- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
dejavucum bu ara mide salgınıdr gdıo ondan olablr mide bulantısı göğüslern nie o kadar sızlıo onu blemedm :44:bnm de oluo ama bata yakın oluo oyle ...sen hormnlarına baktrmştın demi?
inşşş..cnm ya dün eşimin doğum günü kutladık..tuttuğu dilek de bebeğimiz olsun die dilek tutmuş gözleri doldu..okadar çok istiyoruzki şuan bile bnm gözlerimden yaş geldiiicnm hiç ümitsizlge katlma elbet gelck bebişler sabrın sonu selamet yalnz bi kaç ay daha olmazsa hem sen hem eşin bi dr kontrolnden gecerse çok daha ii olur ama inş gerek kalmdn gelir bebişinz
bnm avatrmdaki yawru melekler nasl kızlar bayldmm onlara ben yaa sarı kafalarm bnmm
aç tok farketmıo die blıorm ama yanlş mı blmem :44:
açlık tokluk farketmiyor....
ben bişey sorcam arkadaşlar preseed kullananlara sorum...presed akıntıyı artırıyormu?bende akıntı var ama jelmi geri geliyor ayıramadım...ertesi gün akşama kadar geri geliyormu jel...yoksa akıntıyımı artırıyor?kullanan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum....
inşş gelir bebişniz cnm tez zamnda gelcklerr gelcklerr sabr ve umut sonu selamet inşşşinşşş..cnm ya dün eşimin doğum günü kutladık..tuttuğu dilek de bebeğimiz olsun die dilek tutmuş gözleri doldu..okadar çok istiyoruzki şuan bile bnm gözlerimden yaş geldiii
evt cnm git baktır bi baklm en azından mrktan kurtulursun ...benim de bata yakın olur ama onda bile bu kadar olmaz yanii. Belki salgındır bilmiyorum ama sabahta acayip bir sancı girdi sol tarafa ve geçti bilemiyorum ama hamilelik olmaz yani hormon testi de yaptırmadım alıştım ara kanamaya çünkü ve soru yaratmıyor ama normal reglimi olayım denemeler öncesi bir gider baktırırm zaten hormon dengesizliği olsa da böyle olmuyor hiç.
saolll huzurummCooooook yakışmış canim benim
Güle güle kullan
preseed arttırablıo cnm akntıyı ama onu farkedıom ben daha kremimsi daha yaglı yaglı o .. akntı daha çiğ yumrta kıvamnda ve daha jelmsiaçlık tokluk farketmiyor....
ben bişey sorcam arkadaşlar preseed kullananlara sorum...presed akıntıyı artırıyormu?bende akıntı var ama jelmi geri geliyor ayıramadım...ertesi gün akşama kadar geri geliyormu jel...yoksa akıntıyımı artırıyor?kullanan arkadaşlar cvplarınızı bekliyorum....
Presed kullandığım zaman bendede ertesi gün akıntı oluyor.Bence içeride kalmış olan jel bizim kendi ürettiğimiz sıvı ve spermlerin birleşimi geri geliyor.
şiştim yata yata
Selam kızlar nasılsınız?
mrbb arkdaşlar nasılsınız..bayadır girmiyodum ne var yok..bn hala aynı hamiş oluyum isitiyorum sizlerr nasılsınız..arkadaşlar ya bn bazen ümitsizliğe kapanıyorum çok saçma belkide ama hemen olsun istiyorum..elbe hepimiz istiyoruz..daha 2 aydır korunmuyruz herşey için herkez için hayırlısı
inşşş..cnm ya dün eşimin doğum günü kutladık..tuttuğu dilek de bebeğimiz olsun die dilek tutmuş gözleri doldu..okadar çok istiyoruzki şuan bile bnm gözlerimden yaş geldiii
yaaaa.bende sevinmiştim...işe yaradı heralde diye((
inşş gelir bebişniz cnm tez zamnda gelcklerr gelcklerr sabr ve umut sonu selamet inşşş
evt cnm git baktır bi baklm en azından mrktan kurtulursun ...
saolll huzurumm
preseed arttırablıo cnm akntıyı ama onu farkedıom ben daha kremimsi daha yaglı yaglı o .. akntı daha çiğ yumrta kıvamnda ve daha jelmsi
tmm cnmmmmDaha iki ay olmuş korunmayı bırakalı şimdeden bukadar duygusala bağlamak kendini üzmek nedenBir yıl dolana kadar kafaya takmamaya çalış kendi haline bırak genelde bir sorun yoksa 5 ile 7. ay arası geliyor bebişler Sen şimdiden herşey bitmiş gibi davranıyorsun.Henüz yolun başındasın İnşallah rabim en kısa zamnda anne olmayı nasip eder.Ama sen şimdiden böle yaparsan gelecek olan bebeişide geciktirirsin pozitif ol
gebelik testi kaç gün sonra yapılırsa sonuç daha net olur??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?