Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Herkeslere günaydın kızlar. Nedense dün gece yatarken düşündümde sanki benim 3-4 ay sonra ya aşılama yada klomen gibi ilaç yöntemiyle hamile kalıcam ve ikizim olcak gibi geliyor. Nedense uzunca zzamandır böyle hissediyorum. Ama artık yaklaştı sanki öyle geliyor

Gunaydinnnn hurremlerimmmmmm
puffym gelsin bebe isallah isterse 3-4 ay sonra gelsin
ildaaaaa avatarini yirimmm ayrica ben hem memeli hemde sutlu gebeyim ona goreee :)

ildaaaaa avatarini yirimmm ayrica ben hem memeli hemde sutlu gebeyim ona goreee :)

oyy maşallahhhh süt mü gelmişşşş yüzüne sür canım çok ii geliyo cilde

kızlar dün bahsettiğim brownie kurabiyeden yaptım dün akşam çok canım çekmişti dün o kadar bahsettik.
iş yerine getirdik 15 kişiden de 10 üzerinden 10 puan aldım

sanada günaydın tatlım

tatlı gebe nasılsınn

kızz maşallah çek kendinee heryerdede söyleme sütüm geldi diye süte nazar çok değer unutma ben doğum yaptığımda sütüm okadar güzel geliyodiki inan bana fışkırıyodu 1 metre ileri emzirirken bir kaç kişinin yanında öyle oldu sütüm kesildi nerdeyse sütüm azaldı kızım 5 aylıkken o yüzden size tavsiyem en yakınınızda olsa kimsenin yanında emzirmeyin bebeğinizi

kızlar dün bahsettiğim brownie kurabiyeden yaptım dün akşam çok canım çekmişti dün o kadar bahsettik.
iş yerine getirdik 15 kişiden de 10 üzerinden 10 puan aldım

o tarif kaçıncı sayfadaydı acep hazır önümde ajandam varken yazıveriyim onuda madem kk onaylı :) bende yaparım artık

lillyummm Haklısın galiba,bugün yada yarın kan testi için gidiyim.Teşekkür ederim darısı canım isteyen tüm arkadaşlarımın başına.Hayırlısıyla inşallah
oo hamişlik mi var göbüşünde canımm :26:
Hayırılsı olsun şimdiden
günün geçti mi ki?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…