Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm cnmmmm hepiniz iyiki varsınız hepimiz birbirimize bişeyler soruyoruz destek oluyoruz çok gzel bi topiğimiz var allah herkesin gönlüne göre versin

Evet bu topikte bebek sahibi olmaya yeni karar verenlerde var 6-7 yıldır bebişi olmayanlarda birbirimize destek olmamaız umut vermemiz lazım.Sen şimdi ikinci aydan karalar bağlarsan daha uzun yıllar bebişi olmayanlar umudunu hepten kaybederOnun için umutluyuz hepimizin bebesi oılacak inşallah

Presed kullandığım zaman bendede ertesi gün akıntı oluyor.Bence içeride kalmış olan jel bizim kendi ürettiğimiz sıvı ve spermlerin birleşimi geri geliyor.
kokteyl yani bende olmamıştı ama canım içime kaçtı sanırım hepsi
hoşşgeldnzzz datlu gebişlerimizzzzz
hoşbulduukkk canım benim
benim yazılarım gözükmüyor mu??Bişeyler soruyorum cevap veren yok..
yeni geldim ben görmedim sorun neydi canım _?
iyi geceler kizlar

ii geceler

2 gün gecikti ama 2 gün öncede kahverengi lekeler oldu...sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif..ama hala regl olmadım..

hoşbulduukkk canım benim

ii geceler

ilda sende preseed kullandın galiba akıntı oluyormu jeldenmi...yoksa işe yaradığındanmı bu akıntı...

hoşbulduukkk canım benim

ii geceler

kız senn içne kaçmaz mı ah o baza yok mu o baza arada git öp sen o bazayı slm soyle bizden dee

daha yumurtlama günlerim işte...şu ara kullanıyorm normalde hiç akıntım olmaz..

Benimde kullandığım zamanlarda sendeki gibi akıntılar oldu ama benim normaldede ilşkiden sonraki gün az az akıntı oluyordu.Sende ilk defa olduysa bilmemki ya jeldendir yada inşallah hamile kalmışsındır ondandır.Yumurtanın çatlayacağı zaman gelen yumurta akı kıvamlı şeffaf akıntı oluyorya bazılarında hamile kaldığı ay o akıntı ilişki sonrası hiç kesilmemiş adet gününe kadar devam etmiş ve adet olmayınca test yapmışlar çift çizgi.Bunu duyduğum hamişler oldu.Ama herkeste bu akıntı olacak diyede birşey yok.

ilda sende preseed kullandın galiba akıntı oluyormu jeldenmi...yoksa işe yaradığındanmı bu akıntı...

şimdi şööle sööliyim cannım
ben,im hiç akıntım olmaz hiç ama
bu jeli kullandığımda da olmadı
sadece bata 5 gün kala ve bat günü çamaşırım sırılsıklam oldu altıma yapmışım gibi
birazda süt kesiği gibi akıntı
okadar
yani jel çıkmadı bende sonra akıntı olarak :26:

tşk ederim kızlarr....

iyi geceler hepinize.bende 1 seneye yakındır uğraşıyorum bi bebeğim olsun diye. ve ilk defa bu ay çook umutluydum.2 günlük gecikmeyle bugün adet oldum malalesef moralim çook bozuk.bazen okadar umutsuz oluyorumki hiç olmicak diye çok korkuyorum.inşallah allah isteyen olmayan herkese yaşatır bu çok yüce duyguyu banada.

2 gün gecikti ama 2 gün öncede kahverengi lekeler oldu...sonra gebelik testi aldım ve sonuç negatif..ama hala regl olmadım..

Khverengi lekeler olduysa kisttende olabilir.Bende daha önce iki gün gecikme yaşamıştım ve beklenen adet gününden önce kahverengi lekelenmem olmuştu.Dr a gittim kist olmuş demişti.İnşallah öyle birşey yoktur.Ama birkaç gün daha bekle tekrar test yap yine negatif çıkarsa kan tahliline gider sonrada sonuca göre muayene olursun.

ildacım peki yumurtlama akıntısını görmüşmüydün buay...

kız senn içne kaçmaz mı ah o baza yok mu o baza arada git öp sen o bazayı slm soyle bizden dee

sorma yaa bitane bazam benimm
ya bi görseydin halimi ellerim kafam yerde gri kalan yatakta
parkenin üstüne kitap koyuyodum okumak için sıkılmıyım diye
ağzımdan çıkacaktı jel

ama içime doğmuş resmen geçen hafta pazar arabası aldım yaaa
eskiden olsa elimle yükleniridm Allah korudu
o sıra abim bendeydi apt.önüne gelince çaldır ben çıkarıyım yukarı arabayı demişti
şükür yaaa ben saldırırdım işe güce çünkü deli gibi bazayı açarkapatırdım
hiç bişey yapmadım bu ay

ildacım peki yumurtlama akıntısını görmüşmüydün buay...

evet onuda ilk defa gördüm ve ilk defa bu ay ovucan yaptım onu görünce (yeni almıştım ovucanları)çiş tutmak bana göre bişey değil yapmıcaktım ama akıntı sağolsunnn

bi de kızlar demşti ya temzlk yaparken sana nie yapıon hamiş olablrsn die herkesn içine dogdu valla ...yorma cnm yorma boşşver işleri sennn bebişle senn ii ol da gersi boş valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…