Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam kızlar nasılsınız benim batım gecikme payıyla beraber yarın midem çooook bulanıyor ve yanıyor :111:
hehe bata yakın neler olmuyo kiii
bata yakın kendime farklı şeyler bulucam yoksa çok stress oluyorum deliriyorum adetaaaa
mrb kızlarr nberr arkdasm ikibucukta doguma girioo yatşı yaplmşş dört beş gibi de gderiz yanına heralde ...

canım hayırlısı olsun bebişi saglıcakla gelir inşallah
Allahum şu mübarek cuma saati bize de bebişimizi ver inşallah..

miriba kuzum Allah bir nefeste kurtarır inşş hayırlı doğum nasip olsun fstıkk

inşş cnm inşş ilki sezeryandı bu da oyle olck inşş hayırlısıyla dogsun bebişimz bebiş seveym biraz ya hiç etramfda yoktu ama gelck bebişimz az kaldı darısı da bizim başmza inşşş

inşş cnm inşş ilki sezeryandı bu da oyle olck inşş hayırlısıyla dogsun bebişimz bebiş seveym biraz ya hiç etramfda yoktu ama gelck bebişimz az kaldı darısı da bizim başmza inşşş

aminnn kzuucum yaaa aminn benimde kardeşim olucak 1 aya kadar kız olucak bekliyorum bende seveyim diye inş rabbimm bizede nasip eder tatlımm

kızlar yeni konu nerden açılıyor yaa bi kere açmıştım şimdi bulamıyorumm
yemek tariflerim diye konu açıcam :)

Geçmiş olsun eminemine Allah tez zamanda sağlığına kavıştursun anneni inşallah...
selam canım çok sağol amin inşallah iyileşecek annem
inş kuzucum dua ettim annen için Allaha emanet Allahın izniyle iyileşecek sen üzme kendini gülüm benim

elifim ALLAH razı olsun canım benim dünkü gibi değilim sesini duydum rahatladım duaların için nekadar teşekkür etsem azdır ALLAH ım sana ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlı bir bebek

aminn kzuuzucumm rabbim cümlemizden razı olsun canım benimm sen sabırlı ol annenle konuşurken üzgün olduğunu belli etme emi moral ver canımıniçi ihtiyacı oan tek şey bu inanki Allahıma emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…