Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anladım canım teşekkür ederim
bende denizden pasta çıksa yemem yani o biçimimmm
:26:
üff derdi şimdiden aldı bakarmısın bana ne saçma

gaziemir sifa da nurdan hanima gidiyorum suan ama cok memnunum cok ilgili 15 dk her hastasina bakiyo ilgileniyo

Anladm cnm yalnz gamze şifada dogumda mesai saatlari dısında (gece haftasonu gibi) farklı ucret alıolarmş die bşey duydum sen onu bi sor iice de kimisi oyle dıo kimisi oyle degl dıo :44:ben heralde gaziye dvm ederm hamişş oldgmda

selam şekerciiim
düzeldin birazcık dimi kırmızılar gelincee

canım faceden bişey yazdım sana geldimi. Yani doğru kişiyemi yazdım. Gözleri aynı sen yani eğer sen değilsen bile

Elibesesimmmm iyiyim canım kırmızılar gelince rahatladım evet:)

Puffy'm face verdım mı sana hatırlamıorum canım ama o ben değilimdir :26:

selammm kuzummmmmm

fark olsa ne kadar olur ki eski drum cinarlida yaptircakti 2500 hastaneymis 1500 de dr istese 4000 eder sifa 1000 tl alsin raziyim

slm arkadaşlar uzun zamandır ilk kez yazıyorum.ama sürekli takip ediyorum burayı.bana yardımcı olcanızı düşündüm.yaklaşık 1buçuk senelk evliyim.hamile kalmyı çok istiyorum.ama her ay aynı üzüntüyü yaşadım.tabiki hayrlısı ama insan yine de her ay bi ümit besliyor. o da olmasa zaten bugün yarın adet günüm.karnım ağrıyor hasta olcam yine bliyorum ama yine de ümitleniyorum belki olur diyorum.bugün çok akıntım oldunu hissetim size sormak istedim.hamile kalanlar varsa ya da bu konuda bilgisi olan varsa cevaplars sevinirm.hamile kaldıklarını öğrendiklerinde hangi değişikliği yaşadılar.hastalık ağrısı olsa da bir ümit olabilr mi.bu arada ben tiroid hastasıyım hormonlarım az çalışıyor.yaklaşık 11 aydır ilaç kullanıyorum.hamile kalmam zormuş.ama allah büyük tabi.benm gibi olan var mı acaaba

anladım canım teşekkür ederim
bende denizden pasta çıksa yemem yani o biçimimmm
:26:
üff derdi şimdiden aldı bakarmısın bana ne saçma

Yoookkk bak ben midye yerimmm hemde koca tepsiyi kapatsinlar tik demem ama simdi bebek var diye arada sirada yiyiyorum azcik 15 tane falan az yani az

selammm kuzummmmmm

fark olsa ne kadar olur ki eski drum cinarlida yaptircakti 2500 hastaneymis 1500 de dr istese 4000 eder sifa 1000 tl alsin raziyim
yok yok 1000den fazla olmaz sanmam 650 normal mesai saatlernde ...dısında olursa da bin falandır heralde sen sor yne
İyiyim duygucum teşekkür ederim sen nasılsın :)

saolll cnm iim ben çook şükür biraz öksürük dışnda bir sorun yok ...

Canim her zaman umit var sen tiroid ilacini ihmal etme evet akinti oluyo hamilelikte hatta en buyuk belirtimiz bence sen denemeye devam et yumurtlamayi kacirma

Yoookkk bak ben midye yerimmm hemde koca tepsiyi kapatsinlar tik demem ama simdi bebek var diye arada sirada yiyiyorum azcik 15 tane falan az yani az

ben de çok yerdm haberlerde midyeleri nasl taşıdıklarını gösterdler kömürler bile daha temz taşnıo kızlar yaa bi bundan bi de eşlerde spermlerde sorun yaratablıomş biz çok yıodk bunu duyunca da e bi de digeri hberi de görnce derhal bıraktık :26:

Ben kactim halama gidicez lahmacun istedim yalniz yemeyelim diye oraya gidiyoruz optummmm

slm kızlar nasılsınız.denemelerden sonra laparoskopi olmaya karar verdim doktorum demişti en başta ama korkudan yaptırmadım.hayal kırıklığı olunca karar verdim.laparoskopiyle sol tarafımdaki yumurtayla rahim yapışıklığını düzeltecek doktor bide orda iltihaplanma varmış o engel oluyomuş öle söledi bakalım.28.günüm bugün eğer regli olursam haftaya yapılacak regliden sonra yapılması gerekiyomuş.hayırlısı bakalm...

Hımmm nesfisss midyeye bende bayılırım aynen nekadar yesem yok demem.

İzmir tam yeri orda çokça alıp yapıyorlarmış ne güzel.

Burda sadece hazırları var

slm canım ben hamile kalmadım daha ama hamilelik belirtileri kişiye göre değişiyor diye biliyorum.gününün geçmesini bekle sen.benim kuzenimde de tiroidle ilgili sorunu vardın oda senin gibi umutsuzdu ama şimdi 2 yaşında çocuğu var endişe etme rabbim isterse hiçbirşey engel olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…