Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selamlar Kızlar,

Bata son sekiz kala kasıklarımda hafif hafif sızlamalar. Hadi bakalım hayırlısı...

Kızlar 8 ocağı bekleyemedim test yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı sanırım hamileyim yinede kan testi yaptırmak için BAT!ın geçmesini bekliyorum.Çok heyecanlıyım umarım erken sevinmiyorumdur.

herkese slmlar arkadaşlar benım 6 gun geçtı 3 gun önce test yaptım negatıf çıktı senın testın markası neydı dr pazartesi gitmeyi düşünüyorum o zaman kadar meraktan çatlıcam gögüslerim uclarında acayıp buyume var ve dokununca çok acıyor napsam bılemedım

selam kızlar nasılsınızz....

ya nedense kendimi hamile gibi hissediyorum
inşallah kuşum ben resmen biliyodum umarım seninde ööledir

ben hiç bilmiyorum canım bunlar

su iyidir canıımm gebeliktede en önemli şey su !
zaten bebek su damlasından olıyo sonrasında suyun içinde duruyo
suda onun istediği tüm vitamin ve oksijen var cannım

Canım şu hareketli avatarı nasıl yüklüyosunuz
Ben hareketli yüklüyorum onlar donum kalıyo

Canım şu hareketli avatarı nasıl yüklüyosunuz
Ben hareketli yüklüyorum onlar donum kalıyo

haraketli avatar diyorum kopyalıyorum canım oluyo
istersen diğer topiklerde dolan sevdiğin oynak avatar varsa dierk onu kopyala canım

slm canlarım nasılsınız keyifler nasıllll
eminem canım annen nasıl olduuu

hülyam canım hoşgeldin annemle sabah konuştum iyi çok şükür ama amliyat benim tahmin ettiğim gibi kulak içinden olmamış
kulak arkasından açarak yapmışlar yani tahmin ettiğimden dah zor bir durum ama çok şükür sesini duydum duaların için çok sağol hülyam allah razı olsun allahım sanada en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah

herkeze hayırlı cumalar kızlar rabbım dualarımızı kabul etsın hepımızın göbişi bebiş dolsun hayırlı saglıklı evlatlarımız olsun benıde unutmayın dualarınızdaaa:26::26::26::26::26:

herkese slm canlarım nasılsınız eminem kuzum annen nasıl varmı haber tatlım

elifim canım çok sağol annem iyi çok şükür inşallah her geçen gün dahada iyi olucak
sabah ilk işim kardeşimi aradım konuştum annemle sesi hala kötü ama iyileşecek allah ın izniyle

selam kızlar nasılsınız benim batım gecikme payıyla beraber yarın midem çooook bulanıyor ve yanıyor :111:

mrb kızlarr nberr arkdasm ikibucukta doguma girioo yatşı yaplmşş dört beş gibi de gderiz yanına heralde ...

elifim canım çok sağol annem iyi çok şükür inşallah her geçen gün dahada iyi olucak
sabah ilk işim kardeşimi aradım konuştum annemle sesi hala kötü ama iyileşecek allah ın izniyle
inş kuzucum dua ettim annen için Allaha emanet Allahın izniyle iyileşecek sen üzme kendini gülüm benim

Geçmiş olsun eminemine Allah tez zamanda sağlığına kavıştursun anneni inşallah...

Hoş geldin canım amin canım ALLAH dualarımızı kabul etsin inşallah sağlıklı sıhatli gelir meleklerimiz

selam kızlar nasılsınız benim batım gecikme payıyla beraber yarın midem çooook bulanıyor ve yanıyor :111:

a.slm kuzumm inş hamilesindir canım benimm belirtilerine pek takılma valla boş hepsi canım bende testte çıkmasına rağmen hamile çıkmadım düşün artık bekle kan tahlili yaptırırsın emi kuzum

a.slm kuzumm inş hamilesindir canım benimm belirtilerine pek takılma valla boş hepsi canım bende testte çıkmasına rağmen hamile çıkmadım düşün artık bekle kan tahlili yaptırırsın emi kuzum

Pazartesiye kadar bekliycem canım kırmızılar gelmezse hemen sabah gidip yaptıracam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…