- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Elibeses bi tanem ben baligi hic yemiyorum denizden cikan bi tek midye yedıgim denedim hamile kalinca ama olmadi bebegin beyin gelisimi icin gerekli omega 3 ben icmek zorundayim cunku almiyorum dogal yolla ferdatim valla bende azalticam sanirim ama dr doguma kadar hergun ic dedi ne yapsam ki :)
selam kızlaar
gaziemir sifa da nurdan hanima gidiyorum suan ama cok memnunum cok ilgili 15 dk her hastasina bakiyo ilgileniyo
selam kızlaar
selam şekerciiim
düzeldin birazcık dimi kırmızılar gelincee
canım faceden bişey yazdım sana geldimi. Yani doğru kişiyemi yazdım. Gözleri aynı sen yani eğer sen değilsen bile
slmm brownimmmnaslsn???
selam kızlaar
Anladm cnm yalnz gamze şifada dogumda mesai saatlari dısında (gece haftasonu gibi) farklı ucret alıolarmş die bşey duydum sen onu bi sor iice de kimisi oyle dıo kimisi oyle degl dıo :44:ben heralde gaziye dvm ederm hamişş oldgmda
anladım canım teşekkür ederim
bende denizden pasta çıksa yemem yani o biçimimmm
:26:
üff derdi şimdiden aldı bakarmısın bana ne saçma
yok yok 1000den fazla olmaz sanmam 650 normal mesai saatlernde ...dısında olursa da bin falandır heralde sen sor yneselammm kuzummmmmm
fark olsa ne kadar olur ki eski drum cinarlida yaptircakti 2500 hastaneymis 1500 de dr istese 4000 eder sifa 1000 tl alsin raziyim
İyiyim duygucum teşekkür ederim sen nasılsın :)
slm arkadaşlar uzun zamandır ilk kez yazıyorum.ama sürekli takip ediyorum burayı.bana yardımcı olcanızı düşündüm.yaklaşık 1buçuk senelk evliyim.hamile kalmyı çok istiyorum.ama her ay aynı üzüntüyü yaşadım.tabiki hayrlısı ama insan yine de her ay bi ümit besliyor. o da olmasa zatenbugün yarın adet günüm.karnım ağrıyor hasta olcam yine bliyorum ama yine de ümitleniyorum belki olur diyorum.bugün çok akıntım oldunu hissetim size sormak istedim.hamile kalanlar varsa ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplars sevinirm.hamile kaldıklarını öğrendiklerinde hangi değişikliği yaşadılar.hastalık ağrısı olsa da bir ümit olabilr mi.bu arada ben tiroid hastasıyım hormonlarım az çalışıyor.yaklaşık 11 aydır ilaç kullanıyorum.hamile kalmam zormuş.ama allah büyük tabi.benm gibi olan var mı acaaba
Yoookkk bak ben midye yerimmm hemde koca tepsiyi kapatsinlar tik demem ama simdi bebek var diye arada sirada yiyiyorum azcik 15 tane falan az yani az
Ben kactim halama gidicez lahmacun istedim yalniz yemeyelim diye oraya gidiyoruz optummmm
Yoookkk bak ben midye yerimmm hemde koca tepsiyi kapatsinlar tik demem ama simdi bebek var diye arada sirada yiyiyorum azcik 15 tane falan az yani az
selam kızlaar
slm arkadaşlar uzun zamandır ilk kez yazıyorum.ama sürekli takip ediyorum burayı.bana yardımcı olcanızı düşündüm.yaklaşık 1buçuk senelk evliyim.hamile kalmyı çok istiyorum.ama her ay aynı üzüntüyü yaşadım.tabiki hayrlısı ama insan yine de her ay bi ümit besliyor. o da olmasa zatenbugün yarın adet günüm.karnım ağrıyor hasta olcam yine bliyorum ama yine de ümitleniyorum belki olur diyorum.bugün çok akıntım oldunu hissetim size sormak istedim.hamile kalanlar varsa ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplars sevinirm.hamile kaldıklarını öğrendiklerinde hangi değişikliği yaşadılar.hastalık ağrısı olsa da bir ümit olabilr mi.bu arada ben tiroid hastasıyım hormonlarım az çalışıyor.yaklaşık 11 aydır ilaç kullanıyorum.hamile kalmam zormuş.ama allah büyük tabi.benm gibi olan var mı acaaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?