Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlarr ben bu aralar bir acayibim ya.. Nasıl desem birkaç gündür her akşam midem bulanıyor hadi aç oluyorum akşam arabaya da binince bulanıyor ama eve gelince de devam ediyor şun anda hala bulanıyor zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için ayrıca göğüslerim acıyor eşime dokundurtamıyorum sabah sol tarafıma resmen sancı girdi. Ama kimse aman hamile misin demesin olamam çünkü yılbaşı gecesi ara kanamam geldi hem de regli kanamamdan bile fazla geldi yeni bitti. Yılbaşı gecesi zaten 18. günümdü yumurtlamam yakındı ama birşey olmadı çünkü kaynanamdaydık geç geldik uyuduk zaten ara kanama lekelenmesi başlamıştı öbür gün iyice geldi birşey olmadı yani bu arada hem olsa bile yumurtlama yeni bitmiş oluyor belirti olmaz. 14 aralıkta normal reglimi olmuştum bitince ilişki oldu işte ama o da tutamaz ben 35 günde bir regli oluyorum 21. gün yumurtlamam. Yani dediğim gibi ara kanamam varken ayrıca yumurtlama günlerimdi yumurtlama oldu mu ayrıca onu da bilmiyorum beklediğim regli gününde gelirse kanamaya rağmen yumurtlama da olmuş demektir ama bu belirtilere bir anlam veremiyorum hiç yumurtlama günlerinde bunları yaşamam ki ben. Reglim de bile az ağrır göğüslerim valla bekleme de olsam acayip ümitlenirdim.

ara kanama neden oldu cnm acaba :26::44:

Canım bu mide buantısı psikolojik olabilirmi acaba?
Bende de olmuştu çünkü buşikayetler ama hamile değildim o aylar...

süperdi sonu fatmagülün yaa çok heyecanlydıı ah mukaddes sen ne biçim bi kadınsın yaa işe de yarıo arada

ara kanama neden oldu cnm acaba :26::44:

canım benim 2 senedir senede bir iki kere olur öyle. Stresli bir ay geçirdiysem ya da anlık hormon değişimlerinden oluyor ama genelde sıkıntıdan ve genelde de yine normal zamanında reglimi de oluyorum. Bu sefer yine reglimi olur muyum yoksa ara kanamanın başladığı tarihten mi sayarım bilmiyorum regli günüm geldiğinde belli olacak. Ama bu bulantılara, göğüs ağrısına anlam veremiyorum ve rüyamda bebek gördüm biliyor musun birkaç gün önce. Beni kıskanıyordu başka bebeği seviyorum diye ağlıyordu onu seveyim, kucağıma alayım istiyordu çok etkilenmiştim. Ama dedim ya imkansız zaten hamile olmam.

Canım bana çok ilginç geldi bu belirtiler ne olur ne olmaz sen bir test yapsan adet gününe kaç gün kaldı?İnşallah hamilesindir hiç beklemediğin bir anda gelmiştir bebeişin inşallah

anladm cnm siz korunmayı bıraktınız mı peki???

Canım bu mide buantısı psikolojik olabilirmi acaba?
Bende de olmuştu çünkü buşikayetler ama hamile değildim o aylar...

yok canım hamilelik beklentisinde değildim ki psikolojik olsun biz çalışma bile yapmıyoruz şubatta başlayacağız öyle bir beklentim yok hele hele yılbaşı gecesi ara kanama olunca aklımın ucuna bile gelmez yani kanamam yeni bitti ama yumurtlama da bir yandan olabilir zaten yılbaşı gecesi ve ondan sonraki birkaç gün yumurtlama günlerimdi ama halvet olmadı dediğim gibi ara kanamam vardı zaten. 14 ünde normal regli oldum bitti sonra halvet oldu onun da tutması mümkün değil yumurtlama günüm bile değildi yanii.

Canım bana çok ilginç geldi bu belirtiler ne olur ne olmaz sen bir test yapsan adet gününe kaç gün kaldı?İnşallah hamilesindir hiç beklemediğin bir anda gelmiştir bebeişin inşallah

yarın işten gelince bir ovulasyon yapıcam zaten yumurtlamam geçmiş olması lazım ara kanamaya rağmen olmuşsa bile o yüzden koyu çizgi çıkmaması lazım ama hiç mümkün değil yaniii.. belki de üşüttüm ama göğüs ağrısı nedir bilmiyorum.

anladm cnm siz korunmayı bıraktınız mı peki???

yok canım eşim geri çekilme ile korunuyor tutması mümkün değil son ilişkimizde ere bitirmiştik o olay olmamıştı bile. Şubatta bırakıcaz tam anlamıyla ya da 17 ocakta beklediğim regli gelmezse ara kanama dolayıısyla yumurtlama olmamış demektir bunu regli sayıcam o aralarda yumutlama günüm olacak regli olmazsam çalışmalar başlayacak o tarihlerde.

dejavucum bu ara mide salgınıdr gdıo ondan olablr mide bulantısı göğüslern nie o kadar sızlıo onu blemedm :44:bnm de oluo ama bata yakın oluo oyle ...sen hormnlarına baktrmştın demi?

bnm avatrmdaki yawru melekler nasl kızlar bayldmm onlara ben yaa sarı kafalarm bnmm

mrbb arkdaşlar nasılsınız..bayadır girmiyodum ne var yok..bn hala aynı hamiş oluyum isitiyorum sizlerr nasılsınız..arkadaşlar ya bn bazen ümitsizliğe kapanıyorum çok saçma belkide ama hemen olsun istiyorum..elbe hepimiz istiyoruz..daha 2 aydır korunmuyruz herşey için herkez için hayırlısı

meraba kızlar.hamilelik için yapılan kan tahlili sabah aç karnınamı yapılıyor bilen varsa yardımcı olabilirmi yarın yaptırmayı düşünüyorumda:44:

cnm hiç ümitsizlge katlma elbet gelck bebişler sabrın sonu selamet yalnz bi kaç ay daha olmazsa hem sen hem eşin bi dr kontrolnden gecerse çok daha ii olur ama inş gerek kalmdn gelir bebişinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…