarda şok yaratıyor biirim...
üzülme canım inşallah bizlerde hamile olacağız...ama zamanını bekliyoruz sadece...
benim batımda 5 şubat inşallah ikimiz içinde hayırlı olur..
senin kaçıncı ayın?? eşinde yada sende bişey varmı??
kür ilaç kullanıyormusun??

Son düzenleme:

canım o korku her zaman oluyor yaa hiç geçmiyor
yarın randevum var
merak ve şüpheyle bekliyorum
bebek yaşıyor mu onu bile bilemiyor insan
sağlıklı olsunlar da bunlar tuzu biberi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…