Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şu hayatta beni hiç bişey kolay kolay ağlatamaz ama bi anne baba böyle hasta ne biliyim çaresiz görmeye dayanamıyorum
benim de babam bi 5 yıl önce gırtlak kanseri tedavisi görürken üzüntüden saçkıran bile olmuştum çok kötü günlerdi
Allah kimseye yaşatmasın dermansız dert vermesin...

canım içmesen olur
ama yeterince omega3ü doğal yoldan alman lazım
balık yemek zor oluyor
ben de bebeğin gelişimi için içiyorum
zorunlu değil

Ben küçükken annem hep vitamin ve balık hapı verirdi hep tombalaktım. Ne zaman bıraktım zayıfladım ve cidden kilo alamıyorum. Bu hafta yine başladım balık yağı hapına bide vitamine inşallah yine toparlarım. Aslında sipraktin şurup var, o çok güzel iştah yapıp kilo aldırıyo ama acayip uyutuyo. Bende azıcık kilo alsam

kızlar selamlar bende deli gibi istiyorum bebişim olmasını hapımı geçen hafta bıraktım (d.kontrol) tücrübeleri olan aradaşlar nekadarlık bi zamnda hamile kalabilirim acaba adetlerim düzenlidir...

hayırlısı olsun canım
umarım sen o şanslı olanlardansındır :) yani hemen hamiş kalırsın
kişiden kişiye değişiyor canım bazıları hemen kalıyo hamile bazıları 3 ay sonra bazıları 1 sene sonraaa
ancak bekleyip görebilirsin :44:

canım içmesen olur
ama yeterince omega3ü doğal yoldan alman lazım
balık yemek zor oluyor
ben de bebeğin gelişimi için içiyorum
zorunlu değil
ooo yandık o zaman desene balıgı agzıma sürmem benn

hımsss ben düzenli içiyorum canım hemde her gün aynı saatte diyebiliriz..
unutuyosan telefonuna alarm kur ben unutucamı tahmin ettiğim zamanlar öyle yapıyorum

bekleyip görcez artık :44: çk sabırsızım 7 ay boyunca çok erken hayatta olmaz diyen ben şimdi çok istiyorum bir meleğim olsun diye dua ediyorum hegün RABBİM en hayırlıısnı versin hepimize inşallah...

hımsss ben düzenli içiyorum canım hemde her gün aynı saatte diyebiliriz..
unutuyosan telefonuna alarm kur ben unutucamı tahmin ettiğim zamanlar öyle yapıyorum

canım bu tip şeyleri evde kullanıyorum ben her günde eve gitmiyoruz ne biliyim hani böyle monoton sakin bir hayatımız yok. Her gün yeni bir aksiyon ondan kullanamıyorum

Kızlarr ben size birşey desem bana kızar mısınız,alınır mısınız yoksa hoşgörür müsünüz bilmiyorum. Ben hamilelik çalışmalarına başlayacağım zaman biraz bu topikten ayrılmak istiyorum. Yanii burada sizlerle konuştuğu sürece çok kafama takıcam ve sürekli belirti arıcam gibime geliyor. Hemen test yapma isteğim olacak biliyorum. Yani bilemiyorum belki yapmam böyle birşey sizlerden ayrı kalamam belki ama bir süre böyle olabilir gerçi yumurtlama dönemi ve sonrasına kadar nasıl ayrı kalırım tutmazsa ki hemen tutmayacak biliyorum o arada gelir miyim hiç bilmiyorum ama kendimi biliyorum hep yoklucam kendimi elbette güzel haberi sizlerle paylaşmayı çok isterim. Paylaşacağım da ve gitsem bile hamiş kalınca sürekli burada olucam.

makina sorun çıkardı kasıyoo
saol canımmm benim b,ilgilerin için aslında dr umu çok seviyorum yakın hissediyorum kendime çok
ben en iyisi ona devam ediyim şimdilik
cuma gidiyim ne garip ferda yaa inşan şimdiden kuşkulanıyo panikliyo
Allah hepimize kolay hamilelik doğum nasip etsin

Elibeses bi tanem ben baligi hic yemiyorum denizden cikan bi tek midye yedıgim denedim hamile kalinca ama olmadi bebegin beyin gelisimi icin gerekli omega 3 ben icmek zorundayim cunku almiyorum dogal yolla ferdatim valla bende azalticam sanirim ama dr doguma kadar hergun ic dedi ne yapsam ki :)

Canimmm ferdaya katiliyorum ben drumu cok seviyodum sirf dogum yok diye biraktim 4000 tl falandi ona devam etsem simdi gittigim hastanede maksimum 500 tl dediler ama sansima bu drumda cok tatli hem kopegide varmis iyi anlastik :)

Canimmm ferdaya katiliyorum ben drumu cok seviyodum sirf dogum yok diye biraktim 4000 tl falandi ona devam etsem simdi gittigim hastanede maksimum 500 tl dediler ama sansima bu drumda cok tatli hem kopegide varmis iyi anlastik :)

gamzee sen izmirdemsn cnm sanki oyle hatrlıorm dogru mu?

Sahsen ben anliyorum seni haklisin tatlim cok takiyoruz burada beklerken ben bu hamileligimde burada degildim biliyosun evi tasidim falan 2 ay uzak kaldim ve cidden hic takmadim hemen geldi ama arada sirada gel ben sensiz durmam zaten eskilerin hepsi nerdeyse kacmis durumda

şu andaki fikrim bu bilmiyorum yani dayanabilir miyim evde olsam oyalanırım bir şekilde ama işte hep bilgisayar başındayım. İlk işim buraya girmek oluyor ama topiğe girmeden nasıl yaparım bilmiyorum bakalım daha çok var ne de olsa yumurtlamaya.

hoşgeldin duygummm
o söylediğin link vardı ya benim evdeki leptopa inmedi yaaaa
daha doğrusu ses var görüntü yokkkk
bazı pclerde olmş boyle yazmşlar bazıları neden acaba ben de blmıorm ki valla cnm benmknde açlıo :44:
dunyalarr guzeliii megimmm benmmm
elbisesim yaa geldm de net sorun çıkardı bnm bi de baktım saat geçmiş okla gttm geldm şimdi
Evet tatlim izmirdeyim ama biraz disinda gelecek ay bucaya tasinicam kismetse :)

peki hangi dra gdıorsn tatlım ? ozel hastahane mi? ben de izmirdeym de ben gaziye gttm kontrol amaçlı çiğdem hnma çok ii bi drdu ...

bende aynı şekilde iş yerinde bütün gün pc de çok alıştım buraya
çok takmadıgımı düşünüyorum son zamanlarda
inşallah sende kafanı dagıtabilirsin dejavum senin için nasıl iyi olucaksa öyle davran...

dejavum bilgin sirinem ben ilk topice geldigimde her konuda senin verdigin bilgilerden faydalandim cok sey ogrendim o yuzden sen en dogru karari verirsin bence

gaziemir sifa da nurdan hanima gidiyorum suan ama cok memnunum cok ilgili 15 dk her hastasina bakiyo ilgileniyo

kuzum koccamann tebrik ederim seniiii... öyle sevindim ki anlatamam. dün gördüm hamiş olduğunu. ne zaman topiğe baksam sen olmuyorsun. yakalayamadım bir türlü seni yani. bütün bu çabaların boşa gitmedi bak. ben kendi hamişliğimde de bu duyguyu çok yoğun yaşadım: azmedeceksin ve dua edeceksin. bazen ümitsizliğe kapılsam da hep uğraştım asla yılmadım. veee sonunda sen de sabrının meyvesini aldın tıpkı benim gibi. bu yaşadıklarımız bana çok şey öğretti hayata dir. umut hep var olmalı. çok çokk mutlu oldum canım. pozitifliğin en güzel örneklerindensin tatlı anne adayı. önündeki heyecanlı yolda sana ve bebişine sağlık diliyorum. hep mutlu olun cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…