memeli gebeyim ben:13:
çok kırıldım sana çok gebe değiliz diye memesizmi sandın sen bizi
Gunaydinnnn hurremlerimmmmmm
puffym gelsin bebe isallah isterse 3-4 ay sonra gelsin
ildaaaaa avatarini yirimmm ayrica ben hem memeli hemde sutlu gebeyim ona goreee :)
kendim için diyorum canım benbukadar şişmeleri şaşırttı beni damarlandı
oyy maşallahhhhsüt mü gelmişşşş yüzüne sür canım çok ii geliyo cilde
canım baya net çıktıysa bence git kana artık bu kadar erken çıktığına göre erken döllenme olmuş demek ki. Bir git kesin var mı öğren çünkü idrardan önce kana geçer idrarda çıktıysa kanda da çıkar. Sonra beklersin bir sorunun olmazsa birkaç gün sonra yine tekrarlarsın kanı sonra bir hafta sonra gider keseyi görürsün inşallah tebrik ederim bu arada gözün aydın..
keçiboynuzu sperm hareketi ve sayısına iyi geliyor canım. Ama özellikle sperm hareketi düşükse bana iyi geliyor başladık bizde eşimde sınırda çünkü yükseltmek istiyoruz.
Haklısın galiba,bugün yada yarın kan testi için gidiyim.Teşekkür ederim darısı canım isteyen tüm arkadaşlarımın başına.Hayırlısıyla inşallah
Anam ya etinden sütünden faydalan dedikleri bu olsa gerek
sanada günaydıntatlım
Gunaydinnnn hurremlerimmmmmm
puffym gelsin bebe isallah isterse 3-4 ay sonra gelsin
ildaaaaa avatarini yirimmm ayrica ben hem memeli hemde sutlu gebeyim ona goreee :)
kızlar dün bahsettiğim brownie kurabiyeden yaptım dün akşam çok canım çekmişti dün o kadar bahsettik.
iş yerine getirdik 15 kişiden de 10 üzerinden 10 puan aldım
oo hamişlik mi var göbüşünde canımmlillyummm Haklısın galiba,bugün yada yarın kan testi için gidiyim.Teşekkür ederim darısı canım isteyen tüm arkadaşlarımın başına.Hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?