Pazartesiye kadar bekliycem canım kırmızılar gelmezse hemen sabah gidip yaptıracam
hehe bata yakın neler olmuyo kiiiselam kızlar nasılsınız benim batım gecikme payıyla beraber yarın midem çooook bulanıyor ve yanıyor:111:
mrb kızlarr nberr arkdasm ikibucukta doguma girioo yatşı yaplmşşdört beş gibi de gderiz yanına heralde ...
miriba kuzum Allah bir nefeste kurtarır inşş hayırlı doğum nasip olsun fstıkk
Pazartesiye kadar bekliycem canım kırmızılar gelmezse hemen sabah gidip yaptıracam
inşş cnm inşş ilki sezeryandı bu da oyle olck inşş hayırlısıyla dogsun bebişimz bebiş seveym biraz ya hiç etramfda yoktu ama gelck bebişimz az kaldıdarısı da bizim başmza inşşş
üzülme canım en azından adetin oluyo bak bende 2 hafta oldu hala gelmedi adetim düzensiz senin hiç değilse düzenli bebeğim sıkma canını emiben dun adet oldumerken geldiler
selam canım çok sağol amin inşallah iyileşecek annemGeçmiş olsun eminemine Allah tez zamanda sağlığına kavıştursun anneni inşallah...
inş kuzucum dua ettim annen için Allaha emanet Allahın izniyle iyileşecek sen üzme kendini gülüm benim
ben dun adet oldumerken geldiler
ben dun adet oldumerken geldiler
Yallah kırmızılar yallah:111: Kış kış kırmızılar kış kış :111:
üzülme canım en azından adetin oluyo bak bende 2 hafta oldu hala gelmedi adetim düzensiz senin hiç değilse düzenli bebeğim sıkma canını emi
biliyomusun ben kırmızılar gelince hiç üzülmüyorum oh be diyorum geldiler hemencicik nasılsa sayılı gün gececek sonra yine yeni umutlar başlayacak
selam canım çok sağol amin inşallah iyileşecek annem
elifim ALLAH razı olsun canım benim dünkü gibi değilim sesini duydum rahatladım duaların için nekadar teşekkür etsem azdır ALLAH ım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı bir bebek
dun bayagi bi agladim ama simdi daha iyiyim dua etmekten baska carem yokhem daha yasim genc
Hoşgeldin canımcım. Gelemeyecek o kırmızılar ben biliyorum. Bebiş haberi gelecek Allah'ın izniyle..
Geçmiş olsun canımbu ay daha çok çalış
biliyomusun ben kırmızılar gelince hiç üzülmüyorum oh be diyorum geldiler hemencicik nasılsa sayılı gün gececek sonra yine yeni umutlar başlayacak
öylee kuzum yaaa yaşımız genç daha ben 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?