- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
sağol canım bnenim çok iyisiniz hepiniz doğru söylüyosun canım ağlamak yerine dua etmek daha doğru saol
ferdacım canım sağol amin allah dermansız dert vermesin çok haklısın canım şimdi daha iyim ama uzak olunca küçük birşey bile kocaman büyüyo gözümde
canım içmesen olur
ama yeterince omega3ü doğal yoldan alman lazım
balık yemek zor oluyor
ben de bebeğin gelişimi için içiyorum
zorunlu değil
kızlar selamlarbende deli gibi istiyorum bebişim olmasını hapımı geçen hafta bıraktım (d.kontrol) tücrübeleri olan aradaşlar nekadarlık bi zamnda hamile kalabilirim acaba adetlerim düzenlidir...
ooo yandık o zaman desene balıgı agzıma sürmem benncanım içmesen olur
ama yeterince omega3ü doğal yoldan alman lazım
balık yemek zor oluyor
ben de bebeğin gelişimi için içiyorum
zorunlu değil
Kuzum vallahi ne biliyim. Bu ay bende hayıt kullanmıştım bişey hissetmedim. Vitaminimi bile içmeyi unutuyorum. Bir kutu ilacı kaç defa unutup başlıyorum. Bişeyi düzenli kullanamıyorumki.Kullansam belki bende fayda görcem
hayırlısı olsun canım
umarım sen o şanslı olanlardansındır :) yani hemen hamiş kalırsın
kişiden kişiye değişiyor canım bazıları hemen kalıyo hamile bazıları 3 ay sonra bazıları 1 sene sonraaa
ancak bekleyip görebilirsin :44:
hımsss ben düzenli içiyorum canım hemde her gün aynı saatte diyebiliriz..
unutuyosan telefonuna alarm kur ben unutucamı tahmin ettiğim zamanlar öyle yapıyorum
ben hepsiburadadan almıştım zaten canım
bi bak istersen
ortopedik olanlardan, süngerlilerden alırsın
canım ben de çok uyudum, hala da uyuyorum
iyidir uyumak boşver
zaten ya uyku ya uykusuzluk yapıyor
uykusuzluk çok kötü canım
maşallah uyu uyu, uyuyun da büyüyün inşallah
dün çok konuşamadık değerin çok güzel canım maşallahh
haftaya çarşambadan sonra kese görünür canım
ama bence cuma git, garanti olsun
çünkü stres oluyor insan görünecek görünmeyecek diye
doktor seçimine bişey diyemem ama bence yakınlıktan ziyade doktorunun iyi olması çoookk önemli
ben evimin yakınında olsun diye iki doktora gittim burda
biri boş gebelik demişti işte, diğerinin de hastane inanılmaz kalabalık
şimdi doktorum bana baya uzakta ama bayılıyorum kadına
yarın randevum var ve iple çekiyorum randevuyu
bence doktoru seç canım, yakındakine bi git, beğenirsen devam edersin
ben 13. haftadan sonra buldum doktorumu
ilk zamanlar çok önemli değil zaten canım, kim olsa bakar
ondan sonra sabit bir doktor çok önemli
bir de sana tavsiyem gittiğin doktor hastane doktoru olsun
yani gittiğin yerde doğum olsun
dışardan doktorda doğum çok pahalıya denk geliyor
makina sorun çıkardı kasıyoo
saol canımmm benim b,ilgilerin için aslında dr umu çok seviyorum yakın hissediyorum kendime çok
ben en iyisi ona devam ediyim şimdilik
cuma gidiyim ne garip ferda yaa inşan şimdiden kuşkulanıyo panikliyo
Allah hepimize kolay hamilelik doğum nasip etsin
Canimmm ferdaya katiliyorum ben drumu cok seviyodum sirf dogum yok diye biraktim 4000 tl falandi ona devam etsem simdi gittigim hastanede maksimum 500 tl dediler ama sansima bu drumda cok tatli hem kopegide varmis iyi anlastik :)
Kızlarr ben size birşey desem bana kızar mısınız,alınır mısınız yoksa hoşgörür müsünüz bilmiyorum. Ben hamilelik çalışmalarına başlayacağım zaman biraz bu topikten ayrılmak istiyorum. Yanii burada sizlerle konuştuğu sürece çok kafama takıcam ve sürekli belirti arıcam gibime geliyor. Hemen test yapma isteğim olacak biliyorum. Yani bilemiyorum belki yapmam böyle birşey sizlerden ayrı kalamam belki ama bir süre böyle olabilir gerçi yumurtlama dönemi ve sonrasına kadar nasıl ayrı kalırım tutmazsa ki hemen tutmayacak biliyorum o arada gelir miyim hiç bilmiyorum ama kendimi biliyorum hep yoklucam kendimi elbette güzel haberi sizlerle paylaşmayı çok isterim. Paylaşacağım da ve gitsem bile hamiş kalınca sürekli burada olucam.
gamzee sen izmirdemsn cnm sanki oyle hatrlıorm dogru mu?
Sahsen ben anliyorum seni haklisin tatlim cok takiyoruz burada beklerken ben bu hamileligimde burada degildim biliyosun evi tasidim falan 2 ay uzak kaldim ve cidden hic takmadim hemen geldi ama arada sirada gel ben sensiz durmam zaten eskilerin hepsi nerdeyse kacmis durumda
bazı pclerde olmş boyle yazmşlar bazıları neden acaba ben de blmıorm ki valla cnm benmknde açlıo :44:hoşgeldin duygummm
o söylediğin link vardı ya benim evdeki leptopa inmedi yaaaa
daha doğrusu ses var görüntü yokkkk
dunyalarr guzeliii megimmm benmmmhülyam bak ben kendim bizzat şahsen şahsım olaraktan 6 sene sonra olmuşum..
pehh olunca oluyo bak,ben yanim dünyalar güseli olmuşum 6 senenin sonundaallammmmm hunican meg
yani demem o ki,gelecek bizim bebeler deallahın izniyle
elbisesim yaa geldm de net sorun çıkardı bnm bi de baktım saat geçmiş okla gttm geldm şimdigel canım muhabbet güzell
sende döktür incilerini bakalımmm
biz büyüyoruz da anne neden olamıyoruzz
koskoca kadın olduk ama anne olamadıkk tüüüü
canım geçen sene 750 yada 650 tl filandı normal doğum
bu sene zam gelmiş olabilir.
valla ben dogumu kadın dogum hastanesinde yapmak istiyorum hem hiç para vermiyosun Kocaeli kadın dogum hastanesi cok güzel özelden bile iyi
odaları ferah ablamın dogumundan biliyorum
Evet tatlim izmirdeyim ama biraz disinda gelecek ay bucaya tasinicam kismetse :)
şu andaki fikrim bu bilmiyorum yani dayanabilir miyim evde olsam oyalanırım bir şekilde ama işte hep bilgisayar başındayım. İlk işim buraya girmek oluyor ama topiğe girmeden nasıl yaparım bilmiyorum bakalım daha çok var ne de olsa yumurtlamaya.
şu andaki fikrim bu bilmiyorum yani dayanabilir miyim evde olsam oyalanırım bir şekilde ama işte hep bilgisayar başındayım. İlk işim buraya girmek oluyor ama topiğe girmeden nasıl yaparım bilmiyorum bakalım daha çok var ne de olsa yumurtlamaya.
bazı pclerde olmş boyle yazmşlar bazıları neden acaba ben de blmıorm ki valla cnm benmknde açlıo :44:
dunyalarr guzeliii megimmm benmmm
elbisesim yaa geldm de net sorun çıkardı bnm bi de baktım saat geçmiş okla gttm geldm şimdi
peki hangi dra gdıorsn tatlım ? ozel hastahane mi? ben de izmirdeym de ben gaziye gttm kontrol amaçlı çiğdem hnma çok ii bi drdu ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?